- 24 Ağustos 2023
- 196
- 85
- 18
- 29
Düşükler de küretaj mı oldun ? Embriyolar genetiğe gönderildi mi?Hepsi doğal yoldan oldu doktorum bunun düşüğe sebep olmadığını t rahimde bunun olduğunu söyledi ama ben ikna olmadım bilmiyorum ameliyattan da korkuyorum zaman kaybetmekte istemiyorum eşime sperm testi yapılacak en son o kaldı ondan sonra bakılacak dna hasarından da olabilir dendi
Evet doktor öyle olduğunu söylüyor bebek gönderilmişti erken haftalarda düşükler bununla alakalı zaten dedi küretaj oldum hepsinde deDüşükler de küretaj mı oldun ? Embriyolar genetiğe gönderildi mi?
Oda önemli bebekler kromozomal bir sıkıntı mı vardı acaba ? Yaşamla başdaşmayan.
Sivas’ta yaşıyoruz burda çok doktor imkanım yok araştırma hastanesinde prof doktor bakıyor tüp bebekte başka yere gitme imkanımız da yok eşime çok izin vermiyorlarBenim daha kötüydü ama başka bi sebep yoksa muhtemelen sebep budur canım.
Ameliyattan korkmana gerek yok zaten 15 dk sürüyor ama nolur alanında uzman birini bul her dr yapamıyor daha kötü sonuçlar çıkıyor ortaya yapışıklıklar vs. Brüksel tüp bebek merkezi Yücel karamana görün derim filminle beraber gerek var ya da yok söylüyor
Hepsi doğal yoldan oldu doktorum bunun düşüğe sebep olmadığını t rahimde bunun olduğunu söyledi ama ben ikna olmadım bilmiyorum ameliyattan da korkuyorum zaman kaybetmekte istemiyorum eşime sperm testi yapılacak en son o kaldı ondan sonra bakılacak dna hasarından da olabilir dendi
7-8. Haftalarda eşimin benim genetiğimde sıkıntı yok bende pıhtılaşma var fakat son ki iğne kullanmama rağmen düşük oldu son olarak doktorum sperm e bakmadan ameliyat vs bişey yapmam dedi o kaldı geriye banada 2 ay önce takviye vermişti yumurta kalitesi içinKaçıncı haftada düştü? Genetik test verdiniz mi
7-8. Haftalarda eşimin benim genetiğimde sıkıntı yok bende pıhtılaşma var fakat son ki iğne kullanmama rağmen düşük oldu son olarak doktorum sperm e bakmadan ameliyat vs bişey yapmam dedi o kaldı geriye banada 2 ay önce takviye vermişti yumurta kalitesi için
7-8. Haftalarda eşimin benim genetiğimde sıkıntı yok bende pıhtılaşma var fakat son ki iğne kullanmama rağmen düşük oldu son olarak doktorum sperm e bakmadan ameliyat vs bişey yapmam dedi o kaldı geriye banada 2 ay önce takviye vermişti yumurta kalitesi için
Hsg görüntüsünden ziyade raporda ne yazıyor paylaşın bakalım
Evet kendi doktorumda öyle diyor yeteri alan var birde erken hafta düşükler için bu yeterli değil dedi dokunmayalım herşeyde dokunulmaz diyor bende daha düşük yapmak istemiyorum artık bakalımRahminiz bana sıkıntılı gelmedi alan var
Evet kendi doktorumda öyle diyor yeteri alan var birde erken hafta düşükler için bu yeterli değil dedi dokunmayalım herşeyde dokunulmaz diyor bende daha düşük yapmak istemiyorum artık bakalım
Yok hsg benimkinde raporu belki herşey aynı şekilde yazmıyordurSiz hsg yaptırmamışsınız bunun adı neydi? Ben t rahimliyim ama sonuç bu önerildi falan yazmıyor olanı söylüyor. Ben bi düşük yaptm ama t rahimden bağımsızdı
Yok hsg benimkinde raporu belki herşey aynı şekilde yazmıyordur
Bnmki de öyleymiş unutmuşum bnm raporum buYok hsg benimkinde raporu belki herşey aynı şekilde yazmıyordur
Evet aynen bilmiyorum şuan ne yapılmalı siz ameliyat oldunuz mu bu aradaBnmki de öyleymiş unutmuşum bnm raporum bu
Evet aynen bilmiyorum şuan ne yapılmalı siz ameliyat oldunuz mu bu arada
Canım bebekler gönderildi demişsinSivas’ta yaşıyoruz burda çok doktor imkanım yok araştırma hastanesinde prof doktor bakıyor tüp bebekte başka yere gitme imkanımız da yok eşime çok izin vermiyorlar
Evet haklısın canım bende öyle düşünüyorum pat yaptırırsak daha iyi olur sanki gönderildi fakat raporda bişey yazmıyordu yeterli meteryal elde edilemedi yazıyordu fakat doktorum o dönemden beri genetikten olduğunu söylüyor bu konuda ısrarcı bakalım birde bunu deneyelimCanım bebekler gönderildi demişsin
Nasıl geldi sonuç?
Belki gerçekten embriyo kalitesi ile alakalıdır. Rahim benim daha kötüydü çok dardı alan yoktu gerçekten. Dokunmak istemezler çünkü oda bir travma yapışıklık riski vs var rahim incelme riski var. Ben çok araştırmıştım ama benim başka çarem yoktu
Ameliyat olmadan pgt li tüp bebek mi denesen acaba?
Döllenmiş embriyoları genetiğe gönderiyorlar sağlıklı olanı transfer ediyolar. Eğer o zaman tutunmaz ya da devam etmezse sorun rahim de diye düşünebilirsin bence.
Rahime müdahale en son çare olsun.Evet haklısın canım bende öyle düşünüyorum pat yaptırırsak daha iyi olur sanki gönderildi fakat raporda bişey yazmıyordu yeterli meteryal elde edilemedi yazıyordu fakat doktorum o dönemden beri genetikten olduğunu söylüyor bu konuda ısrarcı bakalım birde bunu deneyelim
İnşallah Rabbim herkese dilediğini gönlünde olanı versin çok teşekkür ederim birbimize dualarımız çok önemli mutlu oldumRahime müdahale en son çare olsun.
Önce pgtli tüp bebek dene Allah yardımcın olsun inşallah.
Korkma sorun histeroskopi bile olsa onunda çaresi var.
Rabbim yeterki nasip etsinmüjde bekleyenlere müjdeler, ben gibi sağlıklı kavuşmayı bekleyenlere de kavuşmalar nasip etsin duaların gücüne çok inanıyorum. İnşallah tez vakitte kavuşursun minik mucizene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?