- 12 Ocak 2013
- 184
- 5
- 118
- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
Merhabalar herkese
Zayıflamak,zayıflamak,zayıflamak beynimizde sürekli dolaşan bir türlü uygulayamadığımız eylem. Ben de bugün değilse ne zaman dedim ve vakit kaybetmeden günlüğümü açtım.Ramazanda kilo vermek çok çok daha zor ama kontrol altında olurum günlükle :) Kısaca kendimden bahsedeyim 19 yaşındayım 64 kiloyum. Bu yıl üniversiteye başlayacağım. En kısa zamanda kurtulmam lazım bu kilolardan
Eşlik etmeyen arkadaşları beklerim
34 yaşında 60 kilo hiç fena sayılmaz kendinize haksızlık etmeyinben de 60 kiloyum ve 52 olmak istiyorum. fekat siz taze üniversitelisiniz ben ise 34 yaşında 1 çocuk annesi doktoralıyımeşit şartlarda değiliz dostum
siz çıtırsınız ve çabuk verirsiniz, ben ise karta kaçan yağlı vücudumla neredeyse nasır bağlayacağım
ama yine de eşlik ederim size, kabul ederseniz
evet canım günlük gerçekten çok faydalı oluyor :) umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırızBende 64.4 ile basladim suan 62.7 kiloyum benimde amacim 50ye inmek
Gunluk bence gercekten ise yariyor benimde bir gunlugum var ve en azindan orda kendimi daha cok kontrol edebiliyorum ne gün baslamisim ne yemisim hepsi kayit altinda 😄 Umarim hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz canim yeterki irademize sahip cikalim..
Çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim öncelikleMerhaba,
Ben de 61.7 ile başladım, şu aralar 52 lerde seyrediyorum. 49-50 olmak istiyorum, boyum da kısa zaten.
Bu arada herkes yaşını yazmış ben de yazayım 26 yaşındayım, üniversite bitti, yoğun bir şekilde çalışıyorum.
Fırsat buldukça aranıza katılmaya çalışırım.
gel canım birbirimize destek oluruz hem :)merabaa kizlaar beni de araniza alin nolurr :) ben de 19uma gircem yakindaa bu sitedeki gruplarla cok guzel kilo vermistim zamaninda 55 e kadar dusmustum bazi olaylardan dolayi biraktim ve maalesef ki abur cubura dusup kilo aldim( yarin sabah tam kilomaa bakicam ve hedef 50!!
merabaa kizlaar beni de araniza alin nolurr :) ben de 19uma gircem yakindaa bu sitedeki gruplarla cok guzel kilo vermistim zamaninda 55 e kadar dusmustum bazi olaylardan dolayi biraktim ve maalesef ki abur cubura dusup kilo aldim( yarin sabah tam kilomaa bakicam ve hedef 50!!
Sahur: domates,salatalık,1 dilim beyaz peynir,5-6 yeşil zeytin, 2 dilim karpuzİftar : 1 kase tavuk çorbası, 4 yk taze fasulye,2 yk bulgur pilavı,salata
Ara : limonlu soda
"bazı olaylar" derken? erkek meselesiyse hayatınızdan çıkarın gitsin bunlarıonlar yüzünden abur cubur yiyip kilo alırız, bu defa da şişmanız diye terkederler bizi hiç bir şeyi kafanıza takmayınız dostum çok dertlenirseniz böyle sakız çiğneyiniz ama şimdi değil. orucunuz bozulur
canim valla cok guzel boyle devam ama hic ekmek vs yemiyo musun sen acebaa :)Sahur: domates,salatalık,1 dilim beyaz peynir,5-6 yeşil zeytin, 2 dilim karpuz
yiyorum arada ama çok fazla ekmekle aram yok :)canim valla cok guzel boyle devam ama hic ekmek vs yemiyo musun sen acebaa :)
İFTAR: yarım lavaş ekmeği
3-4 yk kıymalı bamya yemeği
1-2 dilim karpuz
ara: 1 kase kiraz (1 kilo yemeden bırakabildim çok şükür)
SAAHUR: 3-4 kurabiye
3 çb süt
bir de üniv.e yürüyerek gidip geliyorum. sabah ve akşam yürümelerimin toplamı 1 saati buluyor. laboratuarda sürekli ayakta, ordan oraya koşuyorum. bir de hareketli ve bereketli bir oğlum var. hareket için bunlar yeterli sanırım :26:ayrıca yürüyüş vs yapamıyorum çünküm oğlum iftardan önce uyuyakalıyorha bir de, evimizde sade yemek ve kahvaltılık dışında abur cubur tırı vırı şeyler pek olmaz. bu da şansım sanırım
yiyorum arada ama çok fazla ekmekle aram yok :)
19 canım ben sen de mi öyle :)anladım canım ben de çok ekmek aramam da sanki hiç yemiyosun gibi geldi de merakımdan sordum:) aynı yaştayız galibaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?