6+1 kese var kalp atışı yok kürtaj dediler böyle sıkıntı yaşayan var mı?

İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız ya. Siz beta takibi yapmış mıydınız? Geç döllenme ihtimaliniz varsa geç döllenme de kalp atışı geç oluşuyormuş. Beni ovülasyon takibi yaptığım için öyle bir ihtimalimde yok

7+6 da boş gebelik sebebi ile düşük yaşadım. Bekleyin... Boş gebelikse muhtemelen kanamanız başlayacak. O zaman tekrar doktora gidersiniz. Bu arada inşallah boş gebelik degildir
Umarım değildir 7+1 deyim kanama vs olmadı ama bakalım ne olacak

2 kez bos gebelikten kurtaj oldum malesef. Ikincsinde yolk sac olusmus ama yine bebek yoktu 9. Haftada kurtaj oldum. Umarim siz bebeginizi gorur kalbini duyarsiniz. Olmazsada uzulmeyin bu bir saglik sorunu degil tekrar hamile kalcaksiniz

2 kez bos gebelikten kurtaj oldum malesef. Ikincsinde yolk sac olusmus ama yine bebek yoktu 9. Haftada kurtaj oldum. Umarim siz bebeginizi gorur kalbini duyarsiniz. Olmazsada uzulmeyin bu bir saglik sorunu degil tekrar hamile kalcaksiniz
Umarım öyle olur ama zaman daraldıkça benimde ruhum daralıyor. Randevumu öne çektim strese daha fazla dayanamayacağım

8.haftadan önce doktora gitmiş miydiniz acaba ?
Evet gittim 6 ve 7. Haftada gittim 6da keseyi gördü haftaya gel kalp atışı için dedi 7.haftada kalp atışı duyulmadi kese fazla gelismemis dedi sonraki hafta kalp atışını duyduk çok şükür yani korkmayın bende hep buraya girip yorumlari okudum ama çok şükür duyduk

Çok üzgünüm umarım her şey güzel gider sizin için. Biz beta takibine başladık çünkü hala kalbinin attığı görülmüyor abdominal ultrasonda. Ve şu an lekelenme başladı bende sekiz hafta olmam gerekirken bebek altı hafta üç gün diye ölçülüyor

Merhaba. Bence 25 martta aynı sebepten kürtaj oldum. Kalp atışını duyduk fakat kese gelişmedi bekledikçe küçüldü ve en son bebeğin kalbi durdu.. 16 mm olan kese 9a düştü ve kürtaj olmak zorunda kaldım . Çok zor Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberler alırsınız. Herhangi bir kanamam olmadı. Doktor bana havuç suyu tavsiyesi vermişti bende etkisi olmadı ama doktorunuza danışarak kullanın isterseniz belki fayda görürsünüz. Bizife haberdar edin dua ediyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…