• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bozocum regl öncesi tatlı krizi için arkadaşımın bi tavsiyesi vardı onu uyguladım ve en az kalori ile kurtardım.Küçük bi parça çikolatayı üst damağa yapıştırıp yavaş yavaş tadını çıkararak yiyorsun,hem büyük bir çikolata yemiş gibi doyuyorsun hem de az kalori alıyorsun,ben bu ay ölye yaptım.oldukça etkili,denemeye değer bence...

:icecream:

yok zaten bu son tatlı yapışım bidaha krizim geldimi meyve yiycem yada olmadı dondurma

yaa kızlar bu site sayesinde aylardan sonra ılk defa kılo veriyorum ve acaip mutluyum. spor da yaptığım içinmidir nedendir bilmemm ama sabahlrı kalkıyorum ve kendimi süper hissediyorum ve enerjım hiç bitmiyo. bu arada solgarın krom tabletlerindende olabilir çünkü spor yaparken kullanılması çok ıyı diye başladım. ve iştahımı da kontrol altına almama yardım etti. sizede tavsiye ederim krom tabletini iştahı biraz kısıyor.
Bende solgar spirulina kullanıyorum çok memnunum yerimseniben

Albümüne baktım, çok iyi görünüyorsun zemuszemus, 2 kiloyuda veririz, hiç merak etme, detoks çok işe yarıyor

saol canım ama eski fotomuda gördün mü eşimle olan ayy görmeseydin onu kaydirigubbakcemile3
inşallah vericem detoksla 2 kilocuku a.s

Üzülme arkadaşım yaaa, baksana şurda hedefine varmana kaç kilocuk var. Hiç üzelme bence, yediklerinde afiyet şeker olsun, 75 lerden gelmişsin bu kiloya ara sıra kaçamak olucak artık dimi ama :teselli:

canııımmm saol ohh rahatlattın beni biraz:1hug: valla haklısın veririm kıss
nolcak 2 kilocuk...bide yüz bulmıyım ebru sonra :roflol:

inar 90,çilekli puding(ayy olsada yesek) o zaman kızlar akşamdan hazırlayın malzemeleri
sabaha detoksa başlıyoruz ben bi bakıyım şu tarife

diyetimde 6. gün

benim bugün öğünlerim şöyleydi..

sabah (12.00) : kaşarlı melemen :bbo: ekmek (offf) şekersiz çay

ikindi : 7adet kuru kayısı

akşam : yarım porsiyon zeytinyağlı brokoli
1 kase yoğurt
2 adet köfte
dün akşam arkadaşta kaldım bu sebepten bu sabah geç kalktım ve bütün günkü programım bu şekilde değişti...
bende pazar günü tartılacağım....

selam kızlar ben de aranıza katılym dedim 51 kiloyum boyum 1.63 1 kilo bile alsam inanılmas farkedio kısa oldgm için 48 kilo hallerime dönmek istiorummmm inşş yapabilirimmm :)desteklerinize ve önerilerinize ihtiyacım var:)göbek bölgesinde toplanıo bende aldığım kilolar bi de yemek yemeyi gercekten cok seviorum ve sıkıntıdan yemek yiorumm bişiye üzülmiim ya da sıkılmym allahhhh buzdolabı faresi devamlı gider gelir bişi yerim kilo almaya cok müsait bi bünyem var lanet olsun ama kararlıyımmm:)

hoş geldin canım inşallah hepimiz incecik ve sıkı olcaz.şimdi sana kısa bi özet yapayım haftada en az 2-3 kez paylaşımda bulunuyoruz hergunde bulunabilirsin.neler yedığmızı dıyet ıcın neler yaptığmızı paylaşıyoruz ve dıyetle ilgili kafana takılan soruları sorabılrsın.çarşamba günleri de tartı gunumuz tartılıp kılo bıldırmı yapıyoruz.birbirimze destek oluyoruz.hadı bakalım kolay gelsın iyi akşamlarkaydirigubbakcemile5

