• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50 gunluk bebeğimle bosanma karari aldim.

biz zaten koca haklı demiyoruz. ama ben evlendikten sonra kocamın borçları olduğunu öğrensem, el birliğiyle ödesem. üstüne "sorumsuz" olduğunu düşünsem en korktuğum şey ne kadar istesem de bu evliliğe çocuk getirmek olur. sebebi de çocuk zaten ekstra bir sorumluluk gerektiriyor. e o yok? problem bu zaten. kendim çocuk sahibi olmak istiyorum da o çocuğun günahı ne kendi isteklerim için sorumsuz bir babası olsun. he çocuk olur anlaşamazsın boşanırsın. bu dünyadaki en normal şey. ama bile bile bunu yaşatmak bana mantıklı gelmiyor.
Haklısın ama o an öyle dusunemiuosun işte ama haklısın.. merak ettim evli misijiz

Eşinizi sevmiyorsunuz. Sizi bu noktaya getiren belki haklı sebepleriniz vardır ama Eşinizi sevseniz acaba şükürsüzlük mü ediyoruz o da bende saçma sapan davrandık ama insan hayatı bir anlık, sağlıktan değerli bişey yok gibi düşünürdünüz muhtemelen. Çünkü ben eşime en en kızgın olduğum zamanda bile tırnağı incinse hemen canım yanar. İkinizinde hakkında hayırlısı olsun. Ama bebek çok çok küçük. Bu kadar tahammülünüz kalmayan bir adamdan ben sıfırdan başlarım diye neden çocuk yaptınız ki ? O çocuk için çok zor olacak.
Çok katlandım ya artık bebeğim de böyle sorumsuz babasıyla büyümesin istiyorum

Evet doğru hatirlamisim bebeğinin kalbi durmuştu. Bu minik bebeği tedavi sonucunda doğurdunuz o kadar mücadele verip hayata getirdiniz.. eşinizin de sizinde mücadeleniz ona ayrı anne babali aile sunmak miydi? Evet eşiniz belli ki çok rahat belli ki beceriksiz. Ama bu insan sonradan bu hale gelmemiştir en başından böyleydi. Sana sadece surda kızdım madem bu kadar beceriksiz biri vardı karşında neden o çocuğu dünyaya getirdin. Kalbi duran bebeğinin olduğu dönemde neler yazdığını hatırlıyorum. Yani kızma nedenim madem bu adam senin beklentini karşılamiyor borcunu harcını sana ödetmis böyle bir insanla tedavi sürecine giripte o minik bebekten ne istediniz. Belki bu kadar kızmam kendimde tedaviyle anne oldum zorluğunu bilmemden. Bilmiyorum umarım çocuğunuz en az hasarla kurtulur. Hep burda eleştirilir böyle bir adamdan neden çocuk yaptın gibi benimki de böyle bir adamdan tedaviyle zorlayarak yani neden çocuk yaptın.
Tamam beni tanıdın . Oldu işte şimdi hesap mı vereyim neden yaptım diye. Sorum bu değildi arkadaşım yani üzmek için mi yazıyorsunuz neden çocuk yaptın neden yaptın. Konum bu mu benim lütfen Allah aşkına. Cvp vermedim sana. Yine yazdın seni hatırladım seni hatırladım neden tedaviyle çocuk sahibi oldun. Tövbe yarabbim

Alkollü araç kullanarak günahsız alakasız birine zarar vermemiş şükür kendine de birşey olmamış iyi düşünün yaptığı sorumsuzluk alkollü iken araç kullananları affedemiyorum taammüden ceza verilmeli size gelince ALLAH yardımcınız olsun

Arkadaşlar çocuk doğmuş niye yaptın gibi kelimeler gereksiz bundan sonrası önemli.. konu sahibi bebek bakması çok zor özellikle ilk iki ay üst üste gelmiş herşey tek başına bebek büyütmesi de zor sana kalmış bu işler fevri hareket etme yaşayan sensin artık dayanamiyorsan ayrıl ayrıca tebrik ederim eşinin borclarini odemissin adama bakan sen olmuşsun Allah yardımcın olsun canım

Lohusasınız şu an. Ben o kafayı çok ağır geçirdiğim için acaba diyorum. Hani o kafayla insan sakin de olamıyor, doğru karar da veremiyor.
Acaba biraz oluruna mı bıraksanız ? Yazık günah daha bebeğiniz çok küçük. Bir de beni yanlış anlamayın ama benim eşimde bilmiyordu araba kuruluşunu ama ben biliyordum ve ben göstermiştim. Erkekler bizim kadar ilgilenmiyorlar.

