5yıl sonra yeniden evlilik

Bence 1 yıl görüşme süresi evlilik için biraz erken gibi.. Çünkü şuan herşeyi daha ince eleyip sık dokumak gerekli.. Çocuğunuz olmasa karar vermek daha kolay olurdu sizin için ki görüyorum zaten sizde o yüzden tereddütesiniz 😊Bence görüştüğünüz kişiden emin olana kadar bekleyin daha sonra tabi ki evlenmek güzel bir yuva kurmak sizin de hakkınız.. Mesafe olarak 2 saat bir mesafe çok da aman aman bir uzaklık değil. Oğlunuz ailenizi görmek istediğinde gidip gelinebilir yeter ki görüştüğünüz kişi ve onun oğluyla aralarındaki iletişim iyi olsun adepte olması kolay olur bence.. Bunun yanı sıra erkek arkadaşınızın oğlu da sizle mi yaşayacak?? Tabi ki bşr de o mevzu var onu da hazırlamak gerekir.. Ayrıca çalıştığınızı söylediniz bilmiyorum özel mi devlet kurumu mu çalıştığınız yer ama kesinlikle gittiğiniz yerde de mesleğinizi yapabileceğiniz bir işiniz olmadan evlenmeyin bence.. Oğlunuza ve kendinize sağladığınız bu şartları ve dik duruşunuzu kaybetmeyin.. Maddi olarak yeterli bile olsa çalışmanız en güzeli olacaktır sizin için.. Tabi ki bu benim fikrimdi umarım güzel kararlar verip çok mutlu olursunuz 🤗
çok teşekkür ederim :) özel bir kurumda çalışıyorum eş adayımda bu konuda saygı duyduğunu söyledi çalışmak istediğimi belirttim.Hayır erkek arkadaşımın oğlu eski eşiyle yaşayacakmıs.Hepimiz için hayırlısı :)

İstanbul’da bile bir yerden bir yere giderken 2 saat sürüyor :) Gözünüzde büyütmeyin gayet yakın. Ben küçükken çok şehir değiştirdim ama hiç kötü etkisi olmadı. Çocuğunuzda da olacağını zannetmiyorum. Mutlu bir annenin çocuğu da mutlu olur. Anladığım kadarıyla erkek arkadaşınızdan eminsiniz bence evlenin
teşekkür ederim :)

çok teşekkür ederim :) özel bir kurumda çalışıyorum eş adayımda bu konuda saygı duyduğunu söyledi çalışmak istediğimi belirttim.Hayır erkek arkadaşımın oğlu eski eşiyle yaşayacakmıs.Hepimiz için hayırlısı :)
O halde işinizi gideceğiniz yerde ayarlayıp o şekilde evlenirseniz sizin için daha iyi olacaktır.. Onun haricinde ben bir problem göremedim yukarılara baktım mesajı yazdıktan sonra.. Zaten erkke arkadaşınız ve ailesi sizi benimsemiş, oğlunuz da okeyi vermiş gibi görünüyor 😊 2 saat birşey değil..

O halde işinizi gideceğiniz yerde ayarlayıp o şekilde evlenirseniz sizin için daha iyi olacaktır.. Onun haricinde ben bir problem göremedim yukarılara baktım mesajı yazdıktan sonra.. Zaten erkke arkadaşınız ve ailesi sizi benimsemiş, oğlunuz da okeyi vermiş gibi görünüyor 😊 2 saat birşey değil..
teşekkür ederim :)

Sevgiliniz çocuğunun hayatında ne kadar var ve ne kadar sorumluluk almış durumda?

Çocuk simdi babaannesiyle yaşıyor, evlilik durumunuzda da annesiyle yaşayacak sanırım. Neden kendi çocuğuyla beraber yaşamak gibi bir planı olmamış bundan sonrası içinde yok sevgilinizin?

Ayrıntılari ve sebepleri bilmiyoruz ama evladı konusunda sorumsuz bir adamsa bir daha düşünün derim ne kadar güvenilir böyle birine.

Son düzenleme:
Bi şehire saplanıp kalmak düzenim burda illa da bi yere gidemem diye diretmek bana göre değil. Bizde çocuktuk çok düzenimizin bozulduğu zamanlar oldu ama gittiğimiz her şehire bi şekilde alıştık. Değişim dönüşüm iyidir. Hayatını geçireceğin bir eş bulmakta önemli bence çok insan tanıyorum kendine göre birini bulamadığı için umudu kırılan bunalıma giren.

bende böyle olmasını ümit ediyorum karşı taraf teklif etmeden böyle birşeyi ben teklif etsem yanlış anlaşılırmıyım
Ben soyle demistim
Benim icin senin yasadigin yere gelmek sorun degil ama kizimin okulunu degistirmek zor olur yoksa yasadigim yeri bende cok sevmiyorum
Aile olduktan sonra neresi olsa yasarim ama tek skntim okul demistim.
Benimde onunda dairesi vardi ama ona orta biyerde ev kiralamayida teklif ettim. Sagolsun oda mantikli dusunup yasadigimiz yere geldi

Sevgiliniz çocuğunun hayatında ne kadar var ve ne kadar sorumluluk almış durumda?

