Soğan suyunu ben de araştırdım canım lahanayla eş gibi çok yararını görenler var umarım sana da faydası olur.Kızlar bu arada ben soğan suyuna da başlayabilirim her an onu araştırıyorum şimdi.Etkisini görenler de var baya.Onun dışında da akşamları bir su bardağı sıcak su içiyorum.
Soğan suyunu ben de araştırdım canım lahanayla eş gibi çok yararını görenler var umarım sana da faydası olur.
Canım benim üst beden S ya da M bacaklar çok fena40 beden giyiyorum hani armut tipi vücut derler ya aynı öyleyim belim aşırı ince durumda hani 90.60.90 derler ya benim bel 55
çok merak ettim ben seni :) sorunlar aynı ya ondandır sanırım. Ama of mof deme bozma moralini lütfen :)off sen baya incesin ben okadar değilim canım ya.
çok merak ettim ben seni :) sorunlar aynı ya ondandır sanırım. Ama of mof deme bozma moralini lütfen :)
Ben kalıplıyım canım omuzlarım falan geniş iri kemikliyim annem çok emzirmiş
ya bacaklarımı aslında beğeniyorum ama daha ince olmalarını istiyorum
Olduğu kadar artık canım bizim gibi genetik kurbanı insanların yapabiliceği şeyler sınırlı bacak ve basen için :)
Öyle valla canım :) Ben şimdi çıkıyorum hergün girme imkanın olursa sen de gün içinde ne yediğini yaz istersen, biz başladık bugün. Görüşmek üzere iyi geceler :)Türk kadınlarının kaderi bu canım
Öyle valla canım :) Ben şimdi çıkıyorum hergün girme imkanın olursa sen de gün içinde ne yediğini yaz istersen, biz başladık bugün. Görüşmek üzere iyi geceler :)
Kızlar ben bugün yazmasam mı nedirSabah bi simit yedim, biraz önce de patatesli az gözleme ama yarın telafi edicem
Sabah kahvaltısı 2 sigara böreği portakal suyu çay bir tane yumurta 78 tane patates kızartması.
Akşam yemeği: çorba, pilav bir tane but.
Akşama da birazdan 3-4 bardak çay içeceğim
Lahana suyuna dvema ediyorum kızlar.Ayriyeten sabah akşam sıcak su içmeye devam
canım 78 mi yoksa yanlışlıkla mı yazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?