54 yaşında bir adama aşık oldum?

Screenshot_20190730-000258.webp

Yok tahminî 17-18 yasında. Lisede 3 yıl platonik yaşıyor. Reşitte olsa etik değil. 54 ile 18 olur mu hiç. Neyse şikayet etmek lazım
Belki 17 dır.

20 yaşında gözüküyor profilinde. 3 yıl önce 17 yaşında oluyor. Hadi yaşı geçtim, siz kendi kızınızın hocasının böyle birisi olmasını ister miydiniz? Tabi ki şikayet edilmesi lazım gerçekse, ki başka çocuklara zarar veremesin. Bu durum konu sahibiyle mi sınırlıdır, sanmıyorum. Kimbilir kaç öğrenciye bunu yapmış ki bu kadar rahat. Sahte konuysa da suç uydurmaktan ceza alır; ona da yapacak bir şey yok. Herkes burada vakit ayırıp yorum yazıyor, yeri geldi mi üzülüyor konu sahiplerine. Kimseyi kandırmaya hakkı yok.

Ya yaşadıklarının farkında değil.
Yada gerçekten çocuk aklı..

Allah'a emanet çocuklar vallahi.
Hale bak.

Ben yarı yarıyayım şahsen, böyle bir konu üzerinden trollük yapmaya çalışan .....lar da az değil.

İnansam bir türlü, inanmasam bir türlü ama yok, iki halde de sadece okuyup geçemem konu bu olunca.

Allah'a emanet çocuklar vallahi.
Hale bak.

Ben yarı yarıyayım şahsen, böyle bir konu üzerinden trollük yapmaya çalışan .....lar da az değil.

İnansam bir türlü, inanmasam bir türlü ama yok, iki halde de okuyup geçemem konu bu olunca.

Sorun zaten konunun sahte ya da gerçek olması değil Gangsta'cığım. Böyle bir öğretmenin varlığı. Diyorum ya çoğunuz burada ebeveynsiniz, kiminiz kız çocuğu annesi. Çocuğunuzun lise öğretmeninin çocuğunuza telefonunu vermesini, şiirler okumasını, flörte kayacak konuşmalar yapmasını ister miydiniz? Burada beni bilmiyordu etmiyordu yazmış da muhtemelen biliyordu yani, telefonunu veren adam kimin aradığını bilmez mi gizliden arasa da aramasa da. Lise öğretmeni neden öğrencisine telefon numarasını versin, yakınlaşsın? Daha önceden başka öğrencilere de bunu yapmadığı ne malum? Bu doğru değil. Anlattığı kadar masum muydu o bile kesin değil; belki yumuşatarak anlatıyor.

Sorun zaten konunun sahte ya da gerçek olması değil Gangsta'cığım. Böyle bir öğretmenin varlığı. Diyorum ya çoğunuz burada ebeveynsiniz, kiminiz kız çocuğu annesi. Çocuğunuzun lise öğretmeninin çocuğunuza telefonunu vermesini, şiirler okumasını, flörte kayacak konuşmalar yapmasını ister miydiniz? Burada beni bilmiyordu etmiyordu yazmış da muhtemelen biliyordu yani, telefonunu veren adam kimin aradığını bilmez mi gizliden arasa da aramasa da. Lise öğretmeni neden öğrencisine telefon numarasını versin, yakınlaşsın? Daha önceden başka öğrencilere de bunu yapmadığı ne malum? Bu doğru değil. Anlattığı kadar masum muydu o bile kesin değil; belki yumuşatarak anlatıyor.

öğretmenin yeri belli sonuçta, telefon numarasını vermesi bana da garip geldi.
umarım konu fakedir, ama böyle karaktersizler de var malesef.

öğretmenin yeri belli sonuçta, telefon numarasını vermesi bana da garip geldi.
umarım konu fakedir, ama böyle karaktersizler de var malesef.

Buluştuk yazmış, adam telefon numarasını verdiği, yazıştığı öğrencisini tanımayacak mı? 3 sene sonra buluştu diyelim, 3 senede tanınmayacak hale mi geldi bu kız? Hikayede acayip boşluklar var, ya uyduruyor ya da dediği kadar masum gelişmedi olaylar yumuşatarak anlatıyor.

Astoria benim anladığım adamın ciddi pedofili olması, 18 yaş sınırı var. Yani konu bunu söylüyor.

Lise öğrencileri ok, kız üni. lik olunca ilgisi bitiyor. İsterse yumuşak anlatsın, lisede verilen numaraya "Üni öğrencisiyim" bilgisi eklenince hemen aşk şiir bitiveriyor.
Aklımda canlanan şey, adamın lise kızlarından oluşan bir telefon rehberi olduğu ve onlarla duygusal yakınlaştığı oldu zaten. Ve çocuk seçtiği. Zaten pedofililer seçer, sen daha iyi bilirsin.

Oyh bilemedim.

Back
X