Bence 1 yıl görüşme süresi evlilik için biraz erken gibi.. Çünkü şuan herşeyi daha ince eleyip sık dokumak gerekli.. Çocuğunuz olmasa karar vermek daha kolay olurdu sizin için ki görüyorum zaten sizde o yüzden tereddütesiniz

Bence görüştüğünüz kişiden emin olana kadar bekleyin daha sonra tabi ki evlenmek güzel bir yuva kurmak sizin de hakkınız.. Mesafe olarak 2 saat bir mesafe çok da aman aman bir uzaklık değil. Oğlunuz ailenizi görmek istediğinde gidip gelinebilir yeter ki görüştüğünüz kişi ve onun oğluyla aralarındaki iletişim iyi olsun adepte olması kolay olur bence.. Bunun yanı sıra erkek arkadaşınızın oğlu da sizle mi yaşayacak?? Tabi ki bşr de o mevzu var onu da hazırlamak gerekir.. Ayrıca çalıştığınızı söylediniz bilmiyorum özel mi devlet kurumu mu çalıştığınız yer ama kesinlikle gittiğiniz yerde de mesleğinizi yapabileceğiniz bir işiniz olmadan evlenmeyin bence.. Oğlunuza ve kendinize sağladığınız bu şartları ve dik duruşunuzu kaybetmeyin.. Maddi olarak yeterli bile olsa çalışmanız en güzeli olacaktır sizin için.. Tabi ki bu benim fikrimdi umarım güzel kararlar verip çok mutlu olursunuz