şimdiye kadar yediklerimi yazıyım bende
sabah 3 tane sosis yağsız bi şekilde teflon tavada pişirdim biraz peynir 1 salatalık 4 tane zeytin 2 tane etimek meyve suyu
ara mandalina ve kaçamağım irmik helvası
tarhana çorbası 1 etimekle
mandalina
akşam tarhana çorbası ve turşu
sabah aç karnına sirkeli suyumu içtim bide akşam yemeğinden önce içtim
ilerliyen dakikalarda mandalina elma ve nar yiycem
3 litrede su içtim

her sabah yiyorum canım ama işe yaramıyo:sm_confused:

canımcım psıkolojık olarak da etkılenıyosun buyuk olasılıkla benım de bole bı sorunum olmustu şişkinlik yapıp rahatsız oldugum ıcın kafaya takıyodum.braz takmamaya çalış ve ben doğadan form çay kayısılı olan yatmadan once onu ıc ve yat işe yarıyo yalnız fazla kullanırsan başıklık yapıyormus ben ole duymustum.en fazla 2 gunde kurtulursun merak etme hadı geçmiş olsunkaydirigubbakcemile5

kızlar dun yedıklerım
sabah peynır ekmek domates salatalık
ara:meyva
öglen:tavuk
akşam:corba semızotu ve yogurtopuyorumnanaktan

Bende cogu arkadasim gibi regl doneminde tatli krizi yasayanlardanim..Ozellikle cikolata..!cikolata bazen yag yakici ozelligi bile olabilen bir besin..Aldiginiz cikolatanin kalorisine bakin mumkunse kakao orani yuksek olan,bitter cikolata yemeye calisin..Ama su bir gercek ki tatli yedikce yiyesiniz gelir o yuzden ne yapiyoruuzz??Kuru meyve yiyoruz.Ben kuru kayisi yiyorum ama acik renkli olanlardan degil,hani su koyu renkli ..Bne bir sure ondan yedim..inanilmaz bir sekilde tatli krizim sona erdi..!!cikolata yemek istedim ama inanmazsiniz kucuk bir parca aldim onuda zorla yedim..tatli ya da cikolata krizine girdiginizde kilolarinizin ne kadar zor gittigini hatirlayin..Esiniz size hep guzel oldugunuzu soyler..ama iki gun sonra incecik citir oldugunuzda eskisinden daha farkli davranacaktir..Tecrube ile sabit,cok yakinimdan biliyorum.

ınar80 Çıleklıpudıng[/u] gulgulmez[/u detoks sayfasında yalnızdım detoksa basladım dıye yazmıstım sızıde bekelrım :))) benım bugunum sÜper gectı yemeklerde tatlı ıkramlarda tatlı ama ben ayranımı ıctım ve hepsını gerı cevrdım cok mutluyum gunu super gecrdım yasasınnn...sonucu bıldırıcem arkadaslarrr

canımcım psıkolojık olarak da etkılenıyosun buyuk olasılıkla benım de bole bı sorunum olmustu şişkinlik yapıp rahatsız oldugum ıcın kafaya takıyodum.braz takmamaya çalış ve ben doğadan form çay kayısılı olan yatmadan once onu ıc ve yat işe yarıyo yalnız fazla kullanırsan başıklık yapıyormus ben ole duymustum.en fazla 2 gunde kurtulursun merak etme hadı geçmiş olsunkaydirigubbakcemile5

yarın tartılıcam bu şişkinlikle tartılmak canımı sıkıyo işte dediğin gibi pskolojik biraz.yarın doğadan forma da başlıcam çok kullanmazsam bişey olmaz heralde

bugün öğlen çikolata yedim o yüzden akşam yemek yemedim..
of yarında lahana suyuna başlıyorum toksinleri arttırıyormuş birde her yemekten 1 saat önce keçiboynuzu yemek tok tutuyormuş aynı şekilde öğünlerden 15 dk önce yeniler bir kaşık dereotuda..
ama bn dereotundan nefret ettiğim için taze keçiboynuzu alacağım inşallah

arkadaşlar,
bende %100 detoks yöntemi başlığı atında tarifi yapılan detoksu bu haftasonu yapacağım...sonrada tartılacağım....1 haftadır diyetteyim arada 2 gün detoks yaparsam metabolizmayı şaşırtır,daha rahat atarım kiloları diyorum..hem orada tarifi yapılan detoks sadece yağlardan götürüyormuş...
sonuçlarını pazartesi yazacağım...

herkese iyi haftasonları....

Back
X