Birde ne olursa olsun olaydan alakasız kişileri olaya katıp ( ki en hassas nokta olan anneden bahsediyoruz) kendinizi de o seviyeye çekmişsiniz.
Madem o sizin şahsınıza sövdü , sizde ona sövseydiniz.
Ben de lohusa kafasi diye düsundum, yoksa puseti arabayi takamadı diye olay bu derece buyumemeliydi, bebek bu aglar susar ama arabada sizin aglayip, sonunda isin kufurlere varmasi bana da lohusa durumu gibi geldi, ben de cok asiri sinirliydim, kara bulut gibi geziyodum o dönem

Tamam beni tanıdın . Oldu işte şimdi hesap mı vereyim neden yaptım diye. Sorum bu değildi arkadaşım yani üzmek için mi yazıyorsunuz neden çocuk yaptın neden yaptın. Konum bu mu benim lütfen Allah aşkına. Cvp vermedim sana. Yine yazdın seni hatırladım seni hatırladım neden tedaviyle çocuk sahibi oldun. Tövbe yarabbim
çocuk umrunuzda değil başlığını değiştir o zaman 50 günlük bebeğini katma işe. Kocam beceriksiz borcunu harcını odetti üstüne ağza alınmayacak küfür etti falan de bir şey de o başlık olmamış ısrarla yazma nedenim bu.. neden tedaviyle olduğuna değilde ki ona takilsam sana üzülmüş olurum ben bebeğine üzüldüm. Zor bela beni dünyaya getirmişler 50 gün sonra yeni kafasına kocanın beceriksiz olduğu dank etmiş anne terbiyesizce küfür eden baba boşanmış oldu bitti bu kadar basit. Neyse bütün duam çocuğun için umarım çok güzel bir hayatı olur.

Ben de lohusa kafasi diye düsundum, yoksa puseti arabayi takamadı diye olay bu derece buyumemeliydi, bebek bu aglar susar ama arabada sizin aglayip, sonunda isin kufurlere varmasi bana da lohusa durumu gibi geldi, ben de cok asiri sinirliydim, kara bulut gibi geziyodum o dönem
Evet olabilir. Bir de bi kere daha disari çıkalım dedik arabanın benzinini bitmis kaldık oyle orta yerde millet bizi iteliyo falan. Burda da öyle kaldık ya işte ustuste geldi . Çok saçma belki ama oyle

Arkadaşlar çocuk doğmuş niye yaptın gibi kelimeler gereksiz bundan sonrası önemli.. konu sahibi bebek bakması çok zor özellikle ilk iki ay üst üste gelmiş herşey tek başına bebek büyütmesi de zor sana kalmış bu işler fevri hareket etme yaşayan sensin artık dayanamiyorsan ayrıl ayrıca tebrik ederim eşinin borclarini odemissin adama bakan sen olmuşsun Allah yardımcın olsun canım
Aynen neden çocuk neden dünyaya getirdin falan. Oldu iste. Iyikide olmus. Allahim nasip etmiş. Dakika başı aynı kelimeler. Bktanesi de neden tedaviyle cocuk sahibi oldun demis . Kafayi yiyeceğim

Ya sanane artık gider misin.senin ayrilmayacagim ne malum arkadasim bugün bana yarın sana belki de çocuklarına. Yapıştın konuma.kinama başına gelir.

Kinamakla ne alakasi var. Sorumsuz, arkasini topladiginiz adami baba yapmissiniz, sonra bebegi düsünmedi diye kiziyorsunuz. Adam daha kendine sahip cikamiyor. Sizde bu huzursuz ortama cocuk getiriyorsaniz onun kadar sorumlusunuz. O kadar basit. Bosanacaksaniz cocuk en az zarar görecek sekilde ayrilin. Bu babasi icinde gecerli

Ya sanane artık gider misin.senin ayrilmayacagim ne malum arkadasim bugün bana yarın sana belki de çocuklarına. Yapıştın konuma.kinama başına gelir.
Kınamiyorum ki söylediklerim işine gelmediği için nereye çekeceğini bilmiyorsun 😅 her şey insanlar için zaten boşanmak ayıp değil çocuğu sağlıksız aile ortamında büyütmektense bencede boşanma daha mantıklı sende takıldığım nokta bambaşka onu duymakta senin işine gelmiyor. Son mesajımdir. İyi geceler.

Evet olabilir. Bir de bi kere daha disari çıkalım dedik arabanın benzinini bitmis kaldık oyle orta yerde millet bizi iteliyo falan. Burda da öyle kaldık ya işte ustuste geldi . Çok saçma belki ama oyle
Demek ki senin istedigin kadar planli, programli bi adam degil, ama bunun icin bu kadar darlama adami bence, lohusalik gelip gecici, bosamamayi becerirsen koca bâki 😆

Yasayan daha iyi bilir tabi ki ama siz hala lohusa sayılırsınız hormonlar bile kendine gelmesi aylar sürüyor.Yeni bir bebek yaşam alışma sureci karı koca sizi tahammülsüz yapmış hali altına supurulmus sorunlar bir anda dağ olmuş altına ezmiş sizi.. oturun sağlıklı kafayla düşünün karı-koca derim.

tecrübelerimle sabit bir adam karısına o.... karısıda adamın ailesine küfür kafir gidiyorsa o evlilik kurtulmaz..Hiç borç harç vs bunları arkaya koyuyorum,katmıyorum......Siz hiç kafanızı karıştırmayın direk düzeninizi kurun..Dileğim ayrılma sonrası çocukla baba ilişkisi güzel olur inşallah...Evlilikte 5 ''s'' kuralı vardır çok kült bir konudur bilinir. 4'ü bitmiş zaten 5.si de özel bir durum onu konu sahibi değerlendirir ayrıca tabi kendi içinde...
5s neydi gı 🤔

Back
X