• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50 gunluk bebeğimle bosanma karari aldim.

Ben de lohusa kafasi diye düsundum, yoksa puseti arabayi takamadı diye olay bu derece buyumemeliydi, bebek bu aglar susar ama arabada sizin aglayip, sonunda isin kufurlere varmasi bana da lohusa durumu gibi geldi, ben de cok asiri sinirliydim, kara bulut gibi geziyodum o dönem
Eşim bebek aç mı diye sordu diye avazım çıktığı kadar bağırmıştım 😂

Herkes bebek için yazık oldu demiş. Olan küçük bebeğe oldu filan demiş. Neden? Biraz daha büyük olsaydı ona yazık olmayacak mıydı? Bir de kesin boşanıyorlar mi bakalım? Bebekken anne babanın boşanması çocukken boşanmalarindan daha iyi değil mi? (Çocuk açısından diyorum).
Bu hikâyede olan çocuğa olmadı mı?
Eğer gidişat böyle olursa hep?
Baba anneye küfür ediyor anne de ona.
Saygı sevgi olmayan evlilikte en çok kime yazık olur?

Mesele hic kucuk degil borclarini odemis kiz.. benzin bitmesi ne demek ya? Gozun nereye bakiyor? Gormuyon mu lambasi yanmadi mi arabanin? Kucucuk cocugu esini yollarda rezil ediyorsun. Sorumsuz
Ben kendim de alık biriyim ben de aracın benzinini yolun ortasında tükettim üstelik eşim de yanimdaydı kyk borç taksitimi ödemeyi unutup faiz bindirdim eşim de başka borçlarımı ödedi ben de onun. Kavgalar da ettik hakaretler de. Ama eşim değil kaza geçirmek yolda düşse küs de olsam koşa koşa giderim... çünkü seviyorum... çünkü sevmek böyle bisey. İyi misin diye yanına gitmek merak ettim demek affetmek demek değil ki ya... Bu insanlık. İnsanlığınızı mı kaybettiniz?

Bu hikâyede olan çocuğa olmadı mı?
Eğer gidişat böyle olursa hep?
Baba anneye küfür ediyor anne de ona.
Saygı sevgi olmayan evlilikte en çok kime yazık olur?
Saygı sevgi olmayan bir evlilikte elbette en çok çocuğa yazık olur. Ancak boşanma açısından "yazık oldu bebeğe, olan bebeğe oldu, babaya en çok ihtiyaç duyulan zamanlar vb." denilmiş. Yoksa saygısız-sevgisiz bir ortamda bebeğin büyümesinden ziyade boşanmak daha iyidir diye düşündüm.

Eşimin yolda benzini bitse oturur gülerdik biz şu hale bak ne halt edeceğiz diye.
Oto koltuğu Bebek arabasını o an yapamasa bilirim ki o zaten gerilmiştir, ses çıkarmaz eve dönerdim ya da araba da beklerdim.
Hepsi insanın hayatında olası şeyler or... Vs hakaretler hariç.
Bu noktaya birlikte gelmişsiniz ama 50 günlük bebekle boşanma kararı alınacak derin içinden çıkılmaz bi mevzu görmedim maalesef.

Hanımlar cumartesi günü doğumdan sonra ilk defa parka bebeği götürelim dedik. Bebek arabası arabanın bagajında poşette evdeydi. Eşime arabayi yukari getir oluyo mu olmuyo mu diye bi deneyelim ona göre oluyorsa çıkalım dedim.esim olur hallederim ben dedi.neyse çıktık.parkta esim puseti arabaya takmaya calisiyo takamiyo öyle bebek agladi biz bekliyoz o uğraşıyor neyse takamadi. Daha önceki haftada dışarı çıkalım dedik arabanın benzinini bitirmiş yolda kaldık babamı aradi benzin getirdi adam falan. Bu derece sorumsuz benzin nasıl biter yani. Neyse arabaya bindik arabada ağladım sinirimden ilk defa dışarı çıktık ben sana demiştim getir evde deneyelim diye geçen haftada böyle yaptın falan saydım baya. Eşimde bana oros. Dedi ağzından bu cikti bende senin annen kardeşin o. Dedim. Anneme kufur etti. Sonra bende saydım. En son damadı aradım beni annemlere götür dedim götürdü o da. Akşam haber geldi 10 tane bira içmiş kaza yapmış arabayı perte çıkarmış. Kendisi hastanede ama durumu iyiymiş ben hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum.150 milyarlık arabaya 50 milyar veriyorlar şimdi. Benim düşüncem ücretsiz 8zin alıp arabayı satıp ev kiramizi ödemek eşimin maaşıyla geçinmek idi. Ama o da bitti. Ben eşimin bekarliktan kalan birsuru borcunu ödedim ama o bizi bebeğinizi düşünmeyip bir içkiye yuvası seçti üzgünüm sadece bebeğim için. 5 yılın birikimi de gitti. Siz ne dusunuyorsunuz
Sizin anlatmadiginiz şeyler mi var konu sahibi detaylı anlatın

