- 15 Şubat 2014
- 311
- 69
- 68
- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
19 canım ben sen de mi öyle :)
hıı öyle mi doğum günün kutlu olsun şimdidenben de bayramın ilk günü giricem 19uma inşallah
canım sen baya da hareketliymişsin maşallah sahurda kurabiye yerine daha tok tutacak şeyler mi yesen güçsüz düşme sonra :) çalışıyo musun sen laboratuar filan deyince ne iş yapıyosun aceba merak ettiim:)
merhaba kızlarr ben de 20 yaşındayım
ben de bayramın ilk günü giricem 19uma inşallah
19 canım ben sen de mi öyle :)
Uğra canım tabi ki :)merhaba kızlarr ben de 20 yaşındayım 59 kiloyum hedefim sizin gibi 50ye düşmek :) gunlugum vaar ama motivasyon için buraya da ugramayı planlıyorum benı de aranıza alırsanız sevınırım :) hepimize basarılar
nsıl bir topiğe düşmüşüm ya Rabbimbu kadar çıtırla zayıflamak zor azizim, vücutlar taze olunca kilo vermeleri kolay olur, kendimden utanırım. en iyisi kendi topiğimi açıp adını da "50'lere inmek isteyen yaşı geçkinler topiği" koymak
İftar : 1 kase mercimek çorbası,2 yk pirinç pilavı,3-4 parça kuşbaşı et,salata
Ara : 1 tane közlenmiş mısır
Sahur : 1 kase tavuk çorbası,domates,salatalık,1 parça beyaz peynir,3-4 yeşil zeytin,1 dilim karpuz
Kizlaar unutmadan iftarimi yazayim;
1 kepce tarhana corbasi, kucuk kase yogurt, az parca mihlama, 1 hurma.
Bakalim 10gibi yuruyuse cikcam insallah yatana kadar da guzelcee suyumu ictim mii :)
dün yediklerim:
İFTAR: 1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
(köfte-pilav ayran da sipariş etmiştim ama yiyemedim. hala dolapta belkim yarın yerim :26:)
ARA: 1 avuç kiraz (geçen gün aldığım 2 kilo kirazı bakınız azar azar yiyiyorum. normalde olsa 1 oturuşta yerdim :18:)
SAAAHUR: 2 fincan sütlü ve ballı kahve
2-3 tuzlu kurabiye (heydoktor yine kızacak)
bu akşam iftar için restoranda olacağız. çok yiyerek hazin sonumu hazırlamam umarım, çünkü kaburga ve kuzu şişe aşırı zaafım var :18:
fizikçiyim, doktora yapıyorumsabah 8 den akşam 8'e kadar lab.da ya deney yada veri analizi yapıyorum tabi her zaman böyle yoğun değilim, haftaya bir kongreye sunum yetiştirmeye çalışıyorum da ondan böyle :18: genelde, istediğim zaman deneye başlayıp istediği zaman çıkan biriyim
ha bu arada aralık itibariyle doktoramı bitirip, öğretim üyesi olcaaaammm
sahurda kurabiye yazarken bile utanıyorum valla ama ne iftarda ne sahurda açlık hissetmiyorum :44:ben de sırf yemiş olmak için ve evde bayatlayıp böceklenmesin diye kurabiye yedim ne yapayım
durun azıcık bekleyin de iftar ve sahurumu yazmak suretiyle günlük tekmilimi vereyim
nsıl bir topiğe düşmüşüm ya Rabbimbu kadar çıtırla zayıflamak zor azizim, vücutlar taze olunca kilo vermeleri kolay olur, kendimden utanırım. en iyisi kendi topiğimi açıp adını da "50'lere inmek isteyen yaşı geçkinler topiği" koymak
dün yediklerim:
İFTAR: 1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
(köfte-pilav ayran da sipariş etmiştim ama yiyemedim. hala dolapta belkim yarın yerim :26:)
ARA: 1 avuç kiraz (geçen gün aldığım 2 kilo kirazı bakınız azar azar yiyiyorum. normalde olsa 1 oturuşta yerdim :18:)
SAAAHUR: 2 fincan sütlü ve ballı kahve
2-3 tuzlu kurabiye (heydoktor yine kızacak)
bu akşam iftar için restoranda olacağız. çok yiyerek hazin sonumu hazırlamam umarım, çünkü kaburga ve kuzu şişe aşırı zaafım var :18:
İftar : 1 kase mercimek çorbası,2 yk pirinç pilavı,3-4 parça kuşbaşı et,salata
Ara : 1 tane közlenmiş mısır
Sahur : 1 kase tavuk çorbası,domates,salatalık,1 parça beyaz peynir,3-4 yeşil zeytin,1 dilim karpuz
heydoktor' un sahur menüsünü meraklan bekliyoruzayrıca sözünü ettiği yürüyüşe çıktı mı ve suyunu içtimi:26: son gelişmeleri almak üzere gün içinde kendisine bağlanmaya çalışacağız yada kendisi bize bağlanmaya çalışacak sanırım
Olay yerinden bildiriyorum arkadaşlar, dün akşam iddia ettiğim üzere saat 10da yürüyüşe çıkıp 1 saat tempolu yürüyüp koştum eve gelince de belli fitness hareketlerinden yapıp 300 civarında ip atladım ama bi ter atmışım resmen kanın damarlarımda akışını hissettim tekrarahah sahuruma gelirsek 1 yumurta, küçük bi parça gözleme(annemin zoruyla, kendisinin dediklerini yemek zorundayım yoksa burnumdan getirir diyeti de onun yüzünden bırakıp kilo almıştım), şekersiz çay, peynir, az yoğurt.
Bence güzel bir menü olmuş ama iftarda köfteler bile olabilirdi :) kaburga kuzu şiş yersin akşam çok ekmek yememek şartıyla kaç saat oruç tutuyoruz o kadar da yiyelim :)
Olay yerinden bildiriyorum arkadaşlar, dün akşam iddia ettiğim üzere saat 10da yürüyüşe çıkıp 1 saat tempolu yürüyüp koştum eve gelince de belli fitness hareketlerinden yapıp 300 civarında ip atladım ama bi ter atmışım resmen kanın damarlarımda akışını hissettim tekrarahah sahuruma gelirsek 1 yumurta, küçük bi parça gözleme(annemin zoruyla, kendisinin dediklerini yemek zorundayım yoksa burnumdan getirir diyeti de onun yüzünden bırakıp kilo almıştım), şekersiz çay, peynir, az yoğurt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?