50 yaşındayım hiç tatile çıkmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eşimin ailesine giderken marketten 1.5 litrelik bir koli su alıp atıyorum arabaya siz de alın bence. Fikir vermek istedim
Evet canım kızım oğlum hastalanınca artık alıyoruz ayıplamıyorlar önceden geçirdik hastalıkları
Eşime laf anlatamıyordum anca hastalanınca almamıza tamam dedi suyu bile
Ayıp olurmuş almamalıymışız öyle derdi eskiden
Anlatamadım illa çocukları hasta etti

Bunlara bir sey demeyecegim de guneydoguluyla niye evlendiniz oyleyse?
Esim gocmen,onlarin ailesinin de kendine gore farkliliklari var,esimle iyimiyim tamaaam.
Ailesine belli basli seyleri ben ogretecek degilim.
Temizlik degil benim konum,oyle de olsa o bolgeye gore degil,kisiden kisiye degisir.
Bu konu farkli yere gidiyor diyeyim size.
Bir bolgeyi rencide ediyorsunuz istemeden...
İstemeden mi? 😂
Hepimiz peşine takılıp bölge gömeceğiz sandı. Şu an onun şokunu yaşadığı için yazdıkça yazıyor, battıkça batıyor.

EN UYGUN FİYATLI TATİL YERLERİ ÖNERİNİZ OLURSA YAZIN LÜTFEN
Diğer sorulara ben cevap vermiycem bölge savaşı çıkıyor
Doğunun da batının da kötü yönleri var ve bunlardan bahsetmek kötü değil nokta
Evet TATİLLL

Arkadaşlar o iş sen de git markete istediğini al demekle olmuyor küsüyorlar. Ben de aynı şeyi kayınvalidemle yaşadım, yazlığa giderken alışveriş yaptık evde vardı diye bozuldu, kalanları da yanıma verdi dönerken. Art niyet aramayın herşeyde Allah aşkına. Kayınvalidem göçmenspor bu arada. Kadın sevmek zorunda da değil ayrıca pisler diyorlarsa pislerdir kimse alınmasın ben çok İstanbullu pis tanıyorum.
Ayrıca buralarda sebze yok = bu kaldığımız yerde yok anlamında yazılmış da olabilir. Mesela benim kayınvalide de et yemez hep sebze. Yani alışkanlık olur neden coştunuz?

Çok severler beni öyle diyorsun ama ben dışardan gelinim diye rahatça söyler eleştiririm kırmam onları hiç
Çok şey öğrendiler benden , ben de onlardan düşmanlık olmaz aramızda kızarım söylerim az sinirli ama kibarca anlarlar çünkü bilirler hatalı yönlerini
Bakin birsey diyeyimmi,bir tarz insan vardir,"alcak ve yavas bir sesle kibarca tatli tatli soyledim" derler ama nedense ses tonlari sadece kendilerine tatli gelir:)
En rahatsiz olacagim insan tipidir,"az sinirli ama kibarca" soyledigini sananlar.
Karsi gozden bakiyorum.da,sizin katlandiginizdan cok onlar size katlaniyorlar gibi duruyor.
Esinizle eteginizdeki taslari bir dokun de, tatile mi nereyeyse,birbirinizden kurtulun,yazik insanlara da...

Evet TATİLLL
O nokta coktan asildi ama...

Evet yaa yazmayım artık yemek oldu konu
Sustum ben cevap yazmıycam artık
Sadece tatil konularına ceyap vereyim en iyisi
Konunuzda 51 mesajınız var ama tatille ilgili yazdıklarınız bir elin parmaklarını geçmez. Bence de susun artık zira bilinçli bir şekilde insanları kışkırttığınızı düşünüyorum.

Evet TATİLLL
Tatvan öğretmen evi. Hem uygun fiyatlı hem göl kenarında hem de dönüşte eş ailesine uğrayabilirsiniz 😂

Evet TATİLLL
Neyse diyeyim en basitinden,esi goturebilirseniz,sapanca.
Dogada kalabaliktan uzak,takilin bir kac gun...

Şimdi o kadar çok yemek yemek dediniz ki ramazan ramazan yazamazsam catlarım
Egeliyim biara doğuda yaşadım pazarlarına giderdim envai çeşit ot olurdu bilmediğim alır gelirdim o otları ya pazardaki teyzelere sorardım ya kapıcımızın eşine sagolsunlar tarif verirlerdi pişirirdim ben de yok böyle lezzet
Tamam patlıcan biber domates çok tüketiliyor da ordaki baraj patlıcanının tadı burda yok
Altı üstü biber domates her yörede farklı mı tadı olur cinsi baskaydi tadı da bambaşkaydı
Tere bile orda su teresi vardı doğudan gelirken tohumunu almıştım
Et et diyoruz ama en lezzetli et güneydoğuda bence
Yemek demeyin bana çok konuşuyorum sonra 😂😂😂
Bir de temizlik konusuna gelince gecekonduları beton olur apartmanları komple fayans adamlar evi hortumla yıkarlar mis gibi
O kadar bahsettiniz ki yazmadan edemedim
Olsa da gezsek olsa da yesek😍😍😂😂

O nokta coktan asildi ama...

