50'li kiloları görmek ümidiyle

Merhaba ben de size eşlik edebilir miyim

Günaydın canım tabi ki eşlik edebilirsin hoş geldin☺️

Ben de bir ayı aşkındır yazıyoruö günlüğe.
tatil öncesi 63 ü gördüm şu an 64.7 tim tekrar vermem lazım konsantre olamadım tekrardan
Sen kaç kilosun ,boyun kaç ,hedefin kaç?

Günaydın günlük bugünkü kahvaltım ☺️

Eklentiler

• IMG_5628.webp
    IMG_5628.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 63
Öğlen şekersiz kahve iki kare küçük çikolata

Şimdiki yemeğim bulgur köftesi ,salatalık ,krem peynir ,şekersiz çay

Eklentiler

• IMG_5637.webp
    IMG_5637.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 62
Günaydın canım tabi ki eşlik edebilirsin hoş geldin☺️

Ben de bir ayı aşkındır yazıyoruö günlüğe.
tatil öncesi 63 ü gördüm şu an 64.7 tim tekrar vermem lazım konsantre olamadım tekrardan
Sen kaç kilosun ,boyun kaç ,hedefin kaç?
Ben sizden biraz gerideyim
74ü geçiyordu en son gördüğüm, şuan yani iki hafta sonrası 71.7 yim. Boyum 1.59. hedefim 55☺

Bugünkü kahvaltım haşlanmış yumurta iki dilim ekmek birkaç dilim peynir, zeytin, beş dilim sucuk

Öğlen iki parça kuru pasta

Akşam iki tabak çorba ve iki dilim ekmek( çok acıkmıştım)
Biraz üzüm ve bir erik

Gece yatmadan pulbiberli limonlu yogurt

Günaydın günlük
Sabah kahvaltım peynir zeytin haşlanmış yumurta domates salatalık be biraz patates kızartması( eşim evde olunca kahvaltı biraz zenginleşiyor)

Yarın tartılacagım. Gerçeklerle bir yüzleşeyim artık

Günaydın günlük
Sabah kahvaltım peynir zeytin haşlanmış yumurta domates salatalık be biraz patates kızartması( eşim evde olunca kahvaltı biraz zenginleşiyor)

Yarın tartılacagım. Gerçeklerle bir yüzleşeyim artık

Sonuç istediğiniz gibi olmadı mı? Bir daha yazmamissiniz. Buradan bildirim gelmeyince ben de unutuyorum yazmayı. Ben karatayciyim ama yarı uyguluyorum. Bugün karbonhidrat diyetine başladım. Bi onu deneyeyim.

Sonuç istediğiniz gibi olmadı mı? Bir daha yazmamissiniz. Buradan bildirim gelmeyince ben de unutuyorum yazmayı. Ben karatayciyim ama yarı uyguluyorum. Bugün karbonhidrat diyetine başladım. Bi onu deneyeyim.

Canım araya bayram girince yazamadım. Diyete de pek dikkat edemedim. Yarın tekrar yazmaya başlıyorum

Merhaba günlük

Sabah bir haşlanmış yumurta
Birkaç dilim sucuk
İki dilim ekmek
Zeytin
peynir
şekersiz çay

Öğle bir neskafe, küçük bir kase muhallebi

Akşam az pilav ve kavurma

Yarım şeftali

Gün içinde yediklerim bunlar☺️

Yarın okul başlıyorrrrr :KK43: Su gibi gecti tatil

Merhaba günlüğüm ☺️

Bu sabah bir dilim ekmek
Bir haşlama yumurta
Birkac zeytin ve peynir
Şekersiz çay

Akşam
kıymalı yumurta
Az patates kızartma
İki dilim ekmek
Şekersiz çay

Okulda toplantı vardı ara öğün yapamadım
yemek de yapamadım . Gün içinde yediklerim bunlar☺️

Canım araya bayram girince yazamadım. Diyete de pek dikkat edemedim. Yarın tekrar yazmaya başlıyorum
Tekrardan merhabalar
Ben o günlük yapabildim karbonhidrat diyetini. Yaz tatili boyunca hatta öncesi ve sonrası 4 ay boyunca memleketteydim. Eve dönünce tamizlik, yerleşme falan biri bebek iki çocukla zaman aldı hayli. Bu arada ben de öğretmenim, yazılarınızdan sizin de olduğunuzu anladım ama ben doğum iznindeyim.ucretsiz izne ayrildim eylül seminerleriyle birlikte.
11 eylül yani okullar açılınca tekrar başladım karbonhidrat diyetine ve karatayin da leptinini çalıştırıyorum şimdilik tartı çok motive ediyor beni. Siz de 5 eylülden sonra yazmamissiniz??

