slm bi süredir takip ediyorum günlükleri, sonunda kendime göre birini buldum sanırım :) bende 158 boyundayım, güncel kilo 55,3. ve bende 47 kilo olmak istiyorum :) şubat 15 --- 52(ucundanda olsa), haziran 15--- 50 (evlilik yıldönümü ), ağustos---47(doğum günüm)
sonuç olarak bende günlüğüne misafir olabilir miyim
aslında bi listeye bağlı kalamıyorumdikkat etmeye çalışıyorum, zaten sıkıntı atıştırmalıklar ve hareketsizlik. seni görünce tamam buldum dedim istersen buraya yazarım ne yaptığımı, ne yediğimi.
mesela bu sabah 30 g nesfit, 2 bardak şekersiz çay, 500 ml su
evet ya, nerdeyse yemek yemeyi istemiyorum. hep abur cubur istiyo canım, ama bende yasakladım bakalımbende de aynı şekildeyim, hareket şu sıralar sadece evde koşturmaca diyebilirim.zaten kiloyu da aburcubur fasfood gibi şeylerden aldım son bir kaç aydır.şimdi yaklaşık iki haftadır açlık ve tokluk hissimi geri kazanmak için uğraşıyorum.abur cubur ve fasfood 2 haftadır yemedim mutluyum.
niye öyle diyosun bozma moralini, sadece yolun daha uzun verirsin sendeben öliim bari yaw 60 a indiğimde kurban kesicem 47 istedim çok ama hepten onu rüyamda mı görcem acaba
ben öliim bari yaw 60 a indiğimde kurban kesicem 47 istedim çok ama hepten onu rüyamda mı görcem acaba
evet ya, nerdeyse yemek yemeyi istemiyorum. hep abur cubur istiyo canım, ama bende yasakladım bakalım
@La_vinya canım alıntı aldırmadıben hiç haftada 1 kg veremedim ama belki seni görüp gaza gelirim bende az popişi kaldırır spor yaparım
buarada öğle yemeğim
mantarlı biftek
karışık salata
bi dilimde kalmayı düşündüğüm ekmek
heran iki olabilirmenün çok güzel canım.afiyef olsun.ekmeği bir dilim de kal olur mu.
canım ek rahatsızlıkların varmış, hiç bi endokrinciyle görüştün mü? belki pkolarda insülin direnci çok olur. belki yardımcı bi şeker hapı ve insülin direncine yönelik diyet sana daha uygun olur. bende de polikistleşme var ama polikistik over belirtileri taşımıyorum ama çok araştırdım. kusura bakma çok konuştum. ayrıca tuza aman dikkat et ve spor yapmaya çalış, nacizane fikirlerim kusura bakmaher şey de olan azmim diyette yok ayrıca subklinik troid ve bol ödeme yatkın bünyem var et unlu mamüller tatlı şişmanlatıyor.boyum 158 cnm 80 kiloyum hormon hapı tuz biber ekti adet olabilen bir pkoyum.kan grubum 0 rh-
şuan kaç kilosun??
her şey de olan azmim diyette yok ayrıca subklinik troid ve bol ödeme yatkın bünyem var et unlu mamüller tatlı şişmanlatıyor.boyum 158 cnm 80 kiloyum hormon hapı tuz biber ekti adet olabilen bir pkoyum.kan grubum 0 rh-
bence yeter 1 dilimheran iki olabilir
ama olmeceeeekkkkk, yoksa töv beni
geçen cuma 55 kg ydim canım.bakalım bu cuma yı sabırsızlıkla bekliyorum.
anladım canım,öncelikle geçmiş olsun.senin kilo vermen biraz daha zor olur sanırım,durumunla ilgili araştırma yaptın mı muhakkak iyi gelen bir şeyler vardır.mesela ben ödem işin,tatlı isteği için bir şeyler yapıyorum ama senin durumuna nasıl gelir acaba.dilersen sen de bizimle devam et muhakkak azar azar da olsa verirsin diye düşünüyorum.
bence yeter 1 dilimben kahvaltı dışında yemiyorum ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?