59 kilo baslangic..

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
Merhaba arkadaslar..
Ben yuzlerce kez diyete girmeyi denemis ama bir turlu kararlilik gosterip devam ettirememis biriyim..
Su an 59-60 kg arasi gidip geliyorum. Uzun zamandir 57 yi gormedim. Ilk hedefim 26 nisanda 57 yi gormek. En azindan bunu basarirsam devam ettirebilecegimi bilirim. Cunku uzunnn zamandir bir kilo bile veremiyorum.
57 yi gorursem eger diger hedeflerimi burdan paylasmaya devam edecegim.
Inanin baslayip birakmak insanin oz guvenini zedeliyor. Ben neden herkes gibi basaramiyorum diyip mutsuz oluyorum.
Benimle birlikte yazmak isteyenler buyursun.
Bugun sali ve ben basliyorum. Bana inanmayanlara inat!
12 nisan baslangic: 59.8
Hadi bakalim...
12 nisan: 59.8
13 nisan: 60.3
14 nisan: 59.9
15 nisan: 59.4
22 nisan: 58.7

Son düzenleme:
Selam arkadasim:)59 ugorunce atladim .bende 59 um..hadi kolay gelsin bize..hedef 54..bende forumdayim sayfam var cok ugramasamda:)))gorusmek uzere.

Merhaba bende 1.66 boyunda ve 54 kiloyum. Benim sıkıntım ayva göbeğimin olması... Birbirimizi motive ederek devam edebiliriz. Buraya gün içinde girmeye çalışacağım.
Bugün kahvaltıyı 11 gibi yaptım. Klasik kahvaltı 1.5 dilim tam buğdaylı ekmek 1 galeta yedim. 1 saat yürüyüş yaptım.Eve gelince sporumu yaptım. Su içmeye devam ediyorum. Hedefim 50 kilo olmak ve daha da sikilasmak...

Selam arkadasim:)59 ugorunce atladim .bende 59 um..hadi kolay gelsin bize..hedef 54..bende forumdayim sayfam var cok ugramasamda:)))gorusmek uzere.
Hosgeldiniz :)
Ben bugun tartildim.
O da ne! 60.3
Bugun amacim yediklerime dikkat edip yarin en azindan siskinligimin gitmesi ve 59.9 da olsa 59 u gormek.

Merhaba bende 1.66 boyunda ve 54 kiloyum. Benim sıkıntım ayva göbeğimin olması... Birbirimizi motive ederek devam edebiliriz. Buraya gün içinde girmeye çalışacağım.
Bugün kahvaltıyı 11 gibi yaptım. Klasik kahvaltı 1.5 dilim tam buğdaylı ekmek 1 galeta yedim. 1 saat yürüyüş yaptım.Eve gelince sporumu yaptım. Su içmeye devam ediyorum. Hedefim 50 kilo olmak ve daha da sikilasmak...
Hosgeldiniz.
Boyunuz ve kilonuz cok guzel. Ama onemli olan vucutta nasil durdugu ve insanin kendini nasil iyi hissettigidir.
Paylasim yaparsaniz sevinirim :)
Bu arada su isini bir turlu beceremiyorum cok az iciyorum:(

Pazara kadar 58 i gormek hedefim...
58.9 olsam da yeter ..

Gunaydin...
Bugun de 59.4 :(
Dun gittigimiz yerde pasta borekler vardi azcik tadina bakmistim sadece..

Gunaydin... Bugun de 59.4 :KK43: Dun gittigimiz yerde pasta borekler vardi azcik tadina bakmistim sadece..
Gunaydin... Bugun de 59.4 :KK43: Dun gittigimiz yerde pasta borekler vardi azcik tadina bakmistim sadece..
Gunaydinnn...ugramiyorum ben cok zamandir foruma..cok da dikkat edemedim ama sporun etkisiyke 58 im 1 kilo gitti gibi:))..devami gelecek insallah..pes etmek yok arkadasim azimle sabirla devam.kilo verdikce insani azmi ve sabri artiyo.tartidaki eksilmeyi gordukce.eski tecrubem..

Gunaydinnn...ugramiyorum ben cok zamandir foruma..cok da dikkat edemedim ama sporun etkisiyke 58 im 1 kilo gitti gibi:))..devami gelecek insallah..pes etmek yok arkadasim azimle sabirla devam.kilo verdikce insani azmi ve sabri artiyo.tartidaki eksilmeyi gordukce.eski tecrubem..
Tebrik ederimm giden 1 kilo icin :)
Ben daha veremedim sayilir 59.4 cikiyorum. Ama birakmiycam devam..

Meraba kızlar bende size katılmak isterim bugün 59.5 i gördüm 50 olmak istiyorum bende yardımlaşarak başarabilirz pes etmeyerek tabiki :)

Aslinda 1kilonun cok onemi yok devamini getirmek onemli.nitekim bi sabah 1 kilo eksik gorup ertesi sabah 1kilo fazlayla uyanabiliyo insann..insallah birlikte basaricazzz

Merhaba internete girdikçe yazıyorum:) kilomu bilemiyorum tartimin pili bitti ve annemddyim bu günlerde ama yuruyusumu ihmal etmedim yediklerime dikkat ediyorum... İyi geceler herkese

Hosgeldiniz.
Boyunuz ve kilonuz cok guzel. Ama onemli olan vucutta nasil durdugu ve insanin kendini nasil iyi hissettigidir.
Paylasim yaparsaniz sevinirim :)
Bu arada su isini bir turlu beceremiyorum cok az iciyorum:KK43:
Canim ben gobusumu haletsem sıkıntım yok şükür :KK6:
Su işini bende düzene sokamadim canım ya:KK23::KK23:

Ayyy supersin !
Bende istiyorum:)
Gecen sene 53 tum bende:KK43:
Teşekkür ediyorum canım. Bence sende gayet iyi gidiyorsun. Yavaş gitsin fazlaliklar ama tam gitsin hızlı verince hızlı alınıyor. :) ben bir de adet olacağım istahim çok açık :) ama kendimi zor frenliyorum :(

Günaydın kızlar bende bir haftadır dikkat etmeye çalışıyorum ama aradaki kaçamaklara engel olamadım maalesef 59.4 um hala şu küsürattan kurtulsaydım bariiii:(

Back
X