bende bir sene içinde 14 kilo aldım ve 64 kilo oldum. En kısa zamanda vermem lazım
Canım ben kür halinde yapmadım 20 gün boyunca günde 2 kere içtim 10 günde sadece akşamları içtim.Ben de kasım da başladım iki kilo verdim şimdilik canım.Ben de beşi bir yer de çayı ve lahana suyu içiyorum.Fakat lahana suyunu bir kür halinde yaptım ben.Benim merak ettiğim yine üç gün arayla mı devam ettin sen küre birisi bitince ? Ya da nasıl tükettin ?
Canım ben kür halinde yapmadım 20 gün boyunca günde 2 kere içtim 10 günde sadece akşamları içtim.
Bir sorun olacağını sanmıyorum canım. benim çok fazla verecek kilom olmadığı için içmiyorum. ben ilk ana diyetimde içtim 14 kilo verdiğim zaman yani, şu an en fazla kilo verme diyetleri yaptığım için gerek duymuyorum. Hı dersen ki bir daha içer misin büyük konuşmayayım ama yok yani :) çünkü aşırı tiksindim o dönemde.Ben kür olarak yaptım canım.Ender saraçoğlunun muydu tam hatırlamıyorum da.5 gün yaptım 3 gün ara verdim 5 gün yaptım 10 gün ile tamamladım. Tekrar yapsam mı bilemedim bir şe olmaz heralde ya.Ben de iki bardak içtim gün de
Bir sorun olacağını sanmıyorum canım. benim çok fazla verecek kilom olmadığı için içmiyorum. ben ilk ana diyetimde içtim 14 kilo verdiğim zaman yani, şu an en fazla kilo verme diyetleri yaptığım için gerek duymuyorum. Hı dersen ki bir daha içer misin büyük konuşmayayım ama yok yani :) çünkü aşırı tiksindim o dönemde.
Ben tiksinmediim daha yeniyim ondan heraldeO zaman tekrar devam edeyim ben ya.10 kilo var gitmesi gereken.Yaza kadar fit bir hatun olmalıyım Peki göbek bölgesi için önerin var mı ? Bunlardan hariç yani.Benim asıl sorunum göbekte çünkü
benim de asıl sorunum basen, sanki midem basenlerde direk oraya gidiyorama benim tavsiyem mekik çekmek. şöyle bişey var ip atlamak vücudun bütün bölümlerini çalıştırıyor ve çok fazla kalori yaktırıyor
Tamam canım sağol.O halde ip atlamaya başlamak gerek :)
tabikii canım, inan çok faydasını görüceksin :)
canım şu anki kilo kaç peki, bir de yarından itibaren yediklerimizi yazalım ne dersinİnşallah canım ya Hedef 55 yani
hayırlısı canım zaten zayıfsın zamana yayarak verirsin :)bn 55im 50 olmak istiyorum bugun basladım diyete hayırlısı bakalım
canım şu anki kilo kaç peki, bir de yarından itibaren yediklerimizi yazalım ne dersin
canım fazla birşey yokmuş kısa sürede vericez inşallah :)Şu an 65 canım kilom ama 67 ile başladım o yüzden 67 den sayalım zafer büyük olsunOlur canım yazalım tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?