Bir şeyi merak ediyorum; ben göçmenim. Konu sahibi Selanik göçmeni aile rahat edemiyorum, pisler vs. dese ben bundan rahatsız olmazdım. Her ırkın her milletin iyisi kötüsü var, bu kompleks neden?

Evet TATİLLL
Tatil matil kalmadı konuda. Geçmiş olsun.

Şimdi o kadar çok yemek yemek dediniz ki ramazan ramazan yazamazsam catlarım
Egeliyim biara doğuda yaşadım pazarlarına giderdim envai çeşit ot olurdu bilmediğim alır gelirdim o otları ya pazardaki teyzelere sorardım ya kapıcımızın eşine sagolsunlar tarif verirlerdi pişirirdim ben de yok böyle lezzet
Tamam patlıcan biber domates çok tüketiliyor da ordaki baraj patlıcanının tadı burda yok
Altı üstü biber domates her yörede farklı mı tadı olur cinsi baskaydi tadı da bambaşkaydı
Tere bile orda su teresi vardı doğudan gelirken tohumunu almıştım
Et et diyoruz ama en lezzetli et güneydoğuda bence
Yemek demeyin bana çok konuşuyorum sonra 😂😂😂
Bir de temizlik konusuna gelince gecekonduları beton olur apartmanları komple fayans adamlar evi hortumla yıkarlar mis gibi
O kadar bahsettiniz ki yazmadan edemedim
Olsa da gezsek olsa da yesek😍😍😂😂
Antebe gel gel bacı biz yeeeyn severik galabalığı 🙋🏻‍♀️

O kadar kalabalıklar ki mutfakta ve o yok bu yok diyemiyorum başkarda dedim olmadı komkleks yaptılar. Almaya gitsem 15 kişi bir ben niryere gidemiyorum ki hepsi bana bakıyor arada kaybolamıyorum anlayacağın
Onlar biz alırız diyorlar masraf çıkartmak istemiyorum çocuklara da her gün makarna tarhana vermem beslenemezler öyle böyle geçiriyorum çocuklar büyüdü şimdi yazık onlar da aç aç katlanıyorlar canlarım ya :( hep hastalanıp zayıflayıp eve perişan dönüyoruz inanın ki
Ağır hastalandık da şimdi hastalığı yazmıyım yanlış anlarlar
Hijyen yok en önemlisi güzel bile olsa yerlerde yıkanan şeyleri yiyemiyorsunuz işte:( yedik zorlandığımızda sonra hastanelerde geçti hep
Biraz temizlik anlayışlarımız farklı sanırım ahh yazma ellerim yazmaaaa ....

Siz bu adamla nasil evlendiniz?

Esim mukemmel bi adam degil. Kulturel olarak aramizda cok fark var. Ama baktim, kabullenebilir miyim dedim, dengeyi kurabilir miyiz dedim. Biraz fedakarlik, biraz onun adaletine guvenerek evlendim. Sorun yasamiyoruz. Siz sey gibi, ingiliz kraliyet ailesinden diye evlenmissiniz de sonra baska biri cikmis gibi anlatiyorsunuz.
Kulturu bu ne yapabilirsiniz, hosunuza gitmiyorsa bastan girmeyebilirdiniz bu yola.

Ha 25 gun sizi oraya esir etmesi tatile gitmeyisiniz degil onlarda hakkiniz var. Ama pisler sebze almazlar cimriler yerde yerler siveli konusurlar gibi elestirileriniz... bunlar sonradan olmaz hep boyledir.

Şeyi merak ettim ben bu arada
Kuralları bilmek adına kahvelerde inadına ak parti bağırmak (gerçi bir deyiş olmadı ama) benzetmesi hakkında bir yasak var mı kanunlarda?

sadece merak açıkçası

konun ana fikri bilmem kaç senedir mutlu olmayıp durumdan durum adına bir şey yapmaması zira 50 yaşında,
Kocasının duruma verdiği gülüp geçme tepkisiyle yetimesi, elle tutulur bir şey yapmaması

işte şuan da wp grubundaki dedikodu gruplarındsn farkımız kalmadı (ha ben de severim ama arkadaşlarla yapılınca güzel)

Bilmem, çok merak ettiysen googlela? Yorumumun dedikodu ile bağlantısını da anlamadım
Ayrıca oradaki benzetme temelde fanatizme bir eleştiri idi. Körlemesine savunmaya eleştiri.
"Yerde yemek yemek gibisi var mı?" denmiş, yani yerde yemek o kadar harika muhtemeşem bir şey ki diyor. bunu da güzellemezsin yani, masada yemenin nesi kötü dedim bunlara hiç cevap almadım. Olay bu.

İstemeden mi? 😂
Hepimiz peşine takılıp bölge gömeceğiz sandı. Şu an onun şokunu yaşadığı için yazdıkça yazıyor, battıkça batıyor.
İstemeden mi? 😂
Artniyetli dusunmek istemedim,ama is gittikce ....sariyor😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X