• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50 gunluk bebeğimle bosanma karari aldim.

Herkes bebek için yazık oldu demiş. Olan küçük bebeğe oldu filan demiş. Neden? Biraz daha büyük olsaydı ona yazık olmayacak mıydı? Bir de kesin boşanıyorlar mi bakalım? Bebekken anne babanın boşanması çocukken boşanmalarindan daha iyi değil mi? (Çocuk açısından diyorum).

Neden bu kadar takıldınız ki kelimeye? Bebek küçük olduğu için herkes küçük bebeğe yazık oldu yazıyor. Ergen olsaydı da çocuğunuza yazık oldu yazılırdı. Neticede böylesine saçma sapan bir meseleden olaylar nerelere gelmiş. Konu başlığı zaten 50 günlük bebeğimle boşanıyorum. Alışıldık bir durum değil o kadar küçük bebekle boşanmak o yüzden oraya vurgu yapılması doğal. Bilemiyorum daha mı iyi daha mı kötü. Anne baba aradaki dengeyi kurabilir mi? Çocuğun kişiliği, yapısı nasıl bunlar hep önemli. Şu an anne baba konuşmuyor, baba hastanede anne aramamış mesela. Bu şekilde devam ederlerse çocuk açısından hiç iyi olmayacak

Hatta cok bilmeden oluyor dogru😐 ama benim bildigim haksiz durumuna dusuyorsun ve sigorta odeme yapmiyor, yanlisim varsa duzeltin.. kafan guzelken arabaya biniyorsan neler olacagini kestirmek cok zor olmamali
Evet bunlar doğru.
Ama bilerek yapmış oluyor. Kasti olarak değil yani. Ama hatalı mı evet.

O kufuru ne cok kişi sindirmiş, gozune kucuk gelmiş.
Ben eşimden kufur duymadigim için bana buyuk geliyor demek ki.
NORMAL hic bir adam eşine kufur etmez, oyle bir kufuru hiç etmez diye dusunuyorum.
O kufur agzindan cikabiliyorsa bunun oncesi de vardir bu besbelli, oyle bir adam harika iyi bir koca olamaz dolayisiyla "tek hatasi" degildir.

İyi olmuş hastaneye koşmadigi, romantik dizi mi oynuyor. Bikmiş kadin demek ki, karisina kufur edip ustune ergen gibi icip icip sarhoş arabayi pert ediyor kac yasinda cocuklu adam, ben olsam ben de parayi dusunurdum bu rezilligi yapani mi dusuncem.

Dayak yiyip aksamina sevisen de var. Kavgalarda kufur hakaret işine girip sonra "cok seviyorum" diyen de var. Herkesin ilişkisi onu kaldirmaz. Kaldiran da cok seviyor demek degil.
Ne olmuş or... dediyse demiş biri ya :D

Çok rahatsız olduğum bir nokta var. Biri size küfreder karşılık vermek istersiniz siz de ona küfredersiniz anlarım. Kocanız size küfrettiyse siz neden adamın annesine kardeşine küfrediyorsunuz ya? Ne kadar cinsiyetçisiniz. İçten içe kadın düşmanı olan bir kadının sağlıklı bir evliliği olması çok zor zaten. Buradan bakınca iki taraf da aynı düzeyde kabahatli duruyor.

Yalnız içip arabaya binmek sadece kendini değil başka canları da tehlikeye atmaktır.
Bana biraz eşi ölümüne gitmiş gibi geliyor. İntihardir benim gözümde bu yaptığı. Çok sevdiğimiz komşularımız böyle bir olay anında öldüler. Kavgalı şehirler arası yola çıkıyorlar. Yolda kavga etmesinler diye adamın erkek kardeşi de yanlarında gidiyor. kaza yerinde ivme 180 de takılı kalmış. Olayda kadın iki küçük çocuk ve erkek kardeş öldü tek adam kaldı. O da ayağı kalkmak için bir sürü operasyon geçirdi yoğun bakım da kaldı. Konu sahibinin eşi ölüme gitmiş.

