6+1 kese var kalp atışı yok kürtaj dediler böyle sıkıntı yaşayan var mı?

İnşallah güzel haberlerinizi alırız sağlıkla kucağınıza alın. Evet öncesi baya dar görünüyormuş dediğiniz gibi.

Histereskopiden ne kadar sonra tüp bebek yaptırdınız
Amin inşallah rabbim büyüktür dolduracaktır kucağımızı inşallah.
Histeroskopi olmadan yumurta toplama embriyo pgt ve dondurma yapıldı daha sonra ameliyat 1 buçuk ay tedavi toplam bir sonraki adette tedaviye başladık. 17 nisanda transfer oldum çok şükür herşeyi yolunda gitti
İnşallah bundan sonrada böyle güzel gider.
Bence sen alanında uzman iyi bi doktora git canım bence senin rahmin kötü değil pgt’li tüp bebek düşünebilirsin

7 ci haftadan sonra ona karar verir erken daha olmaya bilir kalb atışı. 6 haftada da kese gözükmeye bilir üsten. inşallah gider bir hafta sonra kalb atışını görürsün bebenin.

Geçmiş olsun vanilya Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Evet gerçekten de öyle ilk üç ay saklanmalı gebelik.. kimsenin gözü olmasa da insan konu oluyor işte o sıkıntı negatif enerji veriyor. Ben aşırı sancılar çektim 5 saat boyunca artık duramıyordum az az geçiyor gibi oluyor. 2 dakika da bir sancılarım geliyor düşük yapıyorum. Gerçekten mental olarağı geçtim ama fiziksel olarak çok ağrılı. Allah bize sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin Rabbim hiç kimsenin başına vermesin gerçekten. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…