55 kilo olma yolculuğum

aysu27

başlangıç kg 79 şimdiki kg 68.4 hedef kg 55
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.607
935
323
Yeni bir günlükle yine burdayım. Sürekli kilo al ver halindeyim çok sıkıldım 2 ay diyet yaptım 78 kilodan 68 kiloya düştüm hastalanınca ara verdim 1.5 aydır tekrar başlamaya çalışıyorum olmuyor. hep sabah başlayıp akşama bozuyorum. bu günlük son umudum inş başarırım 69 kilodan başlıyorum desteklerinizi bekliyorum

Başarırsın inşallah bende 78dim bir haftadır düzenli değil ama diyetteyim 75.6 oldum ☺Hedef 55

Dört gün önce diyetisyene gittim açıkçası listeye uyamıyorum kontrolüme az kaldı bugünden itibaren ciddi şekilde başlıyorum

Dört gün önce diyetisyene gittim açıkçası listeye uyamıyorum kontrolüme az kaldı bugünden itibaren ciddi şekilde başlıyorum
Diyet için bile ayrıca düzenli alışveriş gerekiyor. Ben çalışmayınca eşime alalım diyemiyorum o yüzden az yiyorum ekmeği bıraktım

Diyet için bile ayrıca düzenli alışveriş gerekiyor. Ben çalışmayınca eşime alalım diyemiyorum o yüzden az yiyorum ekmeği bıraktım

Benim birinci düşmanım ekmek onu bırakırsam kilo veririm. Senin adına sevindim canım başarmışsın ekmeyi kesmeyi

Kizlar ben de 55 olmak istiyorum. Mart 1de basladim diyete 67yle simdi 61 im 6 kg verebildim.
17 yildir 60 kg ustundeyim bu yuzden zorlaniyorum vermekte
Bende varim sizunle

Kizlar ben de 55 olmak istiyorum. Mart 1de basladim diyete 67yle simdi 61 im 6 kg verebildim.
17 yildir 60 kg ustundeyim bu yuzden zorlaniyorum vermekte
Bende varim sizunle

Hoşgeldin canım güzel kilo vermişsin asla pes etme beraber vereceğiz birlikte birbirimize destek olarak verelim kiloları

Ben de varım.73 ten 66 kiloya inmiştim,70 e geri döndüm Toparlayacak motivasyonum da yok açıkçası.Size baktıkça , gayrete gelirim diye yazdım.

Aynı durumdayız canım bendede motivasyon yoktu ama buraya yazana kadar, beraber başarırız inanıyorum eski azmimize kavuşup hedefimize ulaşalım

Evet zorlandığım saatler ama bu sefer olacak inanıyorum

Merhaba hayırlı olsun inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız

Bugünü kazasız atlattık gelelim menüye

Sabah
2 çavdarlı ekmek
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir

Ara
2si bir arada nescafe
Diyetisyenim verdi

Öğle
1 tabak patatesli bulgur
1 kase yoğurt

Ara
2 form bisküvi

Akşam
1 tabak taze fasulye
Salata

40 dk koşu

Kızlar menü paylaşımıda yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…