56 kg' dan 46 kg olana kadar!

canım ben doğum kontrol hapı kullanıyorum, o biraz ağrılarımı azalttı. tatlı isteği içinse tarçın çayı favorim

yarı özeldeki kadın doğumcu baya geniş tetkikler yaptırdı onada baktılar insülin direnci bulamadıklar.

ivit bende 1 dilimde kaldım benden öndesin 55,3 ile 55,5 arası değişiyor benim oynak kilocum
şimdiiiiii yeşilçay zamanı

ohhh afiyet olsun canımbende az önce kahve keyfi yaptımtesadüfün bu kadarı bakalım cumaya inşallah güzel sonuçlar görürüz

benim herşey düzgün gitse adetin ağrılı yoğun zamanı işi bozuyor

peki bir şey kullanamıyormusun,ilaç vs.

canım ben doğum kontrol hapı kullanıyorum, o biraz ağrılarımı azalttı. tatlı isteği içinse tarçın çayı favorim

ben de çok severek içerim tarçın çayını.

ilaç kullanıyorum da hormon hapları azaltsada şişiriyor bni ağrı kesiciden başka çözüm yok gibi d.kontrol hapıda bitarafı onar bi tarafı yık bnde.

sağol canım, seni kendime rakip seçtim bakalım cumaya kadar kaçamak yapmazsam

doğum kontrol hapının ters bi etkisi olduğunu bilmiyodum canım ağrı için olmasa da tatlı isteği için bişeyler yapabilirsin belki

selam;
cumaya son iki gün inşallah bu hafta da tartıda eksiyi görürüz.
bu sabah klasik kahvaltımı yaptım.

yalnız öğlen uzun zamandır yemedim sütlaç pişirdim bir kase bol tarçınlı olarak onu yedim.

az önce kahvemi içtim.1-2 saat sonra bitki çayımı içerim.
akşama ıspanak var.
bu günlükte böyle .
kaçamaksız bir gün olur inşallah.

inşallah canım
ben bugün stresten bişey yiyemedim
iyi mi kötü mü bilemiyorum.
1 tane alabalık(kızartılmış)
bol yeşil salata yedim.
akşam kocacık ne yapmışsa onu yicem

günaydın;
bir hafta daha geçti bakalım yarına tartıda yüzümüz gülecek inşallah.
dün sütlaç pişirmiştim.1 kase yedim tamamdı ;güya ama dün dayanamadım doyasıya yedim diyebilirim .bu da haftanın kaçamağı olsun.pişman değilim.
sabah yine klasik kahvaltımı yaptım.akşama mercimek var.şimdilik haberler böyle .

inşallah canım
ben bugün stresten bişey yiyemedim
iyi mi kötü mü bilemiyorum.
1 tane alabalık(kızartılmış)
bol yeşil salata yedim.
akşam kocacık ne yapmışsa onu yicem

günaydın canım,stres hayatımızı alt üst ediyor, ya tıkanıyor kalıyorsun yada tam tersi yedikçeyiyorsun.umarım atlatmışsındır.
bana sorarsan yememek iyi ama yine de düzeni bozmamak lazım.

günaydın
bir haftayı daha geride bıraktım.bu sabah heyecanla tartıya çıktım ve sonuç süper bu haftaki hedefimi 12'den tutturmuşumumarım diğer haftalarda da aynı azmi gösterip bir an önce istediğim kiloya ulaşırım.şimdilik havadislerim bu kadar kendimi tebrik ediyorum ve başarılarımın devamını diliyorum

biraz zor degil,gayet keyifle vericez kiloları :) , içimde öyle bir his var

iki haftam biraz zorlu geçti benim,şöyle ki ; aklına ne gelirse kalori bombası olarak hepsini hunharca yedim durdum.bırakınca da birazcık zorlandım ama şimdi vücut alıştı .bundan sonrası dediğin gibi daha keyifli olur inşallah canım

olumlu düşünelim olumlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…