Çocuk simdi babaannesiyle yaşıyor, evlilik durumunuzda da annesiyle yaşayacak sanırım. Neden kendi çocuğuyla beraber yaşamak gibi bir planı olmamış bundan sonrası içinde yok sevgilinizin?

Ayrıntılari ve sebepleri bilmiyoruz ama evladı konusunda sorumsuz bir adamsa bir daha düşünün derim ne kadar güvenilir böyle birine.
oğlunun yaşı dolayısıyla velayetini annesine vermişler annesi ile yaşıyor oğlundan vazgeçmiş değil.Oğlu mağdur olmasın düzeni bozulmasın diye oturdukları evi arabasını eski eşine bırakarak ayrılmış

Bi şehire saplanıp kalmak düzenim burda illa da bi yere gidemem diye diretmek bana göre değil. Bizde çocuktuk çok düzenimizin bozulduğu zamanlar oldu ama gittiğimiz her şehire bi şekilde alıştık. Değişim dönüşüm iyidir. Hayatını geçireceğin bir eş bulmakta önemli bence çok insan tanıyorum kendine göre birini bulamadığı için umudu kırılan bunalıma giren.
Teşekkür ederim :)

Ben soyle demistim
Benim icin senin yasadigin yere gelmek sorun degil ama kizimin okulunu degistirmek zor olur yoksa yasadigim yeri bende cok sevmiyorum
Aile olduktan sonra neresi olsa yasarim ama tek skntim okul demistim.
Benimde onunda dairesi vardi ama ona orta biyerde ev kiralamayida teklif ettim. Sagolsun oda mantikli dusunup yasadigimiz yere geldi
Farklı bir pencereden bakmamı sağladınız teşekkür ederim :)bu şekilde ilerleyebilirim aslında

Merhabalar uzun süredir aranızdayım kısaca konumu özet geçeyim eşim beni aldattı ve 5 yıl önce boşandık.Oğlumla hiç bir şekilde görüşmek istemiyor.Çok şükür elimde mesleğim var çocuğumu ona muhtaç etmeden bu yaşa getirdim.Sorun şu ki karşıma birisi çıktı oda benim gibi evlenmiş ayrılmış 1 çocuğu var.Benim oğlum ailemle birlikte büyüdüğü için onlara çok düşkün onu ailemden koparıp farklı bir şehire farklı bir düzenin içerisine almak onu kötümü etkiler.İşin içinden çıkamıyorum.
Not:Oğlumda benimle birlikte gelicek onun psikolojisine zarar vermek istemiyorum.
Aldatılarak boşanan kadınlar çok zor evleniyor.

Merhabalar uzun süredir aranızdayım kısaca konumu özet geçeyim eşim beni aldattı ve 5 yıl önce boşandık.Oğlumla hiç bir şekilde görüşmek istemiyor.Çok şükür elimde mesleğim var çocuğumu ona muhtaç etmeden bu yaşa getirdim.Sorun şu ki karşıma birisi çıktı oda benim gibi evlenmiş ayrılmış 1 çocuğu var.Benim oğlum ailemle birlikte büyüdüğü için onlara çok düşkün onu ailemden koparıp farklı bir şehire farklı bir düzenin içerisine almak onu kötümü etkiler.İşin içinden çıkamıyorum.
Not:Oğlumda benimle birlikte gelicek onun psikolojisine zarar vermek istemiyorum.
Talibinizi iyice taniyin.Oglunuz sizinle olacak madem bir hayvana bile tavrı sizin icin önemli olmali.
Benim babam biz küçükken evlendi.Taniyamadim dedi ama bazi seyler için geçti artık

arkadaşımız aracılığıyla tanıştık onunda oğlumla yaşıt oğlu var eğitim ve gelir düzeyi olarakta denk sayılırız.Eşinde bipolar bozukluk olduğu için ayrılmışlar araştırdığımdada bu sonucu gördüm
Bipolar kontrol altında tutulabilen bir hastalık. Buna rağmen bu haatalığı boşanma sebebi olarak göstermesi hiç etik değil. Eşinin kötü gününde yanında olmayan kişiyle bir evlilik yapmak sizce de riskli deği mi?

oğlunun yaşı dolayısıyla velayetini annesine vermişler annesi ile yaşıyor oğlundan vazgeçmiş değil.Oğlu mağdur olmasın düzeni bozulmasın diye oturdukları evi arabasını eski eşine bırakarak ayrılmış
Kadın madem bipolarmis da mahkeme çocuğu nasıl annesine vermiş dicem.bir de adam evi arabayı kadina vermiş diyorsunuz adam kabahatli olmasın bosanma konusunda .bence biraz daha araştırın.

Back
X