• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50 gunluk bebeğimle bosanma karari aldim.

Bir de nolmuş yani o.... dediyse mi ? Şaka falan olun bir zahmet. Oldu biriniz kavga da o.... diyin biriniz p.... diyin isterseniz ? :oha: Böyle ağzınız bozuk , yüzgöz olursanız ortada sağlıklı evlilik mi olur ? Çocuklarınız örnek alacak sizi yahu.

Bir bayram sabahının 6'sinda alkollü bir surucu babamin araca son surat girdi. Ona bir sey olsa gider adamın amel defterini kapatırdım. Burada bir hikaye daha okudum içim burkuldu. Ayrılıp ayrılmamak sizin bileceğiniz iş ama adam sorumsuz. Siz agresif. Bebeğe esenlikler diliyorum.

Bence biraz sakin olun ve zaman verin kendinize. Siz biriktirip olmayacak yerde çok buyurmussunuz, eşiniz de susmak yerine o da ağır konuşmuş sonra aileler falan derken sınırlar asılmış. Eşinizin yaptığı da çok çirkin içip kaza yapmak ama bence kaza yapıp kıymete bu nmek istemiş ama kendisini ne bir şey olmayıp arabaya olunca da bu pek mümkün olmamış.
Aracı yaptırmaya çalışın önce biz de geçen yıl ağır bir kaza yaptık ve o yamuk yumuk arabayı duzelttiler.
Ücretsiz izin alamazsaniz da aileler aynı şehirde sanırım bu avantajı kullanın. Çocuğunuz için tekrar düşünün.
Araba pert ve satıldı krediyi kapatınca da bana 20 bin lira ksldi. Ben şimdi cocygum kycucukken ise baslamak zorundayım onun yüzünden ben cocugumu 2 yaşına kadar büyütmek istiyordum en çok üzüldüğüm o

Lise de iken bir arkadaşım vardı. Babası sabah vakti bir pazar günü yürüyüş yaparken alkollü araba kullanan bir adamın parka girmesi ile vefat etti. Bir tek sizin eşiniz yok bu hayatta. Diğerleri de can. Birilerinin babası birilerinin eşi birilerinin evladı... Okulda gizli gizli babasının fotosuna bakıp ağlarken görmüştüm. Evlendim diye vicdanınız eşinizle sınırlı kalmasın bir zahmet hanımlar ! Eşiniz oldu diye yanlışları doğru kabul etmeyin.
Kesinlikle bir sarhoş yüzünden birilerinin hayatı bitebilirdi kendisinin de. Çok hatali

Çok rahatsız olduğum bir nokta var. Biri size küfreder karşılık vermek istersiniz siz de ona küfredersiniz anlarım. Kocanız size küfrettiyse siz neden adamın annesine kardeşine küfrediyorsunuz ya? Ne kadar cinsiyetçisiniz. İçten içe kadın düşmanı olan bir kadının sağlıklı bir evliliği olması çok zor zaten. Buradan bakınca iki taraf da aynı düzeyde kabahatli duruyor.
Kadın dusmanligiyla alakası yok ağzımdan öyle çıktı orda haklısınız. Erkeğe o. Denilmez gibi dusundum sanırım. Ama genelinde haksız değilim diye dusunuyorum

Hatta cok bilmeden oluyor dogru😐 ama benim bildigim haksiz durumuna dusuyorsun ve sigorta odeme yapmiyor, yanlisim varsa duzeltin.. kafan guzelken arabaya biniyorsan neler olacagini kestirmek cok zor olmamali
Evt sigorta ödemiyor diye biliyorum bende. Hatta karşı tarafın arabası da dava açıp masrafları istiyormuş

bende sorumsuzum demiyorsunda, insanligini mi kaybettin diyorsun😐😂😂😂 bunlari birde basari gibi anlatiyorsun😂😂😂 kucucuk bebekle yolun ortasinda oylece kaliyorsa evet buyuk sorumsuzdur. Yani bebegede sart degil gece hastalik olur birsey olur benzin o kadar bitenr kadar beyni gezmeye mi gitmis😐😐😐😂
Aynen öyle yolda arabayı ittiriyolar bebek kucağımda ağlıyor benzin bitmiş. O benzin yolda bitmesi için uyarı ışığı yapmasının üstünden 30 40 km gitmesi lazım. Sabah akşam da ise arabayla gidip geliyor. Biri demiş sende mi görmedin ışığı yandığını. Ben 50gundur evden çıkmadım. Çıkayım dedim bunlar yasandi

Araba pert ve satıldı krediyi kapatınca da bana 20 bin lira ksldi. Ben şimdi cocygum kycucukken ise baslamak zorundayım onun yüzünden ben cocugumu 2 yaşına kadar büyütmek istiyordum en çok üzüldüğüm o
Haklısınız ama pireyi deve yapmışsınız birlikte ve sonuç olmadık yerlere gitmiş. eşiniz çok hatalı yaptığının bir bedeli de olmalı ama çocuğunuzun babasız büyümesi ile 2 yaşına kadar bakamamanız karşılaştırılamaz bile.

Haklısınız ama pireyi deve yapmışsınız birlikte ve sonuç olmadık yerlere gitmiş. eşiniz çok hatalı yaptığının bir bedeli de olmalı ama çocuğunuzun babasız büyümesi ile 2 yaşına kadar bakamamanız karşılaştırılamaz bile.
Haklısınız belki ama bu adam çocuğunu düşünmedi düşünse böyle yapar mıydı içki içip kaza yapmak resmen cinayet..

