6 ay geçti hala bebek istemiyor

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Arkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu hala bebek istemiyorum diyor. Nasıl ikna edeceğimi de bilmiyorum? Benim anlamadığım şey yeri ve zamanı değilmiş bu işin yeri ve zamanı ne zaman diye sorduğumda ona da cevap vermiyor??

Aynı duruma kendinizi koyun eşinizin sizi istemediğiniz hazır olmadığınız bir şeye ikna etmeye çabaladığını
illaki rahatsız olursunuz adam hazır hissetmiyor belli ki
sizinle zaman geçirmek istiyordur evliliğin tadını çıkarmak istiyordur biraz sabredin :kahve:
Ama biz 5 senedir birlikteyiz zaten ve 2 senedir aynı evde yaşıyoruz.

Adam hakli yasiniz kac bilmiyorum ama evliligimin 5 ayinda hamile kalarak iliskime eski yonde bir durum kattim.Benim esimde istemiyordu.Once tanimak,ayni evi paylasmak bir seyleri oturtmak lazimmis sonra zaten iki tarafta hadi artik dermis

Arkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu hala bebek istemiyorum diyor. Nasıl ikna edeceğimi de bilmiyorum? Benim anlamadığım şey yeri ve zamanı değilmiş bu işin yeri ve zamanı ne zaman diye sorduğumda ona da cevap vermiyor??
Adam haklı.

Zaman a bırak üzerine gittikçe kaçar . Sabırlı ol daha yeni evlisin. Bekâr hayatı gibi olmaz.

Daha çoooookk yeni evlisiniz. Eskiden aynı evde yaşasanız bile evlilik çok başkadır . Bu yüzden problem yapma ve eşinin üzerine gitme

Kısmet tatlım ye iç gez toz bebekli arkadaşlarınlıza vakit geçirin sevsin onları oynasın fln direkt söyleme taktik değiştir çaktırmadan yap yani içine o his düşünce kendi gelir yanına hayatım ne zaman bitiyordu adetin die😘🐣

Erkekler kadınlar kadar istekli değil bu konuda. Bende istemiyordum eşim de hiç konusunu yapmıyordu evliliğimizi biraz yaşamak istedik ama eşim zamanla arkadaşlarının çocuklarını görüp severek bana istediğini söyledi biz evlendikten 2 yıl sonra ikimiz de istedik ve karar verdik tek kişinin istemesiyle olacak birşey değil siz istiyorken eşiniz istemiyorken çocuk yaparsanız hamileliğinizde gereken desteği eşinizden göremezsiniz çünkü siz birşeyler için heyecanlanırken o bu duruma soğuk olacak ve üzülen siz olacaksınız bekleyin zamanı gelince isteyecek.

Uzun zamandır birlikteymişsiniz bu konuda hiç konuşmasınız mı?

Acaba çocuk mu sevmiyor eşiniz?

Back
X