50 gunluk bebeğimle bosanma karari aldim.

Sesini çıkarmak o.. senin anan bacındır mı… ikisi de hatalı bence

Aşırı büyütülmüş bir mesele. Saygı sıfır. Iki taraflı hatalar... Ve çocuğa yazık. Kavganın çıkış sebebine bakarsak boşu boşuna büyümüş bir mesele. Puseti arabaya takamadıysanız o puset elde de taşınıyor 50 günlük çocuğun kilosu ne olacak. Bir bank bulup otururdunuz havanız değişirdi. bir tartışmadan sonra erkeğin karısına o.. demesi ayrı felaket kadının da senin annen o.. demesi ayrı felaket. Diyecek bir şey bulamadım bu adam 50 günde böyle olmadı herhalde ya da ilişkiniz bu hale gelmedi. Olan çocuğa olmuş

Bence sen hastaneye gitme o arabanın siniri bile senden çıkabilir.

Ayriyetten eşin iğrenç insan karısına orspu dermi ozaman snde pzevenksin diyebilirdin.olayda aile yok kalkmış ailesini koyuyorsun .

İlk o başlatmış bu laf karşında bende sakinliğimi koruyamazdim.

İsteyen kin'li desin bana ohh olmuş derdim

Ya milletin suçsuz günahsız coluguna çocuğuna carpsaydi bunudami düşünmüyor .

Benim 14 yaşındaki günahsız abim senin kocan gibi alkolle araba
kullanan biri yüzünden çocuk yaşta hayatını kaybetti.kaldirimdaki çocuğa çarptı alkolün etkisiyle

Aradan kaç yıl geçti hala acısı geçmedi

Hadi içiyorsun ne bkuna araba kullanıyorsun kendini dusunmuyorsun başkasınidami dusunmuyorsun?

Senin yerinde olsam gitmem konu sahibi mevzu giden para değil orspu diyen bır adama geçmiş olsuna gitmem

Birkere benim koca tartışma esnasında bana pis dedi 1 hafta tek kelime konuşmadım onunla..

Ha diyorsan ben insanlık görevimi yapacam sen bilirsin .ama dikkat et busefer arabanın kurbanı olma

Çok üzgünüm gelişme var mı acaba?

Yok ben küfür etmeniz harici sizi haklı buldum.
Eşiniz aradı mı bebeği ya da sizi ?
Hayir. Dün eve geldi banyo ypti eşyalarının birazını topladı 20 dk falan gecti gittim bebeği seveceksen sev emzircem dedim 1 tur attırıp getirdi. Ne yapmayı dusunyisn dedim bosncaz geri dönüşü yok ama senden taraf yok diyo. Bebek ne olacak dedim cvp yok . Arabayi nasıl çarptın ya ölsen ya öldürsen dedim. Sarhoş degilmis yol çalışması warmjsmis. 300 promil nasıl oldu dedim 4 tane yüksek alkollü bira içmiş mis. Herseye 1 cevabı war yani. Kuzeyinde kalacakmış bekliyormuş Kuzeni acelesi warya hemen gitti Kuzen daha önemli

Hep böyle umursamaz mıydı hu herif ya ?

Eşim bana o... Deseydi ben de anan bacindir derdim.
Neden bazılarınız bu durumu degisik buldu ki.
Oh paşam bana küfür etsin, ben de susup oturayım.
Bana o.... Diyen kocam da net g... Tır o zaman.
Ha bu o... Lafını iltifat sayip bana layık görmüşse kendi kanindan olanlara da ben iade edeyim ki anlasın bakalım ne kadar güzel olduğunu.

Son düzenleme:
Offf ne diyorsun allah aşkına ya? Söylediğin kelime normal birşey mi? Ortada ne kavgası olursa olsun kimse kimseye o kelimeyi kullanamaz, hele bir koca karısına asla. Sizinki kullansa ne var bunda canım diyip geçeceksiniz belli ki. Ama kendi değerinizi bu kadar düşürmeyin yani.

Ben erkekten o.. olmaz diye düşünmüştüm ondan demistim. Ama oluyormuş galiba

Defolsun gitsin o zaman hem suçlu hem yüzsüz

Defolsun gitsin o zaman hem suçlu hem yüzsüz
Gelmeden de kardesinden arıyor ailem evde tabi ben bebekle bu haldeyken geldiler
Diyorki kimse olmasın senden başka o evde ben geliyorum istemiyorum kimseyi falan. Gerizekali. Baya bi saydım telefonda.gelince sordum. Ağrılarım vardı sinirle söylerim diyor. Her şeye cvbi var hep hakli

Bizimde aşamayacağimiz sorunlar var. Ve görmezden geliyor. Bana göre hepsi tabi, doğumdan sonra oldu bi anda. Kendisi doğm yapmş gibi. Ne diyim Allah dayanma gücü sabrimizi verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…