- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
tşkrler astorıacım6 ay kınası nedir ya ömrü hayatımda duymadım. Küçücük bebişe de kına falan yaktırmayın bence, onların tenleri çok hassas.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşkrler astorıacım6 ay kınası nedir ya ömrü hayatımda duymadım. Küçücük bebişe de kına falan yaktırmayın bence, onların tenleri çok hassas.
işte swnınkıler de bnnkıler gibi bencil köp.kBen anlamıyorum bu kötü huylu oğlan annelerini. Biz fedakar anne babayla büyümüsüz Allah razı olsun onlardan. Bencil anne tuhafımiza gidiyor. Sırf oğlu elinin altında olsun her işine koşsun diye kendi evine yakın eski püskü evde oturmaya zorladı. Yoksa başka daireleri var. Zor bir dönem geçirdim yattım ne yemek yapabiliyorum ne bişey. Annemler şehrin öbür ucunda. Hergün bana yemek yapıp onca yoldan getirdiler yada annem yemekler yapti eşim gitti aldı getirdi ne güçlükler çektik. Kadın 2 sokak aşağıda 1 kap yemek yapmadi. Eşime dedi beni yazlığa gotur bırak. Eşim de artık sinirlenmiş ben karımı nasıl yalnız bırakıyim da seni tatile götüreyim el insaf demis. Kendisi gitti tatiline. Ama yüzüme karşı hep beni düşünür aman kendine dikkat et yavrum iş yapma yemek yapma. boş boş konuşur
çok canım sıkkın da ondan ... kv meselesinden . anlatacak çok şwy var da zaman yetmez neyseNe kadar uzatmışsın konuyu
Yapma boşver keyfine bak kızınla
Benim tek kv böyle görümcem uzakta yaşıyor iyidir zararı yok hiç. Sicakkanlidir. O da pek gelmez annesine. Günde 1-2 kez muhakkak arar ama evine gelmez. Kv benim evimde yer yok diyor otelde kalıyolar napsinlar. (Kv 3+1 evde yalnız yaşıyorişte swnınkıler de bnnkıler gibi bencil köp.k
benım kv kıymet bilinecek bi kv değil asla. ben a derım o d der. çok cahıldır anlaşamıyoruz. he deyıp geçiyorım . bazen polemiğe giriyorum. girmesem daha iyiBenim tek kv böyle görümcem uzakta yaşıyor iyidir zararı yok hiç. Sicakkanlidir. O da pek gelmez annesine. Günde 1-2 kez muhakkak arar ama evine gelmez. Kv benim evimde yer yok diyor otelde kalıyolar napsinlar. (Kv 3+1 evde yalnız yaşıyor) Bende kalın derim kıyamaz otelde kalırız biz alışkınız diyor. Bi keresinde tek gelip annesinde kalmış, annesi düzgün yastik vermediği için boynu tutulmuş, bir kez daha geldi bavulunda yastığı vardı :KK78: Yoldan gelen kızına yemek de yapmamış yazık kadincagizi zorla yemeğe götürmüştük eşimle. Görümcem iyidir o yüzden. Ama kv bir ülkeye yeter
Kendininkinin kıymetini bil yani
Bazen kaynanalık etmek için gelinleri olmaya gerek yokmuş demek. Baksana öz kızına davranışına. Yazık yaBenim tek kv böyle görümcem uzakta yaşıyor iyidir zararı yok hiç. Sicakkanlidir. O da pek gelmez annesine. Günde 1-2 kez muhakkak arar ama evine gelmez. Kv benim evimde yer yok diyor otelde kalıyolar napsinlar. (Kv 3+1 evde yalnız yaşıyor) Bende kalın derim kıyamaz otelde kalırız biz alışkınız diyor. Bi keresinde tek gelip annesinde kalmış, annesi düzgün yastik vermediği için boynu tutulmuş, bir kez daha geldi bavulunda yastığı vardı :KK78: Yoldan gelen kızına yemek de yapmamış yazık kadincagizi zorla yemeğe götürmüştük eşimle. Görümcem iyidir o yüzden. Ama kv bir ülkeye yeter
Kendininkinin kıymetini bil yani
Aynen canım içinde genel olarak pek insan sevgisi yok. Geçen otururken konu gecti annem de gorumcemin çocukları için maşallah çok tatlılar dedi, üniversitede hangi bölüm düşünüyorlar dedi. Kv min aynen cevabı: aman onlarda kafa ne gezer bi yeri kazanamazlar. Tabi ortamda bi ölüm sessizliği. Herkes şokBazen kaynanalık etmek için gelinleri olmaya gerek yokmuş demek. Baksana öz kızına davranışına. Yazık ya
ağzına geleni söylemiş pat patAynen canım içinde genel olarak pek insan sevgisi yok. Geçen otururken konu gecti annem de gorumcemin çocukları için maşallah çok tatlılar dedi, üniversitede hangi bölüm düşünüyorlar dedi. Kv min aynen cevabı: aman onlarda kafa ne gezer bi yeri kazanamazlar. Tabi ortamda bi ölüm sessizliği. Herkes şok