Bana biraz eşi ölümüne gitmiş gibi geliyor. İntihardir benim gözümde bu yaptığı. Çok sevdiğimiz komşularımız böyle bir olay anında öldüler. Kavgalı şehirler arası yola çıkıyorlar. Yolda kavga etmesinler diye adamın erkek kardeşi de yanlarında gidiyor. kaza yerinde ivme 180 de takılı kalmış. Olayda kadın iki küçük çocuk ve erkek kardeş öldü tek adam kaldı. O da ayağı kalkmak için bir sürü operasyon geçirdi yoğun bakım da kaldı. Konu sahibinin eşi ölüme gitmiş.
Ölüme gitmiş , herkesi öldürmüş ama kendi ölmemiş ha. Allah akıl fikir versin insanlara ne diyeyim.

Hanımlar cumartesi günü doğumdan sonra ilk defa parka bebeği götürelim dedik. Bebek arabası arabanın bagajında poşette evdeydi. Eşime arabayi yukari getir oluyo mu olmuyo mu diye bi deneyelim ona göre oluyorsa çıkalım dedim.esim olur hallederim ben dedi.neyse çıktık.parkta esim puseti arabaya takmaya calisiyo takamiyo öyle bebek agladi biz bekliyoz o uğraşıyor neyse takamadi. Daha önceki haftada dışarı çıkalım dedik arabanın benzinini bitirmiş yolda kaldık babamı aradi benzin getirdi adam falan. Bu derece sorumsuz benzin nasıl biter yani. Neyse arabaya bindik arabada ağladım sinirimden ilk defa dışarı çıktık ben sana demiştim getir evde deneyelim diye geçen haftada böyle yaptın falan saydım baya. Eşimde bana oros. Dedi ağzından bu cikti bende senin annen kardeşin o. Dedim. Anneme kufur etti. Sonra bende saydım. En son damadı aradım beni annemlere götür dedim götürdü o da. Akşam haber geldi 10 tane bira içmiş kaza yapmış arabayı perte çıkarmış. Kendisi hastanede ama durumu iyiymiş ben hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum.150 milyarlık arabaya 50 milyar veriyorlar şimdi. Benim düşüncem ücretsiz 8zin alıp arabayı satıp ev kiramizi ödemek eşimin maaşıyla geçinmek idi. Ama o da bitti. Ben eşimin bekarliktan kalan birsuru borcunu ödedim ama o bizi bebeğinizi düşünmeyip bir içkiye yuvası seçti üzgünüm sadece bebeğim için. 5 yılın birikimi de gitti. Siz ne dusunuyorsunuz
Bence biraz sakin olun ve zaman verin kendinize. Siz biriktirip olmayacak yerde çok buyurmussunuz, eşiniz de susmak yerine o da ağır konuşmuş sonra aileler falan derken sınırlar asılmış. Eşinizin yaptığı da çok çirkin içip kaza yapmak ama bence kaza yapıp kıymete bu nmek istemiş ama kendisini ne bir şey olmayıp arabaya olunca da bu pek mümkün olmamış.
Aracı yaptırmaya çalışın önce biz de geçen yıl ağır bir kaza yaptık ve o yamuk yumuk arabayı duzelttiler.
Ücretsiz izin alamazsaniz da aileler aynı şehirde sanırım bu avantajı kullanın. Çocuğunuz için tekrar düşünün.

Lise de iken bir arkadaşım vardı. Babası sabah vakti bir pazar günü yürüyüş yaparken alkollü araba kullanan bir adamın parka girmesi ile vefat etti. Bir tek sizin eşiniz yok bu hayatta. Diğerleri de can. Birilerinin babası birilerinin eşi birilerinin evladı... Okulda gizli gizli babasının fotosuna bakıp ağlarken görmüştüm. Evlendim diye vicdanınız eşinizle sınırlı kalmasın bir zahmet hanımlar ! Eşiniz oldu diye yanlışları doğru kabul etmeyin.

