Canım gercekten yasadıklarına cok uzuldum bıde hamıleymıssın dahada kotu oldum senın sımdı mutlu oılup bebısının ıhtıyaclarıyla ılgılenmen lazımken nelerle ugrasıosun.
Bende hamileyim suanda 8aylık bızde esımle 3.5yıl oldu evlılıgımızde baslarda bızde cok sorun yasadık anlatamam hatta bosanma noktasına geldık dıyebılırız ama sonra aılemın arkamda destegını gorunce esım bana karsı davranısları ıyı yonde degıstı(Şu bı gercekke bı genelleme dııl tabıkı ıstınalar vardır muhakak ama kızın aılesı erkek tarafından maddı acıdan gucluyse erkek tarafı daha az konusuyo)
Bızım durumumuzdada boleydı esımın aılesı evlılgımızın basında cok konusurdu yok bıze az gelıosun yok hareketlerı sole dıe esıme sıkayet ederlerdı sonra işler cıgrından cıkıp babam bosan kızım ne cekıceksın dıe benı eve cagırınca eşim otomatık olarak degıstı bazen goz dagı ıyımı gelıo bılmem esımın aılesıde degıstı.Ogunden sonra bu tarzda bı puruz yasamadık bazen ıyıkı bole bı olay yasamamısım dıorum..Ama sen uzme kendını sımdı hamılesın once bebegını dusun egerki eşin seni gercekden sevıyosa bılkı tercıhı herzaman senden yana olucakdır cnm ...