- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi Yarali1987
-
Arkadasım 14 yasında mı evlendin. Beynim şaştı suan, ben mi hesap edemiyorum.Bende 8 yıllık evlıyım .
7 . yılımız yeni bitti . Romantizm yok , şirinlikler var .
Mesela eskiden evlilik yıldönümlerinde bana masa hazırlar hediyesini gider kendi seçerdi .
Artık masa falan yok , para veriyor ne istiyorsan al diyor . olay bu .
Dogum günlerimdede aynı pastamı hedıyemı çiçeğimi alırdı artık o hiç yok , hatta bazen doğum günümü bile bilmiyor .
Gider peluş oyuncaklar alır
Onun için çiçeğe verilen para boş beleş para . bu huyuda sonradan çıktı .
Birlikte fazla zaman geçiremiyoruz .
Eskıden fılm vs ızlerdik mesela artık 3 aylık emekli maaşı gibi 3 ayda bir denk gelırse benım ısrarlarımla.
Cinsel hayat , ben genel olarak cinselliği fazla sevemeyen biriyim zaten.
3 buçuk aylık kızımız var , onun doğıiumjndan sonra ve hamileliğimde açıkçası biraz korktu diyebilirim .
Genel olarak böyle
Monoton ağır adımlarla ilerliyoruz ve daha 22 yaşındayım.
Çocuk yaşta yaptığım evliliğimden pişmanım sadece yine eşimle evlenirdim tekrar olsa ama bu yaşımda bu monotonluğu gönlüm kaldırmıyor
Normal cnm bende 8 yıllık evliyim aynen böyleyiz biri 2 biri 6 yasinda iki çocuğumuz var malesef ki günüm kosusturmacayla geciyor esimde geç geliyor ve çok yorgun oluyorslm kızlar benimki dert değil askında ama danışıp fikirlerinizi almak istiyorum tevrübelerinizden kendime bi pay çıkarabilirsem ne mutlu bana. Gelelim konumuza, 6.5yıllık evliyim 15ay nişanlılık 6ay kadarda flört dönemimiz oldu eşimi çok seviyorum gerçekten değeri biçilmez benim için maddiyat olarak elinde ne varsa çocuklarımız ve benim için hiç söylenmeddn harcar geleceğimizi düşünür çalışkandır hatta biraz fazla,ama ben bi süredir eşimde bazı değişiklikler sezdim mesela eski romantizmi yok şarkılar şiirler yollardı sık olmasada artık nadir oluyo bötle şeyler elinde çiçekle gelmez oldu bi resim yollasam hiç tepki vermez oldu böyle ufak tefek şeyler birikti ve ben eşime bunu uygun bi şekilde dile getirdim bana verdiği cvp aynen şu: canım biz artık 6-7 yıllık evliyiz ilişkimiz ailemiz rayına oturdu çok şükür bazı şeyleri aşmamız lazım flört dönemi gibi olmaz işlerim yoğunlaştı bu aralar ramazandan dolayı başımı kaşıycak vaktım yok sen şarkı şiir diye bana trip atıyon dedi. Mantıklı bi konuşmaydı bence ama 6-7senede böyleysek 20 senede nasıl olcaz diye düşünmeden edemiyorum acaba benmi büyütüyorum geçiçi bir durummu yoksa eşim haklımı zamanla evlilikler böylemi hal alıyo. Bu arada cinsel yöndende eski isteğimiz yok ikimizinde gerek eşimin eve geç gelmesi gerek benim yaramazların aşırı formda olması ikimizinde cinsel olarak uzaklaşmamızı sağladı ama bunu sorun etmiyoruz ikimizde sonuçta sebeplermiz belli ama ya geçiçi olmazda alışkan haline gelirse bu isteksizlik diye korkuyorum kızlar varmıbu durumu yaşayan evliliğim normalmi sizce yoksa bi kopuklukmu oluşuyo
Evet öyle olduArkadasım 14 yasında mı evlendin. Beynim şaştı suan, ben mi hesap edemiyorum.
Benimkide bir doldururdu mesajları aşkım bebeğim çiçeğim tek mesajda 5 kelime bir arada olurdu şimdi odun oldu nerde benim evlendiğim adam diyodu bazen geçen kızım duydu anne babamla evlenmesin mi sen diyor 4 yaşında :))Aynı benim koca çikolata almış içinden sevdiğince anlamlie sözler diye bir sticker çıktı yazmış mutfak rafina aşkım seni seviyorum sonra diyorki bak söylemedin deme bu sana baya yeter birgun sesleniyor aşkım aşkım sonra dönüp bu laflar benim hiç tarzım değil yakışmıyor oysaki 5 yıl önce her lafı aşkım hayatım cano diyen adam 5 yılın sonunda ödun oldu
Bende diyorum aynısını çiçekler böcekler havada ucusurdu koca buketler gelirdi evlendik sevgililer gününde çiçek almış içeri getirmeye utanmış bende ütü yapıyorum diyorki git bak dışarda birşey var gittim bir baktım koca buket kırmızı güller görünce kizamadim gül gül bi hal oldum aslında oturuyor evlilik herkes daha iyi tanıyor birbirini ama bu şeylerde azalma oluyor yoksa gecinmesen aynı ev paylaşılmaz kiBenimkide bir doldururdu mesajları aşkım bebeğim çiçeğim tek mesajda 5 kelime bir arada olurdu şimdi odun oldu nerde benim evlendiğim adam diyodu bazen geçen kızım duydu anne babamla evlenmesin mi sen diyor 4 yaşında :))
Aynen ayni evi paylasmak zor olurdu işte kotu huyu yok her istedigimizi alıyo başka birine bakmıyo aradaki huysuzluklarınıda çekicez napalım:)))) annem gibi konuştum sanki...odun olmasa eski günlerdeki gibi olsa tadınmaz yenmezdi amaBende diyorum aynısını çiçekler böcekler havada ucusurdu koca buketler gelirdi evlendik sevgililer gününde çiçek almış içeri getirmeye utanmış bende ütü yapıyorum diyorki git bak dışarda birşey var gittim bir baktım koca buket kırmızı güller görünce kizamadim gül gül bi hal oldum aslında oturuyor evlilik herkes daha iyi tanıyor birbirini ama bu şeylerde azalma oluyor yoksa gecinmesen aynı ev paylaşılmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?