uzun flört dönemine bende karşı olanlardanım..istisnalar olabilir ama benimde çevremde gözlemlediğim hep uzun dönem flört eden çiftler daha çabuk ayrılmaya karar veriyorlar evlilikleri daha kısa sürüyor ve hayal kırıklığı yaşanıyor.. çünkü hep güler yüzlerini ilgili hallerini en şık hallerini anlayışlı tavırlarını görüyorlar flört döneminde.. oysa hayat hep öle geçmiyor..6-7 yıl herşey yaşandıktan ve herşey tüketildikten sonra geriye yaşanacak çok fazla şey kalmıyor heycan bitmiş oluyor.. sonra evlenincede herşey aynı devam edecek sanılırken birden başka gerçeklerle ve kişiliklerle yüzleşiliyor.. ama kısa dönemde evlenmeye karar vermiş çiftler bu flört dönemini bu heycanı evlilik sürecinde geçirdikleri için eğlenceli oluyor sıkıcı yada çekilmez olmuyor.. ben 10 yıllık evliyim 19 yaşında evlendim.. eşim benden 5 yaş büyük ..biz tanıştıktan 2 ay sonra evlendik..oysa eşimin bende önce 7 yıl flört ettiği bir kız arkadaşı varmış ortaokul zamanlarında başlayıp üniversite zamanlarına kadar sürmüş..o kızdan ayrıldıktan 3 ay sonra biz tanıştık 1 ay sonra evlenme teklifi etti ben daha evet demeden ertesi gün ailesi istemeye geldi haftasına nişanlandık ve 1 ay sonra düğünümüz oldu neden beni tercih ettin diye nedenini sorduğumda zaten herşeyi yaşadık onunla aşk değil belli bir zaman sonra alışkanlık olduğunu farkettim sıkıcı hale gelmişti benim için hiç bir süprizi heycanı kalmamıştı dedi belki tuhaf ama böyle bir zamandan sonra işin büyüsü kaçıyor galiba
ya ama 7 yıl çıkmış biriyle evlenmekte cesaret ister.yani onun o kızla ne anısı biter ne hatırası canını sıkmak istemem ama ben öule düşünüyorum
ya ama 7 yıl çıkmış biriyle evlenmekte cesaret ister.yani onun o kızla ne anısı biter ne hatırası canını sıkmak istemem ama ben öule düşünüyorum
sana kesinlikle katılıyorum eşimden once 1 sene cıktığım kişi gecmişinde 7 yıllık çalkantılı bir ilişki yaşamıs
başından bilseydim 1 senemi zehir etmezdim artık kız ona ne yaptıysa psikolojisi bozulmustu resmen
ve mesajlarını yakalamıstım hala umut besliyordu unutamıyordu,boşuna beni de oyalamıs oldu
cok iyi düşünülmesi gereken bir konu
bide şu var insan sevdiği biriyle kavuşamasa engeller çıksa içinde uhde kalır dolayısıyla hırs yapar unutamaz ama eşimde öle bir durum söz konusu olmadığı için acaba unutamadı mı? diye düşünmedim çok seviyorsa zaten o kızla evlenirdi ne aileden yana ne maddi yönden ne başka yönlerden bir problem yokmuş ikiside okulunu bitirmiş hatta kız fizik öğretmeni ve bende onu dershaneden tanıyorum ve kompleks yapacak bir fiziğe güzelliğe sahip değil bu yüzden içim rahatbu arada içime kurt düşürmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ederim
canım kimse senin içine kurt düşürmek istemiyor burda sanmıyorum..nasıl senin kendine göre fikirlerin varsa bizimde var.sen kendi hayatından örnek veriyorsun arkadaşta kafasından uydurmuyor oda kendi hayatından örnek veriyor.çok sorun yaşadım diyor..demekki kişilere olaylara göre değişebilir.ayrıca benim fikrimde öle..uzun süreli beraberliklerden sonra çokkk düşünmeli 2.şahıs senin eşin kız onu aldatmış diye rahatt ama dediğin gibi kavuşamama durumu olsaydı çokkk kötü olurdu senin için..evet senin durum farklı ama eşin tabi o kızla evlenmezdi..zaten burda onun cevabını arıyoruz.uzun süreli çıkıpta çok sevip sevilip daha sonra başkasında aynı sevgi bulunabilirmi onun cevabını aramaktayız zaten
6-7 yıl çıkmak niye? evlenicek adam 6seneye kadar çoktan evlenir. Tabi herkesin gerekçeleri ve yaşadığı şeyler farklıdır elbet ama genel olarak 6-7sene konuşmak çok yanlış bence bu kadar uzatılması gereksiz diye düşünüyorum. Tabi bu 6-7 sene hangi yaşlarda bununda çok önemi var. 6sene bu az bi zaman değil ki ayrıldın diyelim peki ya sonra ? başka bi insanı tanıyıp anlamak için bi 6-7 sene daha mı............. Ömür bitti