Keşke insanlara yemek yapmaktan,temizlikten,annelikten önce sadecee iyi insan olmayı öğreten bi okul olsaydı. Dini falan da katmıyorum işin için. Sadece iyilik. Bu kdr basit. Kendi canına kanına karşı bile kindar ve bencil oluyor insanlarımız. Başkasına karşı nasıl iyi olsun.Aynen canım içinde genel olarak pek insan sevgisi yok. Geçen otururken konu gecti annem de gorumcemin çocukları için maşallah çok tatlılar dedi, üniversitede hangi bölüm düşünüyorlar dedi. Kv min aynen cevabı: aman onlarda kafa ne gezer bi yeri kazanamazlar. Tabi ortamda bi ölüm sessizliği. Herkes şok
Ben kızıma 6 ay kınası yaptım canım çok güzel oldu ama senin durumunda olsam yapmak istemezdim bende olurda yaparsan malzemeleri sayayım sana öncelikle kızına bindallı kendinde kına bindallını giyebilirsin benim bindallım bana olmadı kıştı kadife bir elbise giydim bordo çok tatlı oldu daha sonra misafirlere vermek için magnet yaptrdım ogünün anısına, ikramlık olarak sarma kurupasta tatlı börek tarzı yiyecekler sundum masayı hazrladım kendime ve gelecek olan misafrlere genç kızlara taç verdim sonra kına tepsin olucak bide ben usb ye müzik attım kına şarkısı ve roman havaları falan güzel eğlendik süs olarak masa sandalyelerini süsledim 6 rakamı büyük balon aldım kınamıza hoş geldiniz yazılı süsler kullandım kırmızı balonlar astım tavanlara yani zevkine göre süsleyebilirsinn birde misafirlere tülbent aldım onlarıda dağıttımmerhabalar. Kızım bir kaç gün sonra 6 ayına girecek lohusa mevlüdümüz yapılmıştı çok kalabalık oldu ınsnlar yatagma oturmustu birşey anlaymadım. Ev tmizlige ben ameliyatlı oldugumdan sadece annem yardım etmişti çok yorulmuştu derin temizliğim en son o zaman yapıldı detaylı temizliğim. 6 ay kınası yaparsam sıkışacağım temizlik için.Bu evimi de hiç sevmiyorum zaten çok basık camdan dışarı bakınca güneş görmüyor düz duvar görüyor temizlik yapasım gelmiyor sevmiyorum Alllah tez vakitte ferah bir eve çıkatsın inşaAllah.
öncelikle kızım Allah bağışlarsa ailemin ilk torunu ailemiz de kalabalık değil babam vefat etti. Kynanamın çok sayıda torunu var ve kızımı görmeye gelmiyor bile eşimin tarafı .Benm annem deli oluyor 2 günde özlüyor ya.
6 ay kınasına gelince açıkçası yapmak içmdrn gelmiyor küçücük bebeğin eline kına yakılmasını evde görümcemın çocukları fln olucak
(kızımın halasına evlendıgmden beri daha hiç gidemedik bir gün gidecektik kabul etmedi etmiyor çağırmıyor da. yeğenini 40 uçurmaya bile gidememiştik). Hep mazereti çalışmak. Bende çalışırken kv ev mevlüdü yapmamı istedi (ev kira)? bile yapmıştım çalışıyorum yapamam dememiştim).
kına yaparsak mecburen onlar da gelir ve hiç istemiorum hediyesınde değilim kimsenin tamam kızım bir kere 6 aylık olacak ama süt kokulu bebeklere kına ?hemde kv görümceler falan gelecek diye istemiyorum çünkü onun evine hiç gitmedik daha
Eger olurda fikrim değişipte kına yaparsak mesela
6 ay kınasında neler almalıyım malzeme olarak nasıl yaoacağım organizasyonu ikramlık ne dağıtabilirim? fikir alabilirim.
Bravo çok güzel tespit ettin. Belki de içi çok kötü değil hani hepimiz bazen birileri için kötü şeyler düşünürüz ama bi süzgeçten geçiririz benim kv o süzgeç yok. Gerçek bir patavatsız. Toplum içinde ne konuşulur ne konuşulmaz bunları idrak edemiyor. Mesela bizim düğün davetiyesini kapı komşusuna verirken demiş ki aslında senin gelmeni istemiyorum ama ne yapayım ki mecburum komşumsun çağırmasam olmaz. Kadın gelmedi tabiiağzına geleni söylemiş pat pat
Öğretmekle de olmuyor aslında insanin içinde olacak. Çok iyi bir ailede büyümüş yurtdışında üniversite okumuş. Yaşıtları doğdukları yerden çıkmazken o okyanus aşırı ülkeler gezmiş. Arkadaşları tanınmış yazarlar gazeteciler filan hep. Hatta şu kadar diyