50'ye Giden Yol :)

kızlaar nasılsınız :) baya uğrayamadım ya buraya bakıyodum da yazcak fırsatım bi olmadı işte tatlı kaçamakları da yaptım o yüzden hiç yazmıcam öncekileri ( zaten regl olmuşum orucu da yedik ya akşam bugünkü menümü girerim inşallah öncekiler gibi kendimi tutamamazlık yapmam pis boğazım da biraz ama artık iştah sıfır yani nerdeysee. zaten kiloyu takıntı yapmaya başladım iyice kafayı yemeden bi eskisi gibi olsaydım

Canım nasıl gidiyor ben oruç tutmayınca gözüm dönmüş gibi yedim bugün tekrar devam ediyorum oruca.

naber kizlar pek ugramiyoruz galiba bu siralar :)) dun sonunda istedigim gibi bi gun oldu hemen yaziyorum;
sabah: 1yumurta, cok kucuk bi dilim ekmek, peynir zeytin cay
aksam: 1 kepce tarhana, 1 tabak barbunya.
o kadarr cok su ictim ki 2litreyi cok gecmistir sayamadim ama spor da yaptim 1 saat yurudum+ baya kostum cokk iyi geldii

Canım çok iyi gidiyosun :)

Sahur:domates,salatalık,bir parça beyaz peynir,4 zeytin,küçük bir dilim ekmek kızartması
İftar: 1 kase bulgur çorbası, fırında karışık sebze kızartması ( çok az yağla ) ,salata
Ara : bir avuç taze fındık,1-2 dilim karpuz
Sahur : Domates,salatalık,beyaz peynir,4 zeytin, 1 dilim börek

ne zamandır yazamıyorum toplu yazmış olayım :)

canim sen de gayet iyi gidiyosun masallaah bize :))

gunaaydin kizlar:) menumu gireyiim;
iftar: 1 kepce tarhana, biraz mihlama, salata,yogurt
sahur:cok az borek, domates salatalik peynir zeytin
bi.kac catal da gullac yedim :)) spor yok ama teraviye gittim dun cami de uzakti malun baya hareket oldu :))

İftar : 1 kase sebze çorbası, 4 yk sebzeli bulgur pilavı,salata, 1 bardak ayran
Ara : Maraş dondurması
Sahur : 2 tane krep,domates,salatalık,5-6 zeytin,bir parça beyaz peynir,1 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…