Anladim canim ozaman benimde gobek icin tavsiyem sogan suyu olabilir sana gercekten cok igrenc kokuyor ama etkisini ben gordum ac karna bi orta boy sogsni kaynatiyordum bi bardak suda .ilisinca iciyordum metabolizmayi hizlandryrdu.ve en onrmlisi kafaya takmamak ne guzel balik etlisin oh masallah kuzum sana cok severm balik etli kizlari tam turk hatunu boyle minyon ve guzel :)
Canım boyun çok iyi 43 kilo tabiki aşırı zayıf gösterir :) benim boyum 1.63 ve şuan çok az basenliyim :)
Tesekkur ederim oncelikle :) evet korkunc bi iskelete donusmustum ozamanlar farkinds degildim mutlu bir iskelettimsizin boylariniz gayet normal ve ideal bence zaten 58 kilosunuz sanirim buda ideal kilonuz neredeyse zaten :) guzelsiniz guzel takmayin bukadar bende basenliyim suan malesef arkaya dogru sismiyor benimde kalcam yanlara dogru gider hep genetik ama o fazla duzeltemiyorum :) umarim istedgnz kilo hedefine rahatca ulasirsiniz :) sogan suyunu sizede tavsiye ederim yardmci olacaktir:13:
Bende teşekkür ederim çok güzel mative ettin gerçekten çok pozitifsin :) aynen basen konusu bizde de genetik sanki midem orda benim :) Lahana suyundan sonra ben herhangi bi sebzenin suyunu içebiliceğimi sanmıyorum canım ya o kadar tiksindim ki lahana suyundan korkuyorum artık bişeyi kaynatıp suyunu içmeye
Tabiki katılabilirsinnn çok mutlu oluruz :) lahana suyunu 1 ay içtiğim için tiksindim canım belki sana tadı güzel geliydur öyleyse çok güzel birşey :)Araniza bende katilabilirmiyimmm.:) bende 61im cok kilolu degilim ama 36 beden olmak istiyorum. Ve lahana suyu okadar da kotu degil arkadaslarbelkide sevdigimdendir
Araniza bende katilabilirmiyimmm.:) bende 61im cok kilolu degilim ama 36 beden olmak istiyorum. Ve lahana suyu okadar da kotu degil arkadaslarbelkide sevdigimdendir
Bende ara ara içiyorum oyüzden faydasını gördüm diyemem ama başlıycam düzenli olarak canım:) Bu arada teşekkürler aranıza katılmak bir onur.Tabiki katılabilirsinnn çok mutlu oluruz :) lahana suyunu 1 ay içtiğim için tiksindim canım belki sana tadı güzel geliydur öyleyse çok güzel birşey :)
Hoşgeldin canım aramıza.Sen de lahana suyu içenlerdensin.Ben de henüz tiksinmiyorum sne gibiBoy kaç bu arada senin canım ?
Bende ara ara içiyorum oyüzden faydasını gördüm diyemem ama başlıycam düzenli olarak canım:) Bu arada teşekkürler aranıza katılmak bir onur.
Çok güzel canım inşallah böyle devam edersin:) 1.63 benim sorunum bacaklarım kalın popom dik ve etli butlu:) zayıfladığında güzel duruyoda herkez artık lopez demesinden bıktım lopezden ziyada kim kardashian gibi duruyorum
Çok güzel canım inşallah böyle devam edersin:) 1.63 benim sorunum bacaklarım kalın popom dik ve etli butlu:) zayıfladığında güzel duruyoda herkez artık lopez demesinden bıktım lopezden ziyada kim kardashian gibi duruyorum
Ne demek canım rica ederiz :) Sen bendesin o zaman aynen benim de bacaklarım kalın ve basenlerim devasaboyum da 1.63
İyi olmaz canım süper olur :)) ama ben 70 da 56 ya inince dolabımda 1 tane bile giyecek kıyafetim kalmamıştı, şuan 57 yim 1 kilo için uğraşıyorum eğer 50 ye inersem yine giyecek bişeyim kalmaz inan çok masraf oluyor :)Aaa aynıyız yacanım bizim en iyi kilomuz 50 48 olur herhalde.
İyi olmaz canım süper olur :)) ama ben 70 da 56 ya inince dolabımda 1 tane bile giyecek kıyafetim kalmamıştı, şuan 57 yim 1 kilo için uğraşıyorum eğer 50 ye inersem yine giyecek bişeyim kalmaz inan çok masraf oluyor :)
Canım ya aslında benimde hafif var oturunca kat kat oluyolarsıkılaşmak lazım.
Bende giyime çok düşkünüm en çokda onları düşünüyorum çoğu şey banada olmuyo:) 67den 61 düştüm bende. Ama o kadar zayıf olsam değer diyorum:)
Çok güzel vermişsin canım artık yavaş yavaş alırsın kıyafetlerini de ama ben kilo verme dönemimde bi hata yapmıştım diyetteyken kıyafet aldım sonra onlar da olmadılar yepyeni kaldılar. Sende benim yaptığım hatayı yapma kilocuklarını ver tamamen bitir diyetini öyle al oh mis gibi giy sonra :)
Evet canım haklısın. 38 bedenler bol geliyo biraz ama altımdan 40 oluyo. Canım şuan senin bacaklar ne alemde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?