• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar, cuma günü diyetisyene gittim. 100 gr vermişim. 56,4kg olmuşum. Geçen hafta, diyetimi katletmemden sonra ben kilo aldığımı düşünüyordum. Şaşırdım. Bu haftaya güzel başladım. Diyetisyenden listeme tatlı bişiyler yazmasını rica ettim. O da tahin helvası yazdı sabahları bir kibrit kutusu yiyebilicem. Yada yarısını sabah yarısını istediğim zamansositososito Artık tatlı krizlerinide bu şekilde atlatıcam bakalım.

Ebrucum diyet listeni paylaşırsan detokstan sonra yapabilirim belki kolay gelsin.

Arkadaşlar hafta sonları siteye giremiyorum, birde annem yok mu çok güselll şeyler yapıyor kafamçokkarıştı, neyse dün çok yorulmuşum detoks için malzemeleri toparlayacakım akşam ezanından sonra uyuya kalmışım :gitme: ,kaç saat uyudum heberim bile yok :delphin: ,doğal olarak bugün yapamıyorum, yarın mutlaka başlıcam zemuszemus

bence haftasonu yap.tabi eğer çalışıyorsan.
sürekli bir ayran içme modundasın.pazar pazartesi yapacaktım fakat
ben pazar günü 5 ten sonra bir uyudum sorma gitsin yani...o kadar ayranı içip uyumamk zaten ilginç olurdu benm için :)
tabi evdeki baskılara dayanamadım akşam9dan sonra pes ettim.
doğal olarak bugün yapmadım.zaten hastaneye falan git gel çok koşuşturdum yapamazdım da.
ben bir günü tamamladım ama kilom aynı. başlık altında birgün yapanlarda kilo vermişler ama bende değişiklik yokCADIARZU

ben pazar günü 5 ten sonra bir uyudum sorma gitsin yani...o kadar ayranı içip uyumamk zaten ilginç olurdu benm için :)
doğal olarak bugün yapmadım.zaten hastaneye falan git gel çok koşuşturdum yapamazdım da.
ben bir günü tamamladım ama kilom aynı. başlık altında birgün yapanlarda kilo vermişler ama bende değişiklik yokCADIARZU

canım aynen benımde 1 gunde farketmıyo ben 2.gunu bıtırıp 3.gun sabah tartılınca goruyorum farkı uzulme :)

Merhaba arkadaşlar, cuma günü diyetisyene gittim. 100 gr vermişim. 56,4kg olmuşum. Geçen hafta, diyetimi katletmemden sonra ben kilo aldığımı düşünüyordum. Şaşırdım. Bu haftaya güzel başladım. Diyetisyenden listeme tatlı bişiyler yazmasını rica ettim. O da tahin helvası yazdı sabahları bir kibrit kutusu yiyebilicem. Yada yarısını sabah yarısını istediğim zamansositososito Artık tatlı krizlerinide bu şekilde atlatıcam bakalım.

tebrıklerrrrrrrrrr :)

Canım ben haftasonu ne yedim, ne yemedim hiç bilmiyorum :bbo:, evdeyken mutfağa girip girip atıştırıyorum, dışarı çıkıncada fast foodlar hak getire. Hafta içi benim için daha kolay. Geçen defa çay ocağına bırakmıştım, ordan alıp alıp içmiştim :kahve:, tam 2 saat olmuyordu, biraz sarkıyordu ama olsun. Ben 2 gün tartılmamıştım geçen defa, detoksun sonunda 1 kilo vermiştim.

Ebrucum diyet listeni paylaşırsan detokstan sonra yapabilirim belki kolay gelsin.

Sabah:
1 dilim ekmek
1 dilim peynir veya 1 yumurta
Domates-salatalık, yeşillik serbes
1 kibrit kutusu tahin helvası(yarısı sabah yarısı istediğin zamanolabilir)

Kuşluk:
1 adet meyve

Öğle

2 porrsiyon et veya 4 yemek kaşığı sebze ile 1 porsiyon et veya 6 kaşık etli, kıymalı sebze yemeği
1 dilim ekmek veya 1 kepçe çorba veya 2 kaşık pilav yada makarna
Yarım bardak yoğurt
Az zeytinyağlı salata

İkindi:
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

Akşam:
2 porsiyon et veya 4 yemek kaşığı sebze ile 1 porsiyon et veya 6 kaşık etli, kıymalı sebze yemeği
Yarım bardak yoğurt
Az zeytinyağlı salata

Gece:
2 adet meyve (yarım muz bir meyve yerine geçiyor)

Yemekten kendimizi mahrum ettiğimiz;

Hamburger 2 porsiyon et 2 dilim ekmeğe eşit(ketçap mayonez olmayacak)
Lahmacun 1 porsiyon et 2 dilim ekmeğe eşit
Pizza(1 dilim) 1 porsiyon et 2 dilim ekmeğe eşit
Baklava (1 dilim) 1 dilim ekmek,1 meyve

Bunlardan birini yiyince karşılığında akşam meyvesinden yada ekmekten vazgeçince listeyi tutturmuş oluyorum.:lepi:

