- 21 Haziran 2015
- 219
- 141
- 103
- Konu Sahibi Yarali1987
-
Hayal bile etmek isteypruö allah korusun20 sene sonra ki evliliğini görmek için eşinin annesiyle babasının evliliğine bak
diğer beşini merak ettim7 yılı doldurmak üzereyiz 2 afacanımız var. Hayat şartları eskisi kadar harcamaya uygun değil.
Şuan öncelikli çocuklarımız. Birbirimize gün geçtikçe daha çok bağlanıyoruz.
Mesela eşime ve çocuklarıma ayakkabı aldım. Çiçek alsam bu kadar mutlu olabilirmiydim bilemiyorum.
Cinsel istek konusuna gelince sorun vakitte. boş vakit bulamıyoruz.
Onun yerini fırsat buldukça sarılarak doldurmakta güzel oluyor.
Şiir yerine güzel bir cümle yetiyor.
analamadım?diğer beşini merak ettim
cok özür dilerim . yanlış alıntı yapmışımanalamadım?
aynen benimkide.Ben hiç sürpriz görmedim.. bence hala iyisiniz.. eşin sana düzgünce açıklama yapmış.. başkası olsa saçmalama, senin romantikliklerinle uğraşamam derdi..
merak ettim diğer beşiniEvlilikteki 7 büyük günahtan 2 sini yaşıyormuşsunuz...
1- evlilikte en hızlı irtifa kaybı cinsellikte yaşanırmış.
2- ebeveyn olunca 2'li ilişkiler yüksek oranda sekteye uğrarmış.
diğer 5 taneyi hiç yazmayayım... buralar karışmasın
Her evlililiğin kendi iç dinamikleri olsa da en büyük benzerlik bu 2 konuda yaşanıyor sanırım...
O zaman çok da dert etmemek lazım...
ben kendi adıma değişim için çabalarım. ama karşı tarafta istek ve azim hadi bunlarıda geçtim herşeyi kabul etme normalinin bu olduğuna dair dayatma olunca olmuyor işte:)İster istemez uzun süreli birlikteliklerde bir rutin oluşuyor, hatta öyle oluyor ki bazen, cinsellik bile planlı gelişiyor, hani yarın tatil-çocuklar uyudu-hemen halledelim vb. bir şekil içinde, eski heyecanından kaybediyor.
Sizinkine benzer bir konum vardı, ilgi alaka ve cinsellik yönünden olmasa da, eşimin kıyafetine kadar değişip evin içinde daha çok vakit geçirme istemlerini ele aldığım, rutin bir hayatı anlatmıştım. Biz bu problemi şu an aştık (tekrar etmez umarım); bir alış-veriş esnasında kıyafet denerken kendi çökkünlüğünü fark etti ve adım adım değişmeye başladı. Sanırım biz ne kadar söylesek de, ne kadar dıştan müdahil de olsak, erkeklerin kendilerinin hatırlaması gerekiyor evliliğin ilk yıllarındaki romantik ve hareketli günleri.
İsterseniz konuma bakabilirsiniz, ara ara gelişmeleri yazdım belki bir faydası dokunur size. Diyebileceğim tek şey, bu rutin, monoton hayatı kabullenmek zorunda değilsiniz, ısrarınızı, taleplerinizi sürdürün, hatta talep ettiklerinizi siz yaparak, eşinizin zaman içinde ölen davranışlarını yeniden canlandırmaya çalışın. Bir noktadan sonra illa ki değişim geliyor.
ben kendi adıma değişim için çabalarım. ama karşı tarafta istek ve azim hadi bunlarıda geçtim herşeyi kabul etme normalinin bu olduğuna dair dayatma olunca olmuyor işte:)
Bir süredir dediğiniz ne kadar süredir?slm kızlar benimki dert değil askında ama danışıp fikirlerinizi almak istiyorum tevrübelerinizden kendime bi pay çıkarabilirsem ne mutlu bana. Gelelim konumuza, 6.5yıllık evliyim 15ay nişanlılık 6ay kadarda flört dönemimiz oldu eşimi çok seviyorum gerçekten değeri biçilmez benim için maddiyat olarak elinde ne varsa çocuklarımız ve benim için hiç söylenmeddn harcar geleceğimizi düşünür çalışkandır hatta biraz fazla,ama ben bi süredir eşimde bazı değişiklikler sezdim mesela eski romantizmi yok şarkılar şiirler yollardı sık olmasada artık nadir oluyo bötle şeyler elinde çiçekle gelmez oldu bi resim yollasam hiç tepki vermez oldu böyle ufak tefek şeyler birikti ve ben eşime bunu uygun bi şekilde dile getirdim bana verdiği cvp aynen şu: canım biz artık 6-7 yıllık evliyiz ilişkimiz ailemiz rayına oturdu çok şükür bazı şeyleri aşmamız lazım flört dönemi gibi olmaz işlerim yoğunlaştı bu aralar ramazandan dolayı başımı kaşıycak vaktım yok sen şarkı şiir diye bana trip atıyon dedi. Mantıklı bi konuşmaydı bence ama 6-7senede böyleysek 20 senede nasıl olcaz diye düşünmeden edemiyorum acaba benmi büyütüyorum geçiçi bir durummu yoksa eşim haklımı zamanla evlilikler böylemi hal alıyo. Bu arada cinsel yöndende eski isteğimiz yok ikimizinde gerek eşimin eve geç gelmesi gerek benim yaramazların aşırı formda olması ikimizinde cinsel olarak uzaklaşmamızı sağladı ama bunu sorun etmiyoruz ikimizde sonuçta sebeplermiz belli ama ya geçiçi olmazda alışkan haline gelirse bu isteksizlik diye korkuyorum kızlar varmıbu durumu yaşayan evliliğim normalmi sizce yoksa bi kopuklukmu oluşuyo
slm kızlar benimki dert değil askında ama danışıp fikirlerinizi almak istiyorum tevrübelerinizden kendime bi pay çıkarabilirsem ne mutlu bana. Gelelim konumuza, 6.5yıllık evliyim 15ay nişanlılık 6ay kadarda flört dönemimiz oldu eşimi çok seviyorum gerçekten değeri biçilmez benim için maddiyat olarak elinde ne varsa çocuklarımız ve benim için hiç söylenmeddn harcar geleceğimizi düşünür çalışkandır hatta biraz fazla,ama ben bi süredir eşimde bazı değişiklikler sezdim mesela eski romantizmi yok şarkılar şiirler yollardı sık olmasada artık nadir oluyo bötle şeyler elinde çiçekle gelmez oldu bi resim yollasam hiç tepki vermez oldu böyle ufak tefek şeyler birikti ve ben eşime bunu uygun bi şekilde dile getirdim bana verdiği cvp aynen şu: canım biz artık 6-7 yıllık evliyiz ilişkimiz ailemiz rayına oturdu çok şükür bazı şeyleri aşmamız lazım flört dönemi gibi olmaz işlerim yoğunlaştı bu aralar ramazandan dolayı başımı kaşıycak vaktım yok sen şarkı şiir diye bana trip atıyon dedi. Mantıklı bi konuşmaydı bence ama 6-7senede böyleysek 20 senede nasıl olcaz diye düşünmeden edemiyorum acaba benmi büyütüyorum geçiçi bir durummu yoksa eşim haklımı zamanla evlilikler böylemi hal alıyo. Bu arada cinsel yöndende eski isteğimiz yok ikimizinde gerek eşimin eve geç gelmesi gerek benim yaramazların aşırı formda olması ikimizinde cinsel olarak uzaklaşmamızı sağladı ama bunu sorun etmiyoruz ikimizde sonuçta sebeplermiz belli ama ya geçiçi olmazda alışkan haline gelirse bu isteksizlik diye korkuyorum kızlar varmıbu durumu yaşayan evliliğim normalmi sizce yoksa bi kopuklukmu oluşuyo
Bir kaç haftaya altıncı yılımıza giriyoruz biz de. Ondan önce on yıl flört dönemimiz oldu.slm kızlar benimki dert değil askında ama danışıp fikirlerinizi almak istiyorum tevrübelerinizden kendime bi pay çıkarabilirsem ne mutlu bana. Gelelim konumuza, 6.5yıllık evliyim 15ay nişanlılık 6ay kadarda flört dönemimiz oldu eşimi çok seviyorum gerçekten değeri biçilmez benim için maddiyat olarak elinde ne varsa çocuklarımız ve benim için hiç söylenmeddn harcar geleceğimizi düşünür çalışkandır hatta biraz fazla,ama ben bi süredir eşimde bazı değişiklikler sezdim mesela eski romantizmi yok şarkılar şiirler yollardı sık olmasada artık nadir oluyo bötle şeyler elinde çiçekle gelmez oldu bi resim yollasam hiç tepki vermez oldu böyle ufak tefek şeyler birikti ve ben eşime bunu uygun bi şekilde dile getirdim bana verdiği cvp aynen şu: canım biz artık 6-7 yıllık evliyiz ilişkimiz ailemiz rayına oturdu çok şükür bazı şeyleri aşmamız lazım flört dönemi gibi olmaz işlerim yoğunlaştı bu aralar ramazandan dolayı başımı kaşıycak vaktım yok sen şarkı şiir diye bana trip atıyon dedi. Mantıklı bi konuşmaydı bence ama 6-7senede böyleysek 20 senede nasıl olcaz diye düşünmeden edemiyorum acaba benmi büyütüyorum geçiçi bir durummu yoksa eşim haklımı zamanla evlilikler böylemi hal alıyo. Bu arada cinsel yöndende eski isteğimiz yok ikimizinde gerek eşimin eve geç gelmesi gerek benim yaramazların aşırı formda olması ikimizinde cinsel olarak uzaklaşmamızı sağladı ama bunu sorun etmiyoruz ikimizde sonuçta sebeplermiz belli ama ya geçiçi olmazda alışkan haline gelirse bu isteksizlik diye korkuyorum kızlar varmıbu durumu yaşayan evliliğim normalmi sizce yoksa bi kopuklukmu oluşuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?