50 yaşındayım hiç tatile çıkmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne alaka napsın şimdi kadın dert anlatmasın mı burası bdv siz başka bir yere geldiniz sanırım
Kendini soyutlamış anlıyor musun soyutlamış. Kalktı yemek yaptı yada yemekyapilirken müdahale etse ne diyecekler kazanlarla dolma yapılır yapıyorlardır kendinin kini kucuk tencereye alsa pişire ne diyecekelrrrrr....

50 yaşında yemek yapmaması da acayip bide söyleniyor. Bence bizimle dalga geciyor

Bir türlu insanlari oldugu gibi kabullenemedik,hep bir kucumseme laf etme.
Ya ben eleştirmesini anormal bulmuyorum
Eleştirsin de ne değiştirdi hayatında?
Al hala tatil falan yok

var mı? Kocası değişti mi?yok...
Sabaha kadar eleştirsin dursun beğenmediği kültürden biriyle evlenmiş olmasını,bu zamana kadar tatile gidememesini değiştiremeyecek.....

Eşi de değişmeyecek.
Önce eş eleştirilsin hatta değiştirilsin 50 yaşından sonra büyütecek çocuğunun olma olasılığı düşük

ya da diyecek arkadaşım ben gelmiyorum sen ananın yanına git.

yapmadığı durumlar için pasif agresid tavırlara girmesine gerek yok

benim eleştirdiğim durum bu şimdi adamların yaşayışı değişse hep gitmek mi isteyecek?

On yargı da nerden çıktı ? Ömrümün 3 te 1 bi güneydoğuda geçiyor . İnsanlarini da yemeklerini de cok severim . İnsanlarin alışkanlıkları var ben Ege’nin bol sebzeli pazarına alışkınim burda ki pazar bana yetersiz geliyor . Söylediklerim yaz mevsimi içindi ve gerçekten yaz mevsiminde cok sebze olmaz .
Neden böyle gereksiz bir alınganlık gösterdiniz ben ailemin yanına gidince de sizin burda yediginiz et degil gerçek et bu degil diyorum . O zaman da Ege’yi mi beğenmemiş oluyorum ?
Sebze yok diyor konu sahibi..sebze var foto çekip atacam en sonunda..

Yemek değil tabiki o bir detay
Eşimin ailesi niraz insan olsa gece yarılarına kadar balkonlarda acaz avaz gülüp milöeti kapıya getirmezlerdi
Anlamıyorlar ki söylüyorsun burada az dikkat edin ! Yok
Ha bemi çok severler ben de onları
Onların şivesiyle konuşurum arada çok gülerler
Aşağılamıyorum hataları büyük oluyor uyarıyorum ama hep uyar uyar bereye kadar
Mesela pikniğe götürdük ağaçta erikleri gördüöer arabayı alel acele durdurdular daldılar öilöetin bahçesine durun haram alınmaz öyle sahipli yer ... güya dindarlar
Resmen talan ettimer bahçe sahibi geldi kovdu bunları peşlerinden ben gidip adamdan özür diledim
Sonra apartmanımızın bahçesinde dut ağacı var onu gördü bunlar illa sirkeleyelim ... bizim orada da kim toplasa ortak yemir aşağıda ya da dallarından bir tabak toplar gideriz Bunlar ben uyurken tüm ağacı talan etmişler ne dal kalmış be yaprak görseniz! Yönetici dalları niye kırmışlar diye lafını etmişti
Öyle görgüsüzler ki daha neler var neler ben oralara girmeyeyim Ben söylüyorum yüzlerine bu görgüsüzlüktü diye ama beni bilirler severler de ! İsterse sevmesinler benim yanımda ayıp etmelerine izin veremem benden gizli yaparlar ama genede
dut agaci bunu beğenmedi ahahhahahaha 😂😂😂

Anamm zonguldaklı hemde öğretmen eeee çalışmıyorum ailem yok demistin doguluya vermeidkleri için kacan öğretmen misin . Konuya inanamadım ondan hadi by

Sicak size dokunuyor olabilir.
Ayni zamanda aci ve baharat da.
Bu bizi degil esinizi ilgilendirir , sorunu onla cozersiniz. Gerekirse mutfaga girirp ; "doktorumun onerdigi tarzda yemegimi ben kendim hazirlayabilir miyim? Yoksa cok hastalaniyorum" diye rica edebilirsiniz kibarca.
Kimse zorla kasigi agziniza sokmaz?
Ayrica kurban olayim dogu yemeklerine♥️

Dogu sicaktir evet ama bu tabiatin bir kanunu.
Buna yapilacak birsey maalesef yok:KK66:
Kaldi ki tatil beldeleri de sicaktir; bence sizin derdiniz denize girip sezlongta guneslenememek.

Yerde yemek yemenin garip bir tarafi yok?
Uzun yillar yerde yemek yedim ailemle; gayet de sicak samimi bir durum.
Musluktan su icmek konusunda ben de titizimdir icmem icirtmem; koli su alabilirsiniz tek icimlik. "Dokunuyor" dersiniz olur biter.

Ayrica sebze yok da ne demek?
Kahkaha attim:D
En bilemedin zincir markete gidip alirsiniz?
Bu devirde marketlerfe hersey var, sanki afrikadan bahsediyor gibisiniz. Bu kadar kucumsemeye gerek yok? Ayni ulkenin insanisiniz?