böyle evliliklerde kasıtlı çocuk yapıyorsunuz bence. yani bu adam bebek olunca aniden böyle olmadı değil mi. hamile kalana kadar sabrediyorsunuz sonra boşanıyorsunuz bunu içten içe kadında anne olmayı isteme ama kocayı sevmemeye bağlıyorum. burda sizinle aynı durumda bir kadına madem çocuk istiyorsun hamile kal öyle boşan diye tavsiye veren bile var. bence erkek tarafını damızlık olarak kullanan birsürü kadın var
Sana bu üye için katılıyorum. Banada o hissi verdi. Zaten sorunlu olan evlilikte babası çokta önemli değil ben anne olayımda diyerek bir sürü tedavi süreci geçirmis. Çocuğu dünyaya getirince tahammül edemez olmuş. Çocuk oldu bu beceriksiz adama ne diye katlansin diyerek parkti benzindi olayı kafada bitirmiş. Aramamasi da bunu güçlendiriyor. Bizde tedavi olduk doğumdan onbeş gün sonra çok ciddi kavga ettik klâsik gelin kaynana durumları. Benim ailemde onun aileside bizleydi. Ben bayıldım o kavga üstüne yıne gelip sarıldı sonrasında çok kırıldım onunda burnundan getirdim. Ama sevdiğimiz için yine ilişkiyi kurtarmak için mücadele ettik.. herhes hata yapıyor eşim kabul ediyor çocuklar hastanede bir hafta kaldı onun gerginliği ile yaptım bir hata diyor halen.

Bence konu ne olursa olsun insan lohusayken boşanma kararı almamalı.. Lohusalık başka bi olay yaa sanki insan kendini uzaylı gibi hissediyor, başka bi dünyadan gelmiş gibi falan.. İlginç bir kafaya giriyorsun nedense :eğlence:

Sana bu üye için katılıyorum. Banada o hissi verdi. Zaten sorunlu olan evlilikte babası çokta önemli değil ben anne olayımda diyerek bir sürü tedavi süreci geçirmis. Çocuğu dünyaya getirince tahammül edemez olmuş. Çocuk oldu bu beceriksiz adama ne diye katlansin diyerek parkti benzindi olayı kafada bitirmiş. Aramamasi da bunu güçlendiriyor. Bizde tedavi olduk doğumdan onbeş gün sonra çok ciddi kavga ettik klâsik gelin kaynana durumları. Benim ailemde onun aileside bizleydi. Ben bayıldım o kavga üstüne yıne gelip sarıldı sonrasında çok kırıldım onunda burnundan getirdim. Ama sevdiğimiz için yine ilişkiyi kurtarmak için mücadele ettik.. herhes hata yapıyor eşim kabul ediyor çocuklar hastanede bir hafta kaldı onun gerginliği ile yaptım bir hata diyor halen.
bir de kocam olmasın ben bebeğimle tek başıma çok huzurluyum ailem de yanımda demiş. o adam da ailenin bir parçası dış kapının mandalı değil ya hani o ne olacak? konu sahibinin boşanacağını da sanmıyorum bir kez daha dener o adamla şansını çocuk için. ama adam baya dışlanacak belli

Bence konu ne olursa olsun insan lohusayken boşanma kararı almamalı.. Lohusalık başka bi olay yaa sanki insan kendini uzaylı gibi hissediyor, başka bi dünyadan gelmiş gibi falan.. İlginç bir kafaya giriyorsun nedense :eğlence:
Bende herkes bana karşı gibi hissediyordum 😅😅😅 herkes yanlış bir ben doğru 😇😂😂

Bende herkes bana karşı gibi hissediyordum 😅😅😅 herkes yanlış bir ben doğru 😇😂😂
Ama öyle yani herkes bunu belki göremiyordur kendisine dışardan bakmadığı için ama aslında yarı deli gibi bişey oluyorsun.. Her türlü manyaklık oluyor içinde; alınganlık olsun, ne bileyim ota çöpe ağlamak üzülmek olsun, sinirlenilmeyecek her türlü şeye sinirlenmek, herşeyi yanlış anlama olayını zaten hiç söylemiyorum bile.. Acayip bir insan olup çıkıyorsun işte yani :D Neyin kafasını yaşıyorsan o ara ne bileyim :D

Back
X