Başarırsın inşallah bende 78dim bir haftadır düzenli değil ama diyetteyim 75.6 oldum ☺Hedef 55Yeni bir günlükle yine burdayım. Sürekli kilo al ver halindeyim çok sıkıldım2 ay diyet yaptım 78 kilodan 68 kiloya düştüm hastalanınca ara verdim 1.5 aydır tekrar başlamaya çalışıyorum olmuyor. hep sabah başlayıp akşama bozuyorum. bu günlük son umudum inş başarırım 69 kilodan başlıyorum desteklerinizi bekliyorum
Diyet için bile ayrıca düzenli alışveriş gerekiyor. Ben çalışmayınca eşime alalım diyemiyorum o yüzden az yiyorum ekmeği bıraktımDört gün önce diyetisyene gittim açıkçası listeye uyamıyorum kontrolüme az kaldı bugünden itibaren ciddi şekilde başlıyorum
Başarırsın inşallah bende 78dim bir haftadır düzenli değil ama diyetteyim 75.6 oldum ☺Hedef 55
Diyet için bile ayrıca düzenli alışveriş gerekiyor. Ben çalışmayınca eşime alalım diyemiyorum o yüzden az yiyorum ekmeği bıraktım
Kizlar ben de 55 olmak istiyorum. Mart 1de basladim diyete 67yle simdi 61 im 6 kg verebildim.
17 yildir 60 kg ustundeyim bu yuzden zorlaniyorum vermekte
Bende varim sizunle
Ben de varım.73 ten 66 kiloya inmiştim,70 e geri döndümToparlayacak motivasyonum da yok açıkçası.Size baktıkça , gayrete gelirim diye yazdım.
Yazda geliyo yavastan havalar isinmaya basladi takariz kulakliklari dogru yuruyuse missHoşgeldin canım güzel kilo vermişsin asla pes etme beraber vereceğiz birlikte birbirimize destek olarak verelim kiloları
Kesinlikle canım ben bugün yürüyüşede başlıyorum zamanınız varsa sizde başlayın bugündenYazda geliyo yavastan havalar isinmaya basladi takariz kulakliklari dogru yuruyuse miss
Merhaba hayırlı olsun inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınızYeni bir günlükle yine burdayım. Sürekli kilo al ver halindeyim çok sıkıldım2 ay diyet yaptım 78 kilodan 68 kiloya düştüm hastalanınca ara verdim 1.5 aydır tekrar başlamaya çalışıyorum olmuyor. hep sabah başlayıp akşama bozuyorum. bu günlük son umudum inş başarırım 69 kilodan başlıyorum desteklerinizi bekliyorum
Merhaba hayırlı olsun inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız
Ne zamanlar kilo bildirimi yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?