Ben kendim de alık biriyim ben de aracın benzinini yolun ortasında tükettim üstelik eşim de yanimdaydı kyk borç taksitimi ödemeyi unutup faiz bindirdim eşim de başka borçlarımı ödedi ben de onun. Kavgalar da ettik hakaretler de. Ama eşim değil kaza geçirmek yolda düşse küs de olsam koşa koşa giderim... çünkü seviyorum... çünkü sevmek böyle bisey. İyi misin diye yanına gitmek merak ettim demek affetmek demek değil ki ya... Bu insanlık. İnsanlığınızı mı kaybettiniz?
bende sorumsuzum demiyorsunda, insanligini mi kaybettin diyorsun😐😂😂😂 bunlari birde basari gibi anlatiyorsun😂😂😂 kucucuk bebekle yolun ortasinda oylece kaliyorsa evet buyuk sorumsuzdur. Yani bebegede sart degil gece hastalik olur birsey olur benzin o kadar bitenr kadar beyni gezmeye mi gitmis😐😐😐😂

Hanımlar cumartesi günü doğumdan sonra ilk defa parka bebeği götürelim dedik. Bebek arabası arabanın bagajında poşette evdeydi. Eşime arabayi yukari getir oluyo mu olmuyo mu diye bi deneyelim ona göre oluyorsa çıkalım dedim.esim olur hallederim ben dedi.neyse çıktık.parkta esim puseti arabaya takmaya calisiyo takamiyo öyle bebek agladi biz bekliyoz o uğraşıyor neyse takamadi. Daha önceki haftada dışarı çıkalım dedik arabanın benzinini bitirmiş yolda kaldık babamı aradi benzin getirdi adam falan. Bu derece sorumsuz benzin nasıl biter yani. Neyse arabaya bindik arabada ağladım sinirimden ilk defa dışarı çıktık ben sana demiştim getir evde deneyelim diye geçen haftada böyle yaptın falan saydım baya. Eşimde bana oros. Dedi ağzından bu cikti bende senin annen kardeşin o. Dedim. Anneme kufur etti. Sonra bende saydım. En son damadı aradım beni annemlere götür dedim götürdü o da. Akşam haber geldi 10 tane bira içmiş kaza yapmış arabayı perte çıkarmış. Kendisi hastanede ama durumu iyiymiş ben hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum.150 milyarlık arabaya 50 milyar veriyorlar şimdi. Benim düşüncem ücretsiz 8zin alıp arabayı satıp ev kiramizi ödemek eşimin maaşıyla geçinmek idi. Ama o da bitti. Ben eşimin bekarliktan kalan birsuru borcunu ödedim ama o bizi bebeğinizi düşünmeyip bir içkiye yuvası seçti üzgünüm sadece bebeğim için. 5 yılın birikimi de gitti. Siz ne dusunuyorsunuz
çok üzüldüm. Yanlış bir insan seçmişsin. Karısına o küfrü eden insanı bekarken nasıl tanıyamadın?

Eşimin yolda benzini bitse oturur gülerdik biz şu hale bak ne halt edeceğiz diye.
Oto koltuğu Bebek arabasını o an yapamasa bilirim ki o zaten gerilmiştir, ses çıkarmaz eve dönerdim ya da araba da beklerdim.
Hepsi insanın hayatında olası şeyler or... Vs hakaretler hariç.
Bu noktaya birlikte gelmişsiniz ama 50 günlük bebekle boşanma kararı alınacak derin içinden çıkılmaz bi mevzu görmedim maalesef.
Esinle tek olunca ok ama bebekle bilmiyorum o kadar komik gelir mi?😐😂

Herkes bebek için yazık oldu demiş. Olan küçük bebeğe oldu filan demiş. Neden? Biraz daha büyük olsaydı ona yazık olmayacak mıydı? Bir de kesin boşanıyorlar mi bakalım? Bebekken anne babanın boşanması çocukken boşanmalarindan daha iyi değil mi? (Çocuk açısından diyorum).
Büyük olsa çocuğa yazık oldu derdik. :) Bebek olunca öyle dedik. Ama ana sorun şu ki baştan beri sorumsuz bir adam var ortada. Ve bunu bile bile tedavi olarak çocuk sahibi olan bir çift var. O yüzden vahimlik 2 katı oluyor.