Yazmayayım yazmayayım diyorum dayanamayacağım.

Şimdi konu sahibi eşinin o…. sözünden sonra sesini çıkarmasaydı yutup evinde otursaydı, burada diyecektik ki çocuğu bahane etme , işin gücün var ne diye terbiyesiz adamı cekiyorsun diyecektik. Şimdi kadına diyor ki bazı üyeler çocuğunu babasız mı büyüteceksin diyor .. Yahu karısına saygısı olmayan bir adam ki adam denirse kadına , çocuğunun annesine o … diyor bu herkesin yutabileceği, sessiz kalabileceği bir söz değil ki sessiz kalınmamalı da zaten.

Konu sahibi eşinizin ailesine küfür etmeniz dışında ben sizi sonuna kadar haklı buldum.

Yazmayayım yazmayayım diyorum dayanamayacağım.

Şimdi konu sahibi eşinin o…. sözünden sonra sesini çıkarmasaydı yutup evinde otursaydı, burada diyecektik ki çocuğu bahane etme , işin gücün var ne diye terbiyesiz adamı cekiyorsun diyecektik. Şimdi kadına diyor ki bazı üyeler çocuğunu babasız mı büyüteceksin diyor .. Yahu karısına saygısı olmayan bir adam ki adam denirse kadına , çocuğunun annesine o … diyor bu herkesin yutabileceği, sessiz kalabileceği bir söz değil ki sessiz kalınmamalı da zaten.

Konu sahibi eşinizin ailesine küfür etmeniz dışında ben sizi sonuna kadar haklı buldum.
Biz o.... kelimesinin anlamını farklı biliyoruz galiba o yüzden bu tepki. Değil eşin dışarda birine şu lafı etsen ölümüne dayak yersin yahu. 😬

Haklısınız belki ama bu adam çocuğunu düşünmedi düşünse böyle yapar mıydı içki içip kaza yapmak resmen cinayet..
Çok haklısınız onda bir sözüm yok ama sürekli tekrarlanan bir şey olamaz bu. Eğer gerçekten pişman bir adam varsa karşınızda affedin. Çocuğunuzun bir babaya da ihtiyacı var ve gördüğüm o ki çocuğunun büyüme döneminde yanında olmayan erkekler baba gibi de hissetmiyorlar. Yani çocuğunuz bu kadar küçükken ayrılırsanız, babasını da elinden almış olacaksınız. Aldatma şiddet gibi çok geçerli bir sebep yokken eğer gerçekten pişman olursa çocuğunuz için şans verin.
Bir de şunu da düşünün çocuğunuz yeni doğdu ve yeni düzen her iki taraf için de çok zor oluyor. Bu süreçte daha asabi, küçük sebeplerden büyük kavgalar çıkaran tipler oluyoruz sadece biz değil erkekler de öyle oluyor. Üstelik biz anneliği doğamız gereği hissederken onlar henüz babalığı algılayamıyorlar. Bırakın bebeği ile bağ kursun, baba dediğini duysun, saçma hareketlerine güldüğünü görsün sonra değişecektir.
Doğum sonrası benim kocam loğusa depresyonuna girmişti bence mesela :) 10 yıllık sevgililik ardından bebeğimizin olduğu yıl ayrılmanın eşiğinden defalarca döndük ama 2 yılın sonunda her şey eskiden olduğu gibi.

Çok haklısınız onda bir sözüm yok ama sürekli tekrarlanan bir şey olamaz bu. Eğer gerçekten pişman bir adam varsa karşınızda affedin. Çocuğunuzun bir babaya da ihtiyacı var ve gördüğüm o ki çocuğunun büyüme döneminde yanında olmayan erkekler baba gibi de hissetmiyorlar. Yani çocuğunuz bu kadar küçükken ayrılırsanız, babasını da elinden almış olacaksınız. Aldatma şiddet gibi çok geçerli bir sebep yokken eğer gerçekten pişman olursa çocuğunuz için şans verin.
Bir de şunu da düşünün çocuğunuz yeni doğdu ve yeni düzen her iki taraf için de çok zor oluyor. Bu süreçte daha asabi, küçük sebeplerden büyük kavgalar çıkaran tipler oluyoruz sadece biz değil erkekler de öyle oluyor. Üstelik biz anneliği doğamız gereği hissederken onlar henüz babalığı algılayamıyorlar. Bırakın bebeği ile bağ kursun, baba dediğini duysun, saçma hareketlerine güldüğünü görsün sonra değişecektir.
Doğum sonrası benim kocam loğusa depresyonuna girmişti bence mesela :) 10 yıllık sevgililik ardından bebeğimizin olduğu yıl ayrılmanın eşiğinden defalarca döndük ama 2 yılın sonunda her şey eskiden olduğu gibi.
Ama smdi bi ton borcun altına girdi karşı tarafında arabası pert. Bizim zaten durum vahim. Bu borçlar gelecek sonra ben aynı evde bu adamla sıfırdan başlayacağım zaten senelerdir borç oduyordum artık biktimm. Yarın öburgun en küçük kavgada yine bu konular açılacak. Onun yaptığı hatayı affedip bide borcunu ödeyip sıfırdan başlamak da

Puseti çocuk arabasına takamadı diye mi bütün bunlar, yoksa öncesi de var mı? Bireylerin birikimi sonucu mu bitti? Küfürlerin edilmesi de kötü olmuş, belli ki saygı da kalmamış.

Back
X