Arkadaşım kesinlikle sonuna kadar sana katılıyorum aynen düşüncelerimi yazmışsınsürekli deneme yanılma payı bırakarak hayat yaşanmaz ki evlenecek adam yıllarca neyi bekler bende bunu anlamam.. dediğin gibi 7 yıl denedin olmadı bi 7 yıl başka birini tanımak içinmi bekliceksin kadın menopoza adam antropoza girsin artık o saatten sonra
6-7 yıl çıkmak niye? evlenicek adam 6seneye kadar çoktan evlenir. Tabi herkesin gerekçeleri ve yaşadığı şeyler farklıdır elbet ama genel olarak 6-7sene konuşmak çok yanlış bence bu kadar uzatılması gereksiz diye düşünüyorum. Tabi bu 6-7 sene hangi yaşlarda bununda çok önemi var. 6sene bu az bi zaman değil ki ayrıldın diyelim peki ya sonra ? başka bi insanı tanıyıp anlamak için bi 6-7 sene daha mı............. Ömür bitti
istisnalar vardır ilişkiler ve kişiler baz alınarak analiz yapılamaz diye bunu her mesajımda belirtiyorum ama herkes ısrarla kendi ilişkisine yorumluyor yazdıklarımı.. işin enteresan yanı benim fikrime tezat olan arkadaşlar evliliği yaşamamış flört aşamasında olan arkadaşlar.. keşke sizler evlendikten sonra bu konuyu tartışabilseydikherkes uzun yıllar flört ediyor çok mutlu kusursuz ilişkileri var peki öyleyse boşananlar kim görücü usulü evlenenler mi?(gerçi bu devirde gerçek anlamda görücü usulü kalmadı amaevlilik kalmadı)
Herkesin kendine göre gerekçeleri vardır eminim. Çoğu bayanda kendini kandırıyo diye düşünüyorum sonra bi bakıyolar güvendiği, sevdiği, inandığı, evleniceğini sandığı o adam yok oluyo hayatından. Bir varmış bir yokmuş... 7 sene gitti ama olsun sağlık olsun üstüne bi bardakta su ohh misacısıda yanına kar kalıyo
Eğer benim gibi lisedeyken çıkmaya başladıysan,üniversitenin bitmesini bekliyorsun mecburen.Ama okuyup,iş güç sahibi olanları bilemiyorum
Bütün evlenip boşananların uzun yıllar flört edip sonra evlendikleri kanısına nereden vardınız bilmiyorum.İnsanlar kısa flört döneminden sonra da evlenip boşanabiliyor.Siz kendi ilişkinizden örnekler vererek konuyu açıkladığınız için,ben de kendi ilişkimden örnek verdim bundan daha doğal bir şey olamaz sanırmAma yazdıklarınızı kendi ilişkime yorumlamadım.Sadece sizin söylediğinizden farklı şekilde olan ilişkilerin de olduğunu belirtmek için yazdım.10 sene flört ettikten sonra evlenen ve mutlu olan hocamdan da örnek vermiştim.Bir de şimdi aklıma geldi benim dayımla yengem de uzun süre flört ettiler.Yengem lisedeymiş o zaman,dayım daha askere bile gitmemiş o da lisede okuyor,hatta annemle arkadaşlarmış yengem 25 seneden fazladır evliler ve hala çok seviyorlar birbirlerini Askerdeyken birbirlerine yazdıkları mektupları bile saklamışlar
benim evliliğimden örnek vermemin nedeni eşimin ortaokul yıllarında başlayan üniversite ikinci sınıfta biten 7 yıllık birlikteliği eşimin ağzından duyduklarımı dile getirdim.. çocuklukta yada ergenlikte yaşanan bir ilişkiyi dert etmememin nedenini yazdım çünkü bazı arkadaşlar nasıl cesaret ettin eşin anılarını unutmamıştır gibi yorumlar geldi sanki bu yüzden evliliğimi zehir etmek farzmış gibi oysa bizde durum çok başkaydı.. bende aşk evliliği yaptım.. sizde de durum başka ise üstünüze alınmayın yorumları sizin ilişkinizde sağlam uzun ömürli bir ilişki olabilir ama sonrasında yaşananlar evlilik sürecine girildiğinde durum ne olacak onu görmek lazımen yakın arkadaşım ve kuzenim yıllar süren ilişkilerinden sonra hüsrana uğradılar ve şimdi geçen yıllarına yanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?