Tekrardan merhabalar
Ben o günlük yapabildim karbonhidrat diyetini. Yaz tatili boyunca hatta öncesi ve sonrası 4 ay boyunca memleketteydim. Eve dönünce tamizlik, yerleşme falan biri bebek iki çocukla zaman aldı hayli. Bu arada ben de öğretmenim, yazılarınızdan sizin de olduğunuzu anladım ama ben doğum iznindeyim.ucretsiz izne ayrildim eylül seminerleriyle birlikte.
11 eylül yani okullar açılınca tekrar başladım karbonhidrat diyetine ve karatayin da leptinini çalıştırıyorum şimdilik tartı çok motive ediyor beni. Siz de 5 eylülden sonra yazmamissiniz??

Canım geç oldu kusura bakma. Yazamadım çünkü okul başladı ,diyete devam edemedim, kızımı ilk defa bakıcıya bıraktım biraz zor zamanlar geçirdim ve sonuç 68 kiloya çıkmışım Dün tekrar başladım inşallah güzel gider her şey

Merhaba günlüğüm ,üç ay sonra tekrar buradayım. Ne yazıkki diyeti bıraktım ve 63 kilodan 68 e çıktım. Artık dur demem gerekiyor ve diyete tekrar başladım. Her şey güzel gider umarım

Merhaba size ilk ağustosta yazdığımda 74 kiloydum (onun 10 gün kadar öncesi 75.9 u gördüm.)
Ben eylülde başlamıştım diyete ve hala devam ediyorum, çok şükür bugün 64.4 ü gördüm.
Ben de haziran seminerlerine katıldığımda bebeğimi krese vereceğim, şu an ücretsiz izindeyim. Memleketten çok uzaktayım, bakıcı olarak bırakabileceğim kadar tanıdığım, güvendiğim biri yok. Sokagimizda daha önce de kızımı bıraktığım, güvendiğim bir kreş var. Mecburum.

Merhaba size ilk ağustosta yazdığımda 74 kiloydum (onun 10 gün kadar öncesi 75.9 u gördüm.)
Ben eylülde başlamıştım diyete ve hala devam ediyorum, çok şükür bugün 64.4 ü gördüm.
Ben de haziran seminerlerine katıldığımda bebeğimi krese vereceğim, şu an ücretsiz izindeyim. Memleketten çok uzaktayım, bakıcı olarak bırakabileceğim kadar tanıdığım, güvendiğim biri yok. Sokagimizda daha önce de kızımı bıraktığım, güvendiğim bir kreş var. Mecburum.

Tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin inşallah devamı da gelir .
Eylül başından itibaren dikkat edemedim kızın bakıcıya alıştı ama benim bu duruma bu alışmam biraz zor oldu. Onu bırakmam çok zor oldu.şuan hala kızımı emziriyorum ve adet olamama sıkıntım var umarım kilo verebilirim

Merhaba günlüğüme bugün 67,5 kg çıktım
1.5 aydır adet olamamıştım bugün olmuşum umarım üzerimdeki şişkinlik ve ödemler gider.

Sabah bir yumurta
öğlen erişte, karnıbahar ve yoğurt
ara bir çay bardağı sütlü kahve

Tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin inşallah devamı da gelir .
Eylül başından itibaren dikkat edemedim kızın bakıcıya alıştı ama benim bu duruma bu alışmam biraz zor oldu. Onu bırakmam çok zor oldu.şuan hala kızımı emziriyorum ve adet olamama sıkıntım var umarım kilo verebilirim
İnşallah.
Dikkat edince veriliyor, senin de vereceğine eminim.
Çocuklarımız için Allah yardımcı olsun.

Back
X