Dogu ve bati fark etmiyor insan mutlu olsun yeterki.
Mutlu olmayan insan ufacik bir bakistan bile sorun cikarir; sudan yemekten de..

Kendini soyutlamış anlıyor musun soyutlamış. Kalktı yemek yaptı yada yemekyapilirken müdahale etse ne diyecekler kazanlarla dolma yapılır yapıyorlardır kendinin kini kucuk tencereye alsa pişire ne diyecekelrrrrr....

50 yaşında yemek yapmaması da acayip bide söyleniyor. Bence bizimle dalga geciyor
Hayır bide diyor ki evde belli şeyler varmış başka şey alınmazmış
Markete gitseler 15 kişiyle gidiyormuş aralarında kayboluyormuş

Bunu sorduk mu kendi diyor diğer arkadaşlar da konuyu nereye getirdiniz diyor
Konu tatilse bize ne senin markete kaç kişiyle gittiğinden o zaman

Bir şeyi merak ediyorum; ben göçmenim. Konu sahibi Selanik göçmeni aile rahat edemiyorum, pisler vs. dese ben bundan rahatsız olmazdım. Her ırkın her milletin iyisi kötüsü var, bu kompleks neden?

Ben de gocmenim hatta yari karisik. Tek ülke degil. Ben yari slav diyorum geciyorum.

Bizim memleket için alkolik ve cimriler diyenler çoktu mesela ama hiç çoşmadim bu kadar nasil oyle dersiniz bak ben icmem filan diye kanit cabasina girmedim. 😂 Kendim alkol kullaniyorken alkolik olmamiştim. Uzun yillardir hiç içmem, biraktim ustelik elim aciktir.
Beni taniyanlar bilir zaten.

Ama insanlar da uydurmuyor sonuçta dedikleri doğru alkolik ve cimri olanlar da var yani. Ben degilsem de dayim alkolik mesela, babam aşiri icerdi ben cocukken... Ama cimriliklerini hic gormedim yoktur.
Evet herkesi genelleyemyiz ama bazi ozellikler gorulupte soyleniyor.

Ben tüm yorumlari okumadim ama troll muymus

Ya ben eleştirmesini anormal bulmuyorum
Eleştirsin de ne değiştirdi hayatında?
Al hala tatil falan yok

var mı? Kocası değişti mi?yok...
Sabaha kadar eleştirsin dursun beğenmediği kültürden biriyle evlenmiş olmasını,bu zamana kadar tatile gidememesini değiştiremeyecek.....

Eşi de değişmeyecek.
Önce eş eleştirilsin hatta değiştirilsin 50 yaşından sonra büyütecek çocuğunun olma olasılığı düşük

ya da diyecek arkadaşım ben gelmiyorum sen ananın yanına git.

yapmadığı durumlar için pasif agresid tavırlara girmesine gerek yok

benim eleştirdiğim durum bu şimdi adamların yaşayışı değişse hep gitmek mi isteyecek?
Kolayina bu geliyor çünkü,hem sikayet ediyor hem gidiyor..

Hayır bide diyor ki evde belli şeyler varmış başka şey alınmazmış
Markete gitseler 15 kişiyle gidiyormuş aralarında kayboluyormuş

Bunu sorduk mu kendi diyor diğer arkadaşlar da konuyu nereye getirdiniz diyor
Konu tatilse bize ne senin markete kaç kişiyle gittiğinden o zaman
Yani insana bir dokun bin ah işit hesabi olmuş olabilir. Yada kendin git ne yiyeceksen al yazanlar olduysa. Doguda aile yapılari farklı yani kalabalik yaşıyorlar ve herseyi birlikte yapıyorlar sanirim

Allah aşkına eşim zonguldak ereglili ne yemeğiniz var sizin ben 30dan fazla il gezdim 4 ilde yaşadım 21 yıl kayseri,ailem ankarali 1 yıldır ankaradayım , 5yıl istanbul , 4 yıl diyarbakır yine soruyorum zonguldagin ne yemeği var pazarda tere roka bulamadim merkezde😄😄😄😄🥱🥱🥱🤣🤣🤣🤣

🤣yok valla kötü değilim inan çok gerekli yerde uyardım
Mesela etekleri umumi tuvalette yerlere deyiyor biliyor görüyor bunu ıslanmış çıldırdımm uyardımm çektim kolundan dışarı bak napıyosun.... ama umru değill
Yıkarık yenge diyo yaa ama birazdan çinenlerde o eteği alacak altına oturacak yani gel de uyarma ! Böyle işte aşırı uç şeyler yapıyorlar uyarmassan çatlarsınn ben uyarırırm kızarımm gerekli yerde hatta o ne öyle öğrensinler aaaa
Siz eşinizle nasıl anlaşıp da evlendiniz Allah aşkına?
Bu kültür ve kafa farklılığı sorun yaratmadı mı mesela?
Şöyle entel, amerikanvari birini hayal ettim yanınızda? Gözlüklü, saçları uzun, ona buna muhalefet..

Ayyyy 😄 bunu bana arkadaşlarım hep söyler
Öyle mi diyorsun
Ah ben görür müyüm ki nir güzel tatil
Yemek yapmadığım demiz güneş ve gezmek inan çok şey istemiyorum yaa 😊
İnşallah ya eşine tatlı dille söylesen ailesini hiç karıştırmadan olmaz mı ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X