- 4 Ekim 2012
- 16.979
- 33.504
- 798
- Konu Sahibi Ashleyyyyyyyy
Bana da at bakayım kim bu genç kıztamam atiyom canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da at bakayım kim bu genç kıztamam atiyom canım
Kaç yaşındasın? Üzüldüm iyi gelmedin bana? Zaten ona kalma da, böyle 15 yaşında gibi de yazma.sanki ben ona kaldım ya beğenmezse beğenmesin
A Ashleyyyyyyyy şimdi kuzusu senin bu anlattıkların korkunç.
Konunu ben emniyete bildirmeyi, bir insanlık görevi sayıyorum.
Site yönetimine de bildirdim, fake misin vs. bakarlar ama bu iş burada kalmamalı.
Belli ki sen bunu ailene söylemeyeceksin, emniyet lafı geçince de inkar edeceksin; ondan ben bildiriyorum. Artık öğretmenini de, seni de, anneni ve babanı da bulurlar; mezun olduğun lise biraz karışacak ama olsun. Başkalarının canı yanmasın, Allah korusun.
beni içeri mi atıcaklar şimdiA Ashleyyyyyyyy şimdi kuzusu senin bu anlattıkların korkunç.
Site yönetimine de bildirdim, fake misin vs. bakarlar ama bu iş burada kalmamalı.
Belli ki sen bunu ailene söylemeyeceksin, emniyet lafı geçince de inkar edeceksin; ondan ben bildiriyorum. Artık öğretmenini de, seni de, anneni ve babanı da bulurlar; mezun olduğun lise biraz karışacak ama olsun. Başkalarının canı yanmasın, Allah korusun.
Yavrucum gözünü seveyim ne aşkı ya, kendini seven ve koruyan ilk insana duyulan hayranlığın suyunu çıkarmak olmasın o...Bundan 3 sene onceydi. Siniftakiler bana hicbir sucum olmadigi halde kotu davraniyordu. Ben cok yanlizdim. Ondan sonra edebiyat ogretmenimiz bana cok iyi davranmaya basladi. o benim kizim dedi. hep korudu. Ben de ona asik oldum. bu durum 3 yil surdu.3 yil boyunca hayatim o oldu. Surekli karsisina cikmaya calistim. O da beni ogrencisi olarak cok seviyordu ama ben ona platonik olarak asik olmustum. Ondan sonra onun tayini cikti. Son gun sarildim ona bana telefon numarasini verdi. Ben onu ozelden aradim sesini duyabilmek icin. Bana siir okudu. Sonra mesaj attim ama kim oldugumu aciklamadim. O da bana asik oldu.Öğrencisi olduğumu biliyordu.Geceleri seni göğsümde uyutuyorum falan diyordu.7 ay boyunca yazistik. Ondan sonra o artik bana yazmamaya basladi. Depresyona girdim. Hastalandim. Anksiyete ve sinav kaygisi da bas gosterdi ayni zamanda. Arada baska bir telefondan yeliz olarak mesaj attim bulustuk falan. Sonra kim oldugumu acikladim istemedi beni. bekardi bu arada. Sizce neden istemedi beni?
ben artık onu sevmiyorum zaten bitti
Ya yaşadıklarının farkında değil.
Yada gerçekten çocuk aklı..
bi yardım eder misin bi şey olur muA Ashleyyyyyyyy şimdi kuzusu senin bu anlattıkların korkunç.
ben artık onu sevmiyorum zaten bitti
Yok dedeciğimiziDerin sulardayı mı sevmiyorsun
Kadıncağız da kaynadı arada![]()
konu sahibi silmiş yazdiklarini sayenizde okuduk.Sizei alinti yapacaktim
Akıl yaşı?18 yaşındayım
İnşallah canım benim. Ne söylenir bilmiyorum. Sen beğeniyi, hayranlığı aşk sanmışsın. Çok küçüksün. Bu yaşta 20 üzeri bir erkek bile doğru değil.ben artık onu sevmiyorum zaten bitti