50-60 yaşındaki dershane hocası bana asıldı

merhabalar. ben mezun öğrencisiyim ve birkaç gün önce bir dershaneyle konuştum. ailemle birlikte gidip hocalarla tanıştık. butik dershaneydi. yarın gel senin seviyene bakalım biraz çalışalım dedi hoca. tamam dedim ben de. zaten yanımda ailem de vardı. sabah gittim, hoca bana sen çok güzelsin, yüzün çok güzel demeye başladı bir çok kez. benden çok büyük olduğu için başta sanırım ben yanlış anlıyorum diye düşündüm. sonra cafeye gidelim orda çalışalım dedi tamam dedim. bu sefer de sevgililerini anlatmaya başladı bana. ben soru çözerken bi başladı 25-28 yaşında rus kızlarla çıktığını anlatmaya. ben de hocam küçük değil mi sizin için bu yaş dedim. ruslar 30 yaşından sonra çekilmiyor gibi bir şey dedi bana. ben çok fazla rahatsız olmaya başladım ama ne kalkıp gidebildim ne bişey diyebildim. bunlar konuşulurken cafede oturuyorduk. daha sonra dershaneye geri gittik, ders çalışmak için ve benim de kitaplarım oradaydı. bana evet bu şekilde ders işleyeceğiz, ama sen çok bol giyiniyorsun dar giyin bundan sonra, fiziğin belli olmuyor dedi. dar giyinsen model olursun, bazı kızların beliyle kalçası birleşik oluyo, senin belin ince bacakların güzel, sevgilinin yerinde olsam seninle direkt evlenirdim gibi şeyler demeye başladı. dershanede bizden başka bir hoca daha vardı ve bunlar yaşanırken o çıkmıştı, tek bu hoca ve ben kalmıştık. bana bir şey yapacağından çok korktum, ne diyeceğimi bilemedim kalktım gittim. giderken çok ısrar etti kal yemek yiyelim birlikte falan diye ama kalmadım. bu olay yaşandığından beri yaklaşık 1 haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. oradan çıkmasaydım kim bilir ne gelecekti başıma. sizce ben mi abartıyorum, yoksa normal mi bu kadar kötü hissetmem?
Normal mi mi? :KK57:

Bu durum ve bu soru bana "du bakali nolecak" hikayesini hatırlattı..

Eğer fake değilsen öncelikle sapıklığın ve sübyancılığın yaşı olmadığını bil kuzum. Ve böyle durumlarda anında tersleyip ciddi bir tepki vermezsen bu sapkınların cesaret aldığını ve her an fiziksel bir tacize de uğrayabileceğini bil.

Ailene söylemekle iyi yapmışsın, gereğini onlara bırak ve böyle bir adinin psikolojini etkilemesine izin verme. Öğrenmiş oldum bu tür adiliklerin her kişiden gelebileceğini de ve yoluna, başarına odaklan

Hiç inandırıcı gelmedi Mügedeki olaydan sonra çıkıp yazmışsınız gibi. Dershane sahibi neden ders anlatsın yıllarca dershanecilik yaptım böyle bir şey görmedim

Hiç inandırıcı gelmedi Mügedeki olaydan sonra çıkıp yazmışsınız gibi. Dershane sahibi neden ders anlatsın yıllarca dershanecilik yaptım böyle bir şey görmedim
Öğretmendir. Benim zamanında gittiğim dershanenin sahibi rehber öğretmendi, karısı da Türkçe derslerine giriyordu.

Bu eğitim kurumunun da şikayet edilmesi lazım. İnsanlar çoluğu çocuğu eğitim görsün diye güveniyor bir de üzerine para döküyor.

Öğretmendir. Benim zamanında gittiğim dershanenin sahibi rehber öğretmendi, karısı da Türkçe derslerine giriyordu.
Öğretmendir onda sorun yok da kolay kolay derse girmez kurumun müdürü. Eşimde öğretmen ama derslere girmezdi dershanecilik yaptığımız dönem ben girerdim 🤭

Ben inandım açıkçası çünkü benzer bir şeyi yıllar önce ben de yaşadım. Bu kadar açık açık asılmamıştı tabi ama niyeti bozuktu adamın. O da dershanenin sahibi, elli-altmış yaş civarı, pamuk saçlı bir amcaydı, bana bir sene ücretsiz ders çalıştırmayı(kendisi çalıştıracakmış) teklif ve ısrar edip üzerine de yılışık hareketler yapmıştı. Gider miyim bi daha, gitmedim tabi. Oluyor yani maalesef.

