6-7 yıllık evlilikler böylemi oluyor?

6-7 yillik degil 4.5 yillik evliyim. Zamanla nolur bilemem ama oncesini de katarsak 8 yillik bir iliskimiz var. 7 yildir beraber yasiyoruz.

Iliskimiz ilk gunku gibi. Hic bir sey eksilmedi hep artti. Tabii belli sebepler var. Islerimizde ilerledik. Sorumluluklarimiz artti ama yuklerimiz aslinda azaldi yeni pozisyonlarimiz belli donemler yogun belli donemler asiri rahat. Maddi olarak cok daha iyi durumdayiz. Kafamiz daha rahat. onceden gelecek kaygisi vardi. Suan allaha sukur...

Ama asil sebep; benim beklentim cok dusuk. Bana hic siir yazmadi esim. Yazsa da hosuma gitmez. Ama basbasa yer icer cok egleniriz. Yeri gelir cok luks yerlerde yeri gelir evde beraber hazirlayip...
Sahile inip yurumek, karton bardakta cay alip icmek beraber cekirden citlemek beni bir cok seyden daha mutlu eder. Cunku bana cok samimi gelir.

6-7 yıl iyimiş yine.
daha ilk yılında çok kötüleşen bi sürü evlilik gördüm de.
bi zahmet eskisi gibi olması beklenmesin hiçbir şeyin.
çoluk çocuk işin içine girince maalesef karı koca ilişkisi ister istemez ateşini kaybediyor. kaybetmeyen istisnalar varsa da ben görmedim.
rutin sıkıcı alışkanlığa dönüşmüş tutkusuz evliliklere dönüyor.
yoksa bu kadar metres olayı duymazdık sanırım.
sıkıcılaşıyor her şey.

Bende 8 yıllık evlıyım .
7 . yılımız yeni bitti . Romantizm yok , şirinlikler var .
Mesela eskiden evlilik yıldönümlerinde bana masa hazırlar hediyesini gider kendi seçerdi .
Artık masa falan yok , para veriyor ne istiyorsan al diyor . olay bu .
Dogum günlerimdede aynı pastamı hedıyemı çiçeğimi alırdı artık o hiç yok , hatta bazen doğum günümü bile bilmiyor .
Gider peluş oyuncaklar alır
Onun için çiçeğe verilen para boş beleş para . bu huyuda sonradan çıktı .
Birlikte fazla zaman geçiremiyoruz .
Eskıden fılm vs ızlerdik mesela artık 3 aylık emekli maaşı gibi 3 ayda bir denk gelırse benım ısrarlarımla.
Cinsel hayat , ben genel olarak cinselliği fazla sevemeyen biriyim zaten.
3 buçuk aylık kızımız var , onun doğıiumjndan sonra ve hamileliğimde açıkçası biraz korktu diyebilirim .
Genel olarak böyle
Monoton ağır adımlarla ilerliyoruz ve daha 22 yaşındayım.
Çocuk yaşta yaptığım evliliğimden pişmanım sadece yine eşimle evlenirdim tekrar olsa ama bu yaşımda bu monotonluğu gönlüm kaldırmıyor

Biz 15 yıllık evliyiz canım, sana tavsiyem arada bir çocukları annene veya kv bırakın ve başbaşa tatile çıkın biz böyle yapıyoruz ve inanki ilişkiye çok faydalı oluyor heyecan katıyor

Arkadasım 14 yasında mı evlendin. Beynim şaştı suan, ben mi hesap edemiyorum.

Normal cnm bende 8 yıllık evliyim aynen böyleyiz biri 2 biri 6 yasinda iki çocuğumuz var malesef ki günüm kosusturmacayla geciyor esimde geç geliyor ve çok yorgun oluyor

Canım yaaaa sen 6 7 senenin sonunda böyle olmuşsun. Ben ilk günden beri böyle. Çiçek yok şiir yok mj yok. Romantiklik hiç yok. O yüzden bana koymuyor artık

Sen yine iyisin valla.

Biz de altı yıllık evliyiz. Aynı anlattığın gibiyiz. Hele hele çocuk olduktan sonra iyice monotonlaştık.

Kocamın bana söylediği en romantik şey "bugün kafam ağır ağır gece bir saat beşik salladım"pırlanta alsa o kadar sevinmem

Eşiniz kıymetinizi biliyorsa bırakın rutin dediğiniz düzen olsun.. Ha yine de bununla yetinmek istemiyorum diyenleriniz varsa da ona sahip olduğu şeyi gösterin. Yani sizi çantada keklik görüyor ve tabi ona göre herşey yolundaysa elbette gelir ve karnı doyduktan sonra uyur. Ama biraz gizem fena olmaz. Bu defa siz ilgisiz davranın eminim ne olduğunu anlamak için çabalayacaktır. Kafasını karıştırın

Valla romantizm bitiyor canım orası doğru artık herseyi nizi biliyorsunuz birbirinizin ama su bi gerçek yada benim hayatım böyle diye mi acaba cinsellik konusuna gelince uyuya kalsam eşim uyandırır hala istedigi için ama sunu da bilmen lazım kaç yıl olmuş artık anlarsın ne zman cinsellik olup olmayacağını yorgunluk la alakası yok eğer ki bi haftayı geçiyorsa bu durum ben altında bişey arardim yani

Benimkide bir doldururdu mesajları aşkım bebeğim çiçeğim tek mesajda 5 kelime bir arada olurdu şimdi odun oldu nerde benim evlendiğim adam diyodu bazen geçen kızım duydu anne babamla evlenmesin mi sen diyor 4 yaşında :))

Bişeyler oluyo erkeklere tamam yorgunluk vakitsizlik varda arkadaş iki tatlı söz soyle ne olacak...elini tuttum geçenlerde 2 çocukla pek fırsat olmuyo yaşımız kaç oldu dedi şok oldum daha 31 im dur dedim yaşıtlarım bekar bile noluyo dedin çocuklarıda bırakmıştık iyi oldu gezdik yemek falan yedik ama sıpalara alışmışım boşluk hissediyorum ya anne çişim geldi diyen yada kollarımda vızırdayan olmayınca...bir yandan da bakınca gerçekten yorgunluk oluyo cinsellikte bile bazen istesin arzulasın diyorum içimdende amann çok yorgunum istemesin diyorum))

Bende diyorum aynısını çiçekler böcekler havada ucusurdu koca buketler gelirdi evlendik sevgililer gününde çiçek almış içeri getirmeye utanmış bende ütü yapıyorum diyorki git bak dışarda birşey var gittim bir baktım koca buket kırmızı güller görünce kizamadim gül gül bi hal oldum aslında oturuyor evlilik herkes daha iyi tanıyor birbirini ama bu şeylerde azalma oluyor yoksa gecinmesen aynı ev paylaşılmaz ki

Aynen ayni evi paylasmak zor olurdu işte kotu huyu yok her istedigimizi alıyo başka birine bakmıyo aradaki huysuzluklarınıda çekicez napalım:)))) annem gibi konuştum sanki...odun olmasa eski günlerdeki gibi olsa tadınmaz yenmezdi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…