55-65 arası kiloda olanları topiğime bekliyorum

her hafta 1 kilo verdinmi gidiverir :) canım ben şimdi çıkıyrum geç oldu malum. iyi geceler diliyorum sana, yarın görüşmek üzere sevgiler :)

Gİdecek tabii :) Tamam canım yarın görüşmek üzere iyi geceler

bugün yediklerimi yazayım :)
Sabah : yarım dilim kızarmış kepekli ekmek, bir küçük domates, bir küçük boy salatalık ve kibrit kutusunun yarısı kadar peynir
Öğlen : çok az tavuk göğsü, bir küçük haşlanmış patates ve yoğurt
Biraz öncede küçücük bi kızarmış köfte yedim, babamın ısrarıyla yeye diye zorluyo kıyamıyo diyet yapıyorum diye :)
Günü bu şekilde kapatırım sanırım.

Sabah yumurta haşlaması şekersiz çay 10 tane kızarmış patates.
Akşam:çorba,bir tabak pırasa.
Bunların haricinde az önce 3 bardak çay içtim.

gayet güzel canım, ama ben o kadar açım o kadar açım ki anlatamam kendimi zor tutuyorum valla :)

Ben aç değilim :) Ben genelde yemekten kısmıyorum yani azaltıyorum sadece.Ekmeği yemiyorum onu komple kestim mesela.Şeker kullanmıyorum zaten çayda felan.Yemeklerde de tuz kullanmıyorum.Tek problem abur cubur tatlı gördüm mü kendimi zor tutuyorum

gayet güzel canım, ama ben o kadar açım o kadar açım ki anlatamam kendimi zor tutuyorum valla :)

Akşam yemeği yememişsin ki tabi aç olursun cnm

ben çay falan içmediğim için şeker sorunu yok :) ama bugünkü yediklerinden anladığım kadarıyla kısmışsın yemeklerinden :)

ben çay falan içmediğim için şeker sorunu yok :) ama bugünkü yediklerinden anladığım kadarıyla kısmışsın yemeklerinden :)

Çayı içmessem kötü hissediyorum olmazsa olmazım yani ama şeker atmıyorum Evet kıstım canım yani :)

Merhabaaaa55-65 cok degilki kizlar neden zayiflamak istiyorsunuz ben bir sene once takintiliydim bu konuda boyum 1.71 ve caylarla flan derken sogan suyu derken 43kiloya kadar dusmustum okadar cirkin duruyormusumki simdi anliyorum bunu eski resimlerime baktikca simdi 15 kilo aldim ve tam 58kiloyum hafif balik etli gibi yada balik etliden biraz daha zayif gibi duruyorum sakin incecik olmayin gercekten ben 43kiloyken tahta gibiydim simdi 85b takiyorum 36 yada genellikle 38beden giyiyorum ama memnunum bence sakin abartmayin zayifligi eminim hrpiniz suan gayet tatli guzel cekicisiniz son olarak yemek yemek cook guzeldir

Son düzenleme:
Tuanahb senin boyun varmış canım ya ben de o da yok.1.62 felanım o yüzden bu kilo fazla duruyor bir de göbek bölgem özellikle.Bence de ne az ne de fazla olmalı kilo ama ben boyuma göre hareket ediyorum ideal kilom 55 ondan hedef 55 diyorum

Canım boyun çok iyi 43 kilo tabiki aşırı zayıf gösterir :) benim boyum 1.63 ve şuan çok az basenliyim :)

Anladim canim ozaman benimde gobek icin tavsiyem sogan suyu olabilir sana gercekten cok igrenc kokuyor ama etkisini ben gordum ac karna bi orta boy sogsni kaynatiyordum bi bardak suda .ilisinca iciyordum metabolizmayi hizlandryrdu.ve en onrmlisi kafaya takmamak ne guzel balik etlisin oh masallah kuzum sana cok severm balik etli kizlari tam turk hatunu boyle minyon ve guzel :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…