Saygı sevgi olmayan bir evlilikte elbette en çok çocuğa yazık olur. Ancak boşanma açısından "yazık oldu bebeğe, olan bebeğe oldu, babaya en çok ihtiyaç duyulan zamanlar vb." denilmiş. Yoksa saygısız-sevgisiz bir ortamda bebeğin büyümesinden ziyade boşanmak daha iyidir diye düşündüm.
Tum yorumları okumadım ama konu sahibinin bosanacagini düşünmüyorum
Bu toplumda ancak kafa göz yarılinca bosaniliyor.

Demek ki neymiş bebek uyuturken yorum yazmayacakmışsın :D kendime söylüyorum bunu.

Yalnız içip arabaya binmek sadece kendini değil başka canları da tehlikeye atmaktır.

Esinle tek olunca ok ama bebekle bilmiyorum o kadar komik gelir mi?😐😂
İki küçük çocuğum var Allah bağışlasın, lastik patlamasını da yaşadık yol ortasında zınk diye durmasını da. Türlü türlü aksilik var, benzin de bin kere uyarıyor bink bink diye adam sorumsuz duymadı hanım da mı duymadı sesi..
Kavga edesileri varmış bize de oturduğumuz yerden muhasebesini yapmak kalıyor :KK53:

İki küçük çocuğum var Allah bağışlasın, lastik patlamasını da yaşadık yol ortasında zınk diye durmasını da. Türlü türlü aksilik var, benzin de bin kere uyarıyor bink bink diye adam sorumsuz duymadı hanım da mı duymadı sesi..
Kavga edesileri varmış bize de oturduğumuz yerden muhasebesini yapmak kalıyor :KK53:
Kaza kader Allahtan lastikte patlar yoldada kalinir ama benzin bitmesi ayni sey degil asla..

O kufuru ne cok kişi sindirmiş, gozune kucuk gelmiş.
Ben eşimden kufur duymadigim için bana buyuk geliyor demek ki.
NORMAL hic bir adam eşine kufur etmez, oyle bir kufuru hiç etmez diye dusunuyorum.
O kufur agzindan cikabiliyorsa bunun oncesi de vardir bu besbelli, oyle bir adam harika iyi bir koca olamaz dolayisiyla "tek hatasi" degildir.

İyi olmuş hastaneye koşmadigi, romantik dizi mi oynuyor. Bikmiş kadin demek ki, karisina kufur edip ustune ergen gibi icip icip sarhoş arabayi pert ediyor kac yasinda cocuklu adam, ben olsam ben de parayi dusunurdum bu rezilligi yapani mi dusuncem.

Dayak yiyip aksamina sevisen de var. Kavgalarda kufur hakaret işine girip sonra "cok seviyorum" diyen de var. Herkesin ilişkisi onu kaldirmaz. Kaldiran da cok seviyor demek degil.

Konu eşinizin sorumsuzluğu evet ama ben başka bi noktaya değinicem. Eşiniz size küfrediyo ve bu büyük bişey, asla geçiştirilmemeli, görmezden gelinmemeli. Ama siz de aynı şekilde ona küfrediyosunuz. Yani eşiniz saygısız ve seviyesiz. Ama siz de aynı şeyi, neden yapıyosunuz? Küfrü, saygısızlığı bizzat kendiniz normalleştiriyorsunuz. Bu, erkeğe, bana küfredebilirsin demektir. Tepkiniz çok daha başka olmalıydı.

Eşin
Çocuğumu düşünmemeyi en çok bitiren 50 gunluk çocuğunu içkiye tercih etti bütün birikimimiz gitti sorumsuzluğu yuzunden
Eşinİzin durumu iyimiş ok ama siz yine de gidin. Hakediyor mu hayır. Önemli bişeyi yokmuş zaten gitmemenizi buna bağlıyorum ama gidin. Sonra 'gelmedin' tantanasıyla uğraşmayın. Ama mesafeli olun. Bu kaza sorunları örtbas etmek için bahane olmamalı. Hastaneden çıkınca da genel bi konuşma yapın sakin ve akıllıca. Ha bi de kocanıza ve ailesine küfretmeyin. O size etse bile... Size küfretmesinin karşılığı küfür duymak olmamalı, daha ağır olmalı.

Back
X