merhabalar. ben mezun öğrencisiyim ve birkaç gün önce bir dershaneyle konuştum. ailemle birlikte gidip hocalarla tanıştık. butik dershaneydi. yarın gel senin seviyene bakalım biraz çalışalım dedi hoca. tamam dedim ben de. zaten yanımda ailem de vardı. sabah gittim, hoca bana sen çok güzelsin, yüzün çok güzel demeye başladı bir çok kez. benden çok büyük olduğu için başta sanırım ben yanlış anlıyorum diye düşündüm. sonra cafeye gidelim orda çalışalım dedi tamam dedim. bu sefer de sevgililerini anlatmaya başladı bana. ben soru çözerken bi başladı 25-28 yaşında rus kızlarla çıktığını anlatmaya. ben de hocam küçük değil mi sizin için bu yaş dedim. ruslar 30 yaşından sonra çekilmiyor gibi bir şey dedi bana. ben çok fazla rahatsız olmaya başladım ama ne kalkıp gidebildim ne bişey diyebildim. bunlar konuşulurken cafede oturuyorduk. daha sonra dershaneye geri gittik, ders çalışmak için ve benim de kitaplarım oradaydı. bana evet bu şekilde ders işleyeceğiz, ama sen çok bol giyiniyorsun dar giyin bundan sonra, fiziğin belli olmuyor dedi. dar giyinsen model olursun, bazı kızların beliyle kalçası birleşik oluyo, senin belin ince bacakların güzel, sevgilinin yerinde olsam seninle direkt evlenirdim gibi şeyler demeye başladı. dershanede bizden başka bir hoca daha vardı ve bunlar yaşanırken o çıkmıştı, tek bu hoca ve ben kalmıştık. bana bir şey yapacağından çok korktum, ne diyeceğimi bilemedim kalktım gittim. giderken çok ısrar etti kal yemek yiyelim birlikte falan diye ama kalmadım. bu olay yaşandığından beri yaklaşık 1 haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. oradan çıkmasaydım kim bilir ne gelecekti başıma. sizce ben mi abartıyorum, yoksa normal mi bu kadar kötü hissetmem?
Sakın yalnız kalma, Allah korusun bir şey bile yapar.

ben olsam şikayet eder dersanemi değiştirirdim

dershanenin sahibi 2 ortak ve biri bu adam. diğer ortakla konuşacağız. elimde herhangi bir kanıt olmadığından bir yere şikayet edemedim ama sosyal medya hesaplarına ve şikayetvar a yazacağım. zaten kayıt yaptırmamıştım daha deneme dersine gitmiştim. o günden sonra da bir daha gitmedim
Cinsel suçlarda,kadının ve çocugun beyanı esastır..

Cinsel suçlarda,kadının ve çocugun beyanı esastır..
Ortada cinsel suç yok sözle imayla taciz var. Kadının beyanıyla ceza almaz olur mu öyle şey. Adam eşi değil aile üyesi değil. Yabancı biri. Adam bir şeyler anlatmış sapıkça sadece. Kıza direkt elle taciz ya da cinsellik vs teklif etmemiş. Şikayet etse hiç bir şey çıkmazmış sordum avukata

Hocan bile olsa ( sonuçta yeni tanıdığın biri ) dershaneyi bırakıp kafeye ders çalışmaya gitmek de nesi. Sakın gitme tekrar. Ailenle de muhakkak konuş onlar ne yapılması gerekiyorsa yaparlar zaten.

Müge anlıda ki olay geldi bir an .Kız 21 yaşında 60 yaşındaki hocasıyla gizlice evlenmiş nikah cüzdanı fotosunu atmış ailesine.Allahı dedim o kız çok küçük kandırulmış ama o pislik adam hiç mi görmüyon .Kesinlikle çocuk kandırma bunada bir yaptırım olmalı Benim gözümde daha çocul 21 yaş .Size de geçmiş olsun çok bilinlisiniz ve kesinlikle herkesin haberi olsunki ekmek yiyemesin ordan pis adam.Hoş o da bana ıftira attı parası fazla geldi falan filan uydurabilir. Ama küçük sinek mide bulandırır adı çıksınki başkalarına yapamasın

dersanelerde meb e bağlidir. ilce milli egitim mudurlugune e sikayet edin dersaneyi. bir egitim kurumunda boyle seyler yasanması skandaldir. bu isin pesini birakmayin bugun size yarin baska kiza. cezasiz kalmamalı.

dersanelerde meb e bağlidir. ilce meb e sikayet edin dersaneyi. bir egitim kurumunda boyle seyler yasanması skandaldir. bu isin pesini birakmayin bugun size yarin baska kiza. cezasiz kalmamalı.
Evet bu mantıklı polise gitmesin meb e şikayet etsin. Polis adliye tavsiye edenler bilmeden kızın başının belaya sokulacağını düşünemiyorlar. Kız ders çalışacak. O adamla mı uğraşsın aylarca. Davayı adam kazanırsa ki kazanabilir delil yok hem mahkeme masraflarını konu sahibi öder üstüne adam pislikse de tazminat açar bunlara iftiradan. Uğraş dur. Değmezzz

Anne ne babana söylemelisin bu durumu resmen seni taciz etmiş...

Normal mi mi? :KK57:

Bu durum ve bu soru bana "du bakali nolecak" hikayesini hatırlattı..

Eğer fake değilsen öncelikle sapıklığın ve sübyancılığın yaşı olmadığını bil kuzum. Ve böyle durumlarda anında tersleyip ciddi bir tepki vermezsen bu sapkınların cesaret aldığını ve her an fiziksel bir tacize de uğrayabileceğini bil.

Ailene söylemekle iyi yapmışsın, gereğini onlara bırak ve böyle bir adinin psikolojini etkilemesine izin verme. Öğrenmiş oldum bu tür adiliklerin her kişiden gelebileceğini de ve yoluna, başarına odaklan
fake değilim. evet çok doğru söylüyorsunuz. keşke tepki verebilseydim donup kaldım. ama dediğiniz gibi kötü bir tecrübe olmuş oldu bana

Back
X