50'ye Giden Yol :)

İyi aksamlar kizlaaaar :) unutmadan menu ve spor gireyim ;
İftar: 1 kepce tarhana corbasi, 1 tabak yogurtlu semiz otu, salata
Yineee 10 da yuruyuse ciktim 1 saat gelince de fitness hareketlerimden yaptim ve minik kardesimle ip atlayip dans ettik onun da canina minnet abla kopuyo muyuz diyo vuu cok egleniyoruz diyo 1 lt suyumu da ictim daha da icerim :))

chihiro' nun dünki bilançosu:

İFTAR: 1 kase çorba
1 tane tavuk pirzola
1 bardak kola (kolayı da sevmem halbuki. neden içtim o şeyi bilmem ki)

SAAAHUR: yine 3-5 kurabiye (kurabiyeler bitene kadar ben telef olacağım yaw )
1 büyük bardak süt (büyüme çağındayım ya, ondan )

spor olarak sabah ve akşam üniv.e toplam 1 saat yürüme. iftar boyunca koşturan oğlanın arkasında hafif tempolu yürüyüş

diğer arkadaşların da menülerini beğendim bu arada "ay ben de aranıza katılayım da yediklerimi yazayım" deyip kaçan arkadaşlara sesleniyorum: buraya yazamayacağınız kadar utanç verici şeyler mi yediniz dostum neden gelmiyorsunuz

İftar:1 kase sebze çorbası,5-6 yk mantarlı tavuk sote,küçük bir parça ekmek,salata
Ara : Sade türk kahvesi, biraz maraş dondurması
Sahur : akşamki tavuk soteden 1-2 çatal, beyaz peynir,3-4 yeşil zeytin,1 dilim karpuz

Kızlar regl dönemindeyim ama çok fazla bir şey yiyeceğimi sanmıyorum gündüz :)

sen de benim gibi dondurmaya karşı koyamayanlardan mısın yoksa bugün ben de bi maraş kaçamağı atarım muhtelemen ama menun çok iyi canım :))) bol bol su iç gün içinde yemesen de :)))

ahahah şu kurabiyeler bitsin artık süte devam ooh ne güzel spor olmuşş akşam da gayet iyii

Kizlaaar simdiden bi menumu gireyim dedim aksam misafir olcak bayaa giremeyebilirim cunku dun sahur; domatesli kabak, ceyrek kucuk bazlama, peyniir, yogurt, cay
bugunku iftarimda daa yine corba, bi kac kofte ve patlican olur muhtelemen:) yuruyuse cikamicam ama misafirler gidince ip atlamayi dusunuyorum hem yiyecegim dondurmayi eritmis olurum simdideen iyi iftarlar, Allah kabul etsin afiyet olsun kactim ben :)))

sen de benim gibi dondurmaya karşı koyamayanlardan mısın yoksa bugün ben de bi maraş kaçamağı atarım muhtelemen ama menun çok iyi canım :))) bol bol su iç gün içinde yemesen de :)))
Evet canım hiç tatlı yemesem bile dondurmayı bırakamam sanırım

sergüzeşt-i iftar ve saaahurum:

iftar: ufak kase yayla çorbası
yarım lahmacun
2-3 kaşık yoğurt
1 bardak kola (o ne biçim bir sıvıdır yaw )
sahur: yine süt ve kurabiye (sabah oğlum kalan kurabiyeleri bir güzel ufalamış. kurabiye maceram böylece bitmiş oldu )

Cık olmamış o kola neyse bi kerelik diyelim
ben de dün biraz fazla kaçırdım yazmıyorum. Ama bugün sabahtan 350 ip atladım :)

Cık olmamış o kola neyse bi kerelik diyelim
ben de dün biraz fazla kaçırdım yazmıyorum. Ama bugün sabahtan 350 ip atladım :)

zaten ben de ilk yudumu aldığımda "yaw bu acı şeyi neden para vererek içiyorum pöfff " dedim amma bardak doldurulmuştu bir kere ayrıca ne zaman kola içsem gözlerim yaşarır

neyse, akşama dünden kalan lahmacunla geçen gün yiyemediğim köftelerim var. yanına da ayran içeyim de, diyet günahıma kefaret olsun şu mübarek Ramazan ayında

Kahvaltı: 1 domates,1 salatalık,biraz beyaz peynir,4-5 zeytin,biraz ceviz
Ara : maraş dondurması
Akşam : 1 kase yoğurtlu çorba,2 yk pirinç pilavı,3-4 yk taze fasulye
Ara: Orta türk kahvesi

Kızlar nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor :26:

ses ses deneme 1 2 3 cizmelikesi hanım burdayız

şuan lab.dan bildiriyorum işimin geceye uzayacağını bildiğim için yanımda sabah hamsi getirmiştim. şuan onu mikrodalgada pişiriyorum ve iftarı bekliyorum evet, lab.ımızda fırınlar, tost makinaları, çay makinaları ve filtre kahve makinaları8 ve çeşitli kahveler var

foto da paylaşmak isterim ama fırına bakmam lazım

herkese mutlu iftarlar diliyorum kendime de bavo diyorum, son derece bilimsel bir mekanda son derece serbest davrandığım için

bu da yemeğim

Kahvaltı : 1 domates, 1 salatalık,biber,beyaz peynir,5 siyah zeytin,biraz ceviz
Ara : 2 mor erik
Öğlen: 1 kase yoğurtlu çorba
Akşam : 1 kase mercimek çorbası,1 tavuk but , 3-4 dilim patates,salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…