tebrikler canım öğle yemeğini bulana bence atlamagünaydın;
bir haftayı geride bırakmanın heyecanıyla bugün ki kilom 55 kg.900 gr vermişim.hedefim 1 kg idi 100 gr kaçırdım ama yine de benim için büyük başarı .hergün kendime bunu bunu yapmayacağım çünkü bunlar yüzünden kilo alıyorum diyorum ama yine de vazgeçemiyorum. artık kararlı olmam lazım .malum kış dönemi hareket azalıyor yeme içme daha fazlalaşıyor su tüketimide azalıyor .bunlar hep kilo artmasına sebep olan şeyler.dün akşam akşam yemeği yemedim günü de hafif geçirdim ve mutlu son.çıkan sonuç açlık hissini hissetmek güzelmiş.
şimdilik böyle haftaya cumaya 54 kg yi göreceğim inşallah.bu şekilde gidersem 1 ay sonra 50 kg yim
çok teşekkür ederim canımtebrikler canım öğle yemeğini bulana bence atlama
onun dışında gayet iyisin boyun kaçtı canım 46çok az geldi banaçok teşekkür ederim canım.sabah kahvaltısı geç oluyor bu yüzden aksıyor öğünler.bir düzen otutturmak lazım bende farkındayım
teşekkürler canım.boyum 1.58 cm.46 kg zorum 48 kg olunca kendimi iyi hissediyorum,50 kg sınırımonun dışında gayet iyisin boyun kaçtı canım 46çok az geldi bana
Tebrikler La_vinya! Bu diyet günlüğü kesinlikle çok faydalı, insan kendini kontrol altında tutuyor.
Ben de 56 kilodan 51'e düşmek istiyorum. Duyan 5 kilo ne ki diyor ama bizim gibi çok kilolu olmayanlar için kilo vermek daha da zor. Ben de yediklerime dikkat etmeye başlayacagım artık, eğer fırsatım olursa da evde spor yapmak istiyorum.
azımle devam et cnmteşekkürler canım.boyum 1.58 cm.46 kg zorum 48 kg olunca kendimi iyi hissediyorum,50 kg sınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?