6-7 yıllık evlilikler böylemi oluyor?

6 yılı devirdik, e flört dönemi gibi değiliz. olmamamız da gerekiyor bence, zira artık aynı evde yaşıyoruz.
bana sürekli mesaj atsa falan garipserim, e akşam gelince konuşuruz zaten. sürekli haberleşsek gün içinde akşam napıcaz?

çocuklar bize hem iyi geldi hem kötü diyebilirim. çocuklar dolayısıyla romantik zamanlarımız baya baya azaldı, zira bırakıp kaçamak yapacak kimsemiz yok. ama azalınca da çok kıymetlendi, fırsat yarattığımızda daha değerini biliyoruz o zamanların.

cinsellikte sorun yaşamazdık ama lanet yaz sıcakları kolumu kaldırsam terliyorum şu ara, klimanın temizliği yapılana kadar off moddayım

bence biraz zaman verin, flört dönemi ile kıyaslamayın. ama evliliğin de kendine özel ritüelleri olur, onu yakalamaya çalışın. yaşlıya da bağlamaya gerek yok bence.

bence gayet normal şimdi böyleyse yirmi sene sonra nasıl olur diye düşünmeyin evlilikte iniş çıkışlı dönemler olabiliyor bu arada 13 yıllık evliyim ve şuan 6. -7. yıldan fazla ilk yıllardan az romantikiz 20 yıla ömrümüz varsa yaşayıp görürüz inşallah ne olacagını

benim eşim zaten çok çiçek böcek bilmezdi zaten de.çocuklar olduktan sonra adam iyice değişti.
ben en çok bi çocukları bırakalım da baş başa bir şeyler yapalım demez . ona çok sinirleniyorum.
hep bişey ler yapalım dediğim zaman çocuklar bi buyusunde buyusun.

bana sorarsanız 6 -7 yıllık evlilikler bence çok yeni.bööyle olmamalı.
hep işler falan bahane ediliyor ama flört döneminde bence daha zordu hayatımız. gelecek kaygısı ev kurma kaygısı.tasalarımız çoktu.
malesef erkekler iş miş hep bahaneleri

Bence böyle olmuyor kişilik meselesi sanırım örneğin benim dayımla yengem 14 yıllık evli hergün msjlaşırlar flörtleşirler birbirlerine şarkılar şiiirler gönderirler hemde bazen bunu faceden bile yaparlar herkesgörür :) bende bazen gıpta ediyorum acaba böyle bir eş bulur muyum illaki sorunlarda oluyordur ama hep şevkle yapıyorlar herşeyi ve bu dayımların 5 tane çocuğu var bunlar olurken de :)

20 sene sonra ki evliliğini görmek için eşinin annesiyle babasının evliliğine bak

20 sene sonra ki evliliğini görmek için eşinin annesiyle babasının evliliğine bak
hangi eşin aile durumu etkin olan erkegin ailesinemi benzer sizce ben eşimin anne babasının iletişim tarzını hiç begenmiyorum hatta sinirlenince derim tıpkı baban gibi davrandın diye

hangi eşin aile durumu etkin olan erkegin ailesinemi benzer sizce ben eşimin anne babasının iletişim tarzını hiç begenmiyorum hatta sinirlenince derim tıpkı baban gibi davrandın diye

Armut dibine düşer çünkü erkeğin ailesine bende hiç hoşlanmıyorum bazı durumlar da babasına benziyor. 6 yıllık evliyim

7 yillik evliyim iki cocugum var ve yaptigi en son surpriz menemensizce romantikmi...bence degil bunada sukur.bende ona karsilik pasa sarmasi yaptim...ne siir ne mektup sadece menemenbiz anormaliz bence
Kız gene menenen yapmış benim ki onu da beceremez

7 yillik evliyim iki cocugum var ve yaptigi en son surpriz menemensizce romantikmi...bence degil bunada sukur.bende ona karsilik pasa sarmasi yaptim...ne siir ne mektup sadece menemenbiz anormaliz bence
Aynı benim koca çikolata almış içinden sevdiğince anlamlie sözler diye bir sticker çıktı yazmış mutfak rafina aşkım seni seviyorum sonra diyorki bak söylemedin deme bu sana baya yeter birgun sesleniyor aşkım aşkım sonra dönüp bu laflar benim hiç tarzım değil yakışmıyor oysaki 5 yıl önce her lafı aşkım hayatım cano diyen adam 5 yılın sonunda ödun oldu

Biz 3 yıllık ewliyiz şimdiden monotonlaştı sen yine maşallah iyi uzatmışsınız

O ilk coşku kalmıyor bi süre sonra. Ama sevgi ve saygı devam ediyorsa sorun etme bence. Cinsellik için de ekstra gayret göster. Bir süre sonra iş yoğunluğu vs den yapmadıkça yapmayasın geliyor. O sıkıntı yaratır bi süre sonra.

7 yılı doldurmak üzereyiz 2 afacanımız var. Hayat şartları eskisi kadar harcamaya uygun değil.
Şuan öncelikli çocuklarımız. Birbirimize gün geçtikçe daha çok bağlanıyoruz.
Mesela eşime ve çocuklarıma ayakkabı aldım. Çiçek alsam bu kadar mutlu olabilirmiydim bilemiyorum.
Cinsel istek konusuna gelince sorun vakitte. boş vakit bulamıyoruz.
Onun yerini fırsat buldukça sarılarak doldurmakta güzel oluyor.
Şiir yerine güzel bir cümle yetiyor.

6-7 yıl bi kıstas değil yani yıllar geçtikçe daha durağan hale mi gelecekki ilişki,
bazı ilişkiler hep capcanlı oluyor,
ama araya bazı kırgınlıklar girip üstüne bunlar tamir edilmiyorsa, o kırgınlıklar koca bir hayal kırıklığına dönüşüyor
sonra ilişkimiz monotonlaştı, biraz daha derinlere inmek lazım hiçbir şey sebepsiz değil

Evlilikteki 7 büyük günahtan 2 sini yaşıyormuşsunuz...
1- evlilikte en hızlı irtifa kaybı cinsellikte yaşanırmış.
2- ebeveyn olunca 2'li ilişkiler yüksek oranda sekteye uğrarmış.
diğer 5 taneyi hiç yazmayayım... buralar karışmasın
Her evlililiğin kendi iç dinamikleri olsa da en büyük benzerlik bu 2 konuda yaşanıyor sanırım...
O zaman çok da dert etmemek lazım...

Ilahi ya cok tatlısınız

Bircok evlilikte böyle olduguna eminim.Ben bu donemlerde bi silkinip kendime geliyorum biraz hareket katıyorum sonra yine ayni süreç...kacinilmaz bisey bu insan kardesi arkadasi ailesiyle bile donem donem monotonlasiyor.Kocaya renk katmak daha kolay neyseki

Cabaliyor en azindan yazik ne yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…