Sabah:
1 dilim ekmek
1 dilim peynir veya 1 yumurta
Domates-salatalık, yeşillik serbes
1 kibrit kutusu tahin helvası(yarısı sabah yarısı istediğin zamanolabilir)

Kuşluk:
1 adet meyve

Öğle

2 porrsiyon et veya 4 yemek kaşığı sebze ile 1 porsiyon et veya 6 kaşık etli, kıymalı sebze yemeği
Yarım bardak yoğurt
Az zeytinyağlı salata

İkindi:
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

Akşam:
2 porsiyon et veya 4 yemek kaşığı sebze ile 1 porsiyon et veya 6 kaşık etli, kıymalı sebze yemeği
Yarım bardak yoğurt
Az zeytinyağlı salata

Gece:
2 adet meyve (yarım muz bir meyve yerine geçiyor)

çok güzel ebrucum listen çarşamba başlıycam
inşallah 1 haftada bunu yaptık mı tamamdır benim diyet işi

çok güzel ebrucum listen çarşamba başlıycam
inşallah 1 haftada bunu yaptık mı tamamdır benim diyet işi

pekı kac kılo verılıyodu bu lısteyle canım...ben hp bunan az yerım ama :)) sorun sık ve az yememek...sorum hem az hem 3kez anca yemek :)..metabolızmayı yavaslatmak ve verememek

ben de dün yediklerimi yazıyım
sabah bi kase yağsız sütle k-flakes
ara öğünde 1 elma 2 ceviz
öğlen yarım tabak barbunya yarım dilim kepek ekmeği
ara öğün yağsız yoğurt
akşam tarhana çorbası ve salata

lahana çıkmış şimdi de gittim lahana aldım lahana çorbası yapıcam 2-3 gün akşamları içmeyi düşünüyorum

pekı kac kılo verılıyodu bu lısteyle canım...ben hp bunan az yerım ama :)) sorun sık ve az yememek...sorum hem az hem 3kez anca yemek :)..metabolızmayı yavaslatmak ve verememek

canım listem her hafta değişti 15 ağustostan beri gidiyorum diyetisyene 60,5 kilodan 56,4'e düştüm. Ancak 6 öğün hiç değişmedi.

Listede bazen meyveler azaldı. ekmek arttı bazen et arttı. ama temelde her hafta kilo veriş hızıma bağlı listede değişti.

Canım ortalama 3-4 saatte bir birşeyler yemelisin. 4 saatten sonra vücut yağ yakmaya başlıyor ancak, kıtlıktan dolayı da tüm yediğini nerdeyse yağa çeviriyor. Böye oluncada azda yesen kilo veremiyorsun.

günaydın kızlar, cuma, cumartesi, pazar ve ben ne bulduysam bu üç günde yedim, yediklerimi tahmin edemezsiniz:kedi:
geçen hatfa 53 kiloydum bu sabah 54.4 olmuşum, şimdide çaycı geldi, iş yerinden bir arkadaş pide yaptırıyormuş, size bir tane ayırayım dedi çok olur dedim o zaman iki tane ayırayım diyo yemesem daha iyi olur heralde
ben bu ayran detoksunu yapamamıştım iki kez denemiştim yazın, miğdemi alt üst etmişti bende bırakmıştım yapan ve zayıflayan arkadaşları tebrik ediyorum
ya kızlar ben nasıl kendime gelcem, birde kızlar aranızda deracine kulanan varmı selülit ve sıkılaşmak için

merhaba canım ben deracine selülit kremini kullandım 1 alana 1 hediyesi olandan ve çok memnun kaldım tavsiye edıyorum onun yanın da selülit sabunu ve kabak lifi kesesi aldım aktardan bol bol da su ıctım yuruyus falan bayag etkisi oldu.deracine hem selülit hemde sıkılastırmak için ideal kullanabilirsin.kolay gelsin opuyorumnanaktan

kızlar haftasonu itiraf köşenizi okudum nerde benim oklavam:oklava: ah bu hafta sonları nolcak böle sizi kaçamakçılar sizi bu arda benim hiç suçum yok yarım kase profiterolü dün ben yemedimki:jeyyar: ama akşama kadar temizlik yaprım tabi. tartı günü ne az kaldı bakalım kim neler yapmış bu haftakaydirigubbakcemile2

bu arada dunku yediklerim sabah:light ekmekle hazırlanmıs tost domates peynır şekersiz çay
öğlen:yarım kase profiterol
akşam:çorba,ıspanak ve yoğurt

bu arada detoks yapan arkadaslarımıza başarılar dılıyorum sonuçlarını bızlerle paylaşın olur mu kızlaropuyorumnanaktan

günaydın kızlar 2 gündür yazamadım yediklerimi
dün yediklerim
sabah salatalık domates peynir 5 zeytin 2 tane etimek meyve suyu
ara mandalina elma
öğlen tarhana çorbası 1 etimekle
akşam çok az kızartma çok az makarna
elma ve 1 avuç fıstık

daha hiç tartılmadım gerçi reglim yaklaşıyor acayip şişim çok merak ediyrm zayıfladım mı

Back
X