uzun süre beraberlik donemine karsiyim.7 sene ,10 sene..Ondan sonra evlilikmi olur allah askina,,
yasiyacaginizi yasamissiniz.heycan kalmamis.Ask yok.Sevgi gucluyse ancak evlilikle devm eder.
Merhaba kızlarr,
7. yılımız bitti 8. yılımızın içindeyiz şuan. Nisan bitmeden sözümüz olacak kısmetse.. ayrılıp barıştık muhakkak, çocukça şeylerdi belki ama yine de bırakmadık birbirimizi. sonra araya zaman girdi yollar girdi. 2 yıl üniversiteye gittim bekledi. Ben döndüm 15 ay askerliğini yapmak için gitti ben bekledim. Şimdi çok mutluyuz.. en son söylediği şey:
"Artık eve geldiğimde kapıyı bana sen aç istiyorum" dedi.. Güzell Allah'ım nazarlardan korusun..
Ayrılıklara gelince bunca yıllık yaşanmışlıklara göre bişiler söyleyebilrim. Cinsellik dediğiniz şey her erkeğe göre değişir. Kimisi sevdiğine hemen sahip olmak ister, kimi zamanında olsun ister. Ve onca zamandan sonra eğer rahat bir ilişki yaşandıysa (cinsellik, para ve gezip tozmaktan bahsediorumm) erkekler bir yerden sonra sıkılabiliyor. Monotonluk diyelim biz şuna. Şu bi gerçek ki, erkeklerde kendilerini güldüren hayattan zevk alan kadınları seviyor.
Çeneniz düşük olmasın, bakımlı ve alımlı olun, bir şeyler gizleyin mutlaka, yani erkekler adet olduğunuzu bilmek zorunda değilve bence erkeğe tamamen teslim olmamak gerekiyor. Ama gbu lafım başka yerlere çekilmesin. Şunu demek istiyorum. Hani erkekler genelde istediğim kızı tavlarım havasındadır ya, işte sizde öyle olun. Kıskanılırsanız eğer ilişkiniz sürer giderrr..
ama maalesef şu da bir gerçek ki her erkek sorumluluk altına giremiyor... Yıllarıı verdiğiniz adam son raddeye gelince çıkarıyor tırnaklarını.. İşte bu çok acı
aslında erkeklerin evlilikten korkması bence bu..çünkü sevgiliyken seni gözlemliyor mutlu muyum onunla sürekli olmayı göze alabiliyormuyum.ama hep aklının bi tarafında içini rahatlatan bi nokta var ''içime yatmayan herhangi bir durumda ayrılabilirim'' lakin iş evliliğe gelince boyut tamamen değişecek artık çok daha ciddi bir konuma geleceksiniz bu yüzden de gözü korkuyor ve emin değilse bir ömür geçirmek isteyip istemediğinden ama 1 yıl ama 3 yıl ama 7 yıl sonra bu iş ayrılıkla noktalanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?