- 23 Ağustos 2012
- 51.743
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.831
- 898
Bizim durumumuzda olan bu kadar süre evleri ayırıp sonra birleşen birileri var mıdır? Bu durum işimize yarar mı işler daha mı kötüye gider? Hiçbir fikir yürütemiyorum.
Diyor ki ben senle 6 ay konuşmak istemiyorum başka da dediği bişey yokNe diyor peki anlamadim
Yaparsa almaz tabi sadece ailesine kimseyle görüşme amacım yok uzak durmak istiyorum deyip durmuş. Bana süre verin kendimi toplayıp sağlam karar almak istiyorum deyip duruyor. Bilmiyorum yapar mı yapmaz mıSizin derdiniz boşanmak değil anladığım kadarıyla, adam gitmesin derdindesiniz de adam çoktan çıkmış gitmiş zaten siz yoksunuz artık başkalarıyla maceralar yaşamak var. Bunların ustüne adam geri dönse bile, nasıl kabul edeceksiniz, adam başkasinın koynundan çikıp gelecek mideniz alacak mı
Keşke boşanabilsem o cesareti gösteremiyorum keşke yapabilsemSizin derdiniz boşanmak değil anladığım kadarıyla, adam gitmesin derdindesiniz de adam çoktan çıkmış gitmiş zaten siz yoksunuz artık başkalarıyla maceralar yaşamak var. Bunların ustüne adam geri dönse bile, nasıl kabul edeceksiniz, adam başkasinın koynundan çikıp gelecek mideniz alacak mı
Aldatıyordur benceBugün sabah konuşmaya çalıştım illa 6 ayı beklemenin anlamı nedir anlamıyorum diyorum. 6 ay deyip duruyor o süreden önce benle asla tek kelime etmeyecekmiş
Çocuklar onla yarım saat bile geçirmek istemiyor keşke gitselerMadem 6 ay ayri kalmak istiyor yok oyle tek basina tatil modu. Cocuklar Cok kucuk degilse deyin ki hazirana dek sen yalniz dusun okullar kapaninca da Ben yalniz kalip dusunwyim. Ne guzel dunya ya sorumluluktan kacip tek basina dusunmekmis. Yari yariya. Senin dusunmrye hakkin yok mu yalniz kalip haziranda alin cocujlari goturun dusunme sirasi bende deyin cocujlara da durumu guzelce anlatin Bu arada evi terk eden kisi kusurludur avukata danisin
Gerçekten haklısınız kendimi toparlayabilirsem emin olun yapacağım. Sürekli ağlama krizi geçiriyorumAdam kafasında bu evliliği zaten bitirmiş sosyal medyada zaman geçirmesi, kadınlarla iletişime geçmesi bunu gösteriyor. 2 çocuğunuz var bu kadar dirayetsiz olmayın. O çocuklar bunu haketmiyor. Kendini bir an önce topla ve bu adamı boşa!
Olabilir sadece şüphelerim var elimde keşke net kanıtım olsa daha güçlü olurdumAldatıyordur bence
Yılların alışkanlığı ve verilmiş bir emek var eminim zor bir süreçten geçiyorsunuz. Ağlayın rahatlatın kendinizi buda bir süreç.Gerçekten haklısınız kendimi toparlayabilirsem emin olun yapacağım. Sürekli ağlama krizi geçiriyorum
Çıkar kokusu yakında.Olabilir sadece şüphelerim var elimde keşke net kanıtım olsa daha güçlü olurdum
Altı ay ne alaka, altı ay ayrı kalıp dönecek adamın cehennemin dibine kadar yolu var, ne halt yediği belli değil.Yaparsa almaz tabi sadece ailesine kimseyle görüşme amacım yok uzak durmak istiyorum deyip durmuş. Bana süre verin kendimi toplayıp sağlam karar almak istiyorum deyip duruyor. Bilmiyorum yapar mı yapmaz mı
Bu sitede içlik giyen adamın bile aldatma hikayesini okuduk.Onu da düşündüm ama aşık olan adam böyle bir durumda daha bakımlı olması gerekmez mi resmen ütü bile yapmadan kıyafetlerle geçiyor darmadağındı ve çok mutsuz görünüyordu. Saçları beyazlaşmıştı normalde bakımlı idi benle birlikteyken ama çökmüş resmen 10 yaş
Aynen öyle insan evdeki kedisinden ayrılsa üzülüp dağılıyor ki eşi ve 20 yıl çok ağır geliyorYılların alışkanlığı ve verilmiş bir emek var eminim zor bir süreçten geçiyorsunuz. Ağlayın rahatlatın kendinizi buda bir süreç.
Çocuklar onla yarım saat bile vakit geçirmek istemiyorÇocukları ona gönderin. 6 ay tek sıkılırsın çocuklarla kafayı dinle sonra tekrar düşünürüz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?