- 7 Ocak 2013
- 2.417
- 840
- 163
- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
vuhuu tebrik ederiiim canımhangi üni.desin ahah yani acıkmıyosan atıştırmalık yiyosan ne güzel valla gerçi süt de içiyosun o da tok tutuyodur
Ankara üniv. deyim. ay lafa tutmayınız beni, çok işim var anacığııımmmm
Ayni memleketteymisiizz :)) ben de hacettepede ogrenciyim :))
biraz daha konuşursak karşılıklı kampüslerde bilem çıkabiliriz azizim
İftar:1 kase sebze çorbası,5-6 yk mantarlı tavuk sote,küçük bir parça ekmek,salata
Ara : Sade türk kahvesi, biraz maraş dondurması
Sahur : akşamki tavuk soteden 1-2 çatal, beyaz peynir,3-4 yeşil zeytin,1 dilim karpuz
Kızlar regl dönemindeyim ama çok fazla bir şey yiyeceğimi sanmıyorum gündüz :)
chihiro' nun dünki bilançosu:
İFTAR: 1 kase çorba
1 tane tavuk pirzola
1 bardak kola (kolayı da sevmem halbuki. neden içtim o şeyi bilmem ki)
SAAAHUR: yine 3-5 kurabiye (kurabiyeler bitene kadar ben telef olacağım yaw)
1 büyük bardak süt (büyüme çağındayım ya, ondan)
spor olarak sabah ve akşam üniv.e toplam 1 saat yürüme. iftar boyunca koşturan oğlanın arkasında hafif tempolu yürüyüş
diğer arkadaşların da menülerini beğendim bu arada"ay ben de aranıza katılayım da yediklerimi yazayım" deyip kaçan arkadaşlara sesleniyorum: buraya yazamayacağınız kadar utanç verici şeyler mi yediniz dostum neden gelmiyorsunuz
Evet canım hiç tatlı yemesem bile dondurmayı bırakamam sanırımsen de benim gibi dondurmaya karşı koyamayanlardan mısın yoksabugün ben de bi maraş kaçamağı atarım muhtelemen ama menun çok iyi canım :))) bol bol su iç gün içinde yemesen de :)))
Cık olmamış o kola neyse bi kerelik diyelimsergüzeşt-i iftar ve saaahurum:
iftar: ufak kase yayla çorbası
yarım lahmacun
2-3 kaşık yoğurt
1 bardak kola (o ne biçim bir sıvıdır yaw)
sahur: yine süt ve kurabiye (sabah oğlum kalan kurabiyeleri bir güzel ufalamış. kurabiye maceram böylece bitmiş oldu)
Cık olmamış o kola neyse bi kerelik diyelim
ben de dün biraz fazla kaçırdım yazmıyorum. Ama bugün sabahtan 350 ip atladım :)
Kızlar nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor :26:
Afiyet olsuunherkese mutlu iftarlar diliyorumkendime de bavo diyorum, son derece bilimsel bir mekanda son derece serbest davrandığım için Eki Görüntüle 1195459 Eki Görüntüle 1195460
bu da yemeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?