5senelik eski sevgilinin evlenmesi

channn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
22
2
6
İzmir
Kizlar bilenler bilor konuyu daha once bu başlıktaki konumu takip ettiyseniz..ikinci uyelik yasak oldugu icin ilk hesabimin sifresinin bulup trkrar aciyorum konuyu.. yeni gorenler iki gun once actigim ayni baslikli konuyu okuyabilir.. birbirimizi çok severek ayrıldıgim sonra evlenen eski sevgilimin acısını unutmak sizden de yardım almak icin acmistim konuyu devam edebiliriz

Konunu okudum da bence devam edilecek bir şey yok. Orada herkes gereken cevabı vermiş.
Adam zaten evlenmiş, unutmak için de zaman gerek. Unutmak için başka bir yardım olamaz ki. Çok ağır basıyorsa o an kendini o evlendiği kadının yerine koy ve düşün. Hiç adil değil hala onu düşünmen bile. Bu dünya sadece ondan ibaret değil bak herkes hayatını devam ettiriyor. Eskiye takılma geleceğe odaklan. Hakkında hayırlısı olsun .

işte anlamayan bilemez bende önceden aşk için üzülen arkadaslarıma değer mi geleceğine bak derdim ama hiç kolay değil.. açıkcası birazda yanlıs bi şey yapmaktan korkuyorum ve destek alıyorum sizden..

işte anlamayan bilemez bende önceden aşk için üzülen arkadaslarıma değer mi geleceğine bak derdim ama hiç kolay değil.. Açıkcası birazda yanlıs bi şey yapmaktan korkuyorum ve destek alıyorum sizden..

bak canım kimse evlenmek istemediği bir kadına hiç bir sebeple nikah basmaz bu devirde ,millet 10 çocuğu olsa bile artık kimse istemediği bir eşle yaşamıyor,kendini teskin edip eski erkek arkadaşının evliliği üstünde sebepler arama ,sen akıllı bir kızsın unutmaya çalış ,başka şeylere odaklan ,eski erkek arkadaşının sana umut verici davranmasınada izin verme evlenmiş gözü dışarda mı yani ,iyikide sen evli değilsin şöyle düşün gözü dışarda erkeğin mazisi hiç bitmez tatlım,unutmaktan başka çaren yok ,kendine biraz zaman tanı ve hayatına ,lütfen yanlış bir şey yapma kısa bir süre sonra bu üzüntülerinin boşuna olduğunu anlayacaksın,sevgiler.

bak canım kimse evlenmek istemediği bir kadına hiç bir sebeple nikah basmaz bu devirde ,millet 10 çocuğu olsa bile artık kimse istemediği bir eşle yaşamıyor,kendini teskin edip eski erkek arkadaşının evliliği üstünde sebepler arama ,sen akıllı bir kızsın unutmaya çalış ,başka şeylere odaklan ,eski erkek arkadaşının sana umut verici davranmasınada izin verme evlenmiş gözü dışarda mı yani ,iyikide sen evli değilsin şöyle düşün gözü dışarda erkeğin mazisi hiç bitmez tatlım,unutmaktan başka çaren yok ,kendine biraz zaman tanı ve hayatına ,lütfen yanlış bir şey yapma kısa bir süre sonra bu üzüntülerinin boşuna olduğunu anlayacaksın,sevgiler.

yok canım eski erkek arkadasımın bir kere bile yanlısını görmedim hele bir kıza yan gözle baktıgını görmedim cünkü tek aşkı gibi bi şeydim hiç ayrılamıyorduk biz.. kız 18 yasına tam girmemişti bir kaç ayı vardı o yüzden evlendi ailesine anlatmıs kız..zaten dediğim gibi kız romandı yani herkes kabul edebilir bazı seyleri ama onlar asla etmezdi evlendiler işte.. sonra da kız hamile kalınca nikah yaptı.. unutmaya calısıyorum canım bazen yanlıs yapmaktan korkuyorum mesela Allah affetsin yaşamak bile istemiyorum bazen.. bazen de bir mesaj atıcam diye korkuyorum yada başkasını bulursam daha cok yıpranmaktan.. birinden daha acı yaşamaya dayanamam gibi geliyor..

yok canım eski erkek arkadasımın bir kere bile yanlısını görmedim hele bir kıza yan gözle baktıgını görmedim cünkü tek aşkı gibi bi şeydim hiç ayrılamıyorduk biz.. Kız 18 yasına tam girmemişti bir kaç ayı vardı o yüzden evlendi ailesine anlatmıs kız..zaten dediğim gibi kız romandı yani herkes kabul edebilir bazı seyleri ama onlar asla etmezdi evlendiler işte.. Sonra da kız hamile kalınca nikah yaptı.. Unutmaya calısıyorum canım bazen yanlıs yapmaktan korkuyorum mesela allah affetsin yaşamak bile istemiyorum bazen.. Bazen de bir mesaj atıcam diye korkuyorum yada başkasını bulursam daha cok yıpranmaktan.. Birinden daha acı yaşamaya dayanamam gibi geliyor..

canım sadece zamana ihtiyacın var senin bunların hepsi geçecek bil,hayatı güzel kılan biziz şuanda bir boşlukta olduğunu düşünüyorum,kendini rahat bırak ,arkadaşlarınla ailenle ,seni mutlu eden insanlarla vakit geçir,sakın arama ,hayatına dair yanlış şeyler yapma ve yeni insanlarla tanışmaktan korkma ,sadece doğru insan olması önemli ,sevgiler.

canım sadece zamana ihtiyacın var senin bunların hepsi geçecek bil,hayatı güzel kılan biziz şuanda bir boşlukta olduğunu düşünüyorum,kendini rahat bırak ,arkadaşlarınla ailenle ,seni mutlu eden insanlarla vakit geçir,sakın arama ,hayatına dair yanlış şeyler yapma ve yeni insanlarla tanışmaktan korkma ,sadece doğru insan olması önemli ,sevgiler.

Umarım yaşananları unutmanin bir yolunu bulurum canım. Ben zamanla unutup hayatima devam ederim belki istediğim biriyle.. ama o beni severken evlendiği kızın pismanligini yasamaz umarım. Mutluluğu hakeden biriydi ben mutlu edemedim cok istesemde.. bazen mesaj geliyor eski sevgilinin seni sevdiginden nasıl eminsin diye.sozlenmek icin geldiğinde uçaktan iner inmez daha kizi gormeden evimin onune gelen nisan gecesi mesaj atan evlendiginde bile hala dogumgunumde arayan facebook adresimi onu kabul etmediğim halde hala ekleyen kişi unutmuş olabilir mi onda da tamamen bitse bundan emin olsam cok kolay olurdu. Onada kendime de yillarca hayalini kurduğumuz geleceği yasayamadigima da üzülüyorum

umarım yaşananları unutmanin bir yolunu bulurum canım. Ben zamanla unutup hayatima devam ederim belki istediğim biriyle.. Ama o beni severken evlendiği kızın pismanligini yasamaz umarım. Mutluluğu hakeden biriydi ben mutlu edemedim cok istesemde.. Bazen mesaj geliyor eski sevgilinin seni sevdiginden nasıl eminsin diye.sozlenmek icin geldiğinde uçaktan iner inmez daha kizi gormeden evimin onune gelen nisan gecesi mesaj atan evlendiginde bile hala dogumgunumde arayan facebook adresimi onu kabul etmediğim halde hala ekleyen kişi unutmuş olabilir mi onda da tamamen bitse bundan emin olsam cok kolay olurdu. Onada kendime de yillarca hayalini kurduğumuz geleceği yasayamadigima da üzülüyorum

canım sen kendi yoluna bak ,hayatını düzene koy ,eski sevgilinin her şey elinde istemediği bir evlilikse zaten fazla sürmez,ama sana dayalı nedenlerden hiç bir yuva yıkılmasın bunun vebalı olur,hayat bu nasibinde varsa bulur seni,yada bellimi olur,yada öyle birisi bulur ki seni eskiye dair hiç bir şey hatırlamazsın bile emin ol,kendine zaman ver ,sevgiler.

canım sen kendi yoluna bak ,hayatını düzene koy ,eski sevgilinin her şey elinde istemediği bir evlilikse zaten fazla sürmez,ama sana dayalı nedenlerden hiç bir yuva yıkılmasın bunun vebalı olur,hayat bu nasibinde varsa bulur seni,yada bellimi olur,yada öyle birisi bulur ki seni eskiye dair hiç bir şey hatırlamazsın bile emin ol,kendine zaman ver ,sevgiler.

Teşekkür ediyorum canım söylediklerin çok mantıklı geldi benim için bambaşka bi hayat baslicak artik ins. Bunları da düşünerek hayatimi yeniden kurucam

Konunu okudum da bence devam edilecek bir şey yok. Orada herkes gereken cevabı vermiş.
Adam zaten evlenmiş, unutmak için de zaman gerek. Unutmak için başka bir yardım olamaz ki. Çok ağır basıyorsa o an kendini o evlendiği kadının yerine koy ve düşün. Hiç adil değil hala onu düşünmen bile. Bu dünya sadece ondan ibaret değil bak herkes hayatını devam ettiriyor. Eskiye takılma geleceğe odaklan. Hakkında hayırlısı olsun .

Aynen oyle sna fazlasyla katlyorum ki untma yuva yıkanin yuwasi olmazmış mutluluklar dile gec bu tarafa untma her ne kadar onu hala sewsen ble o bç oluck ortada günahsz bi melek waq we o bebegn bbsz byumeye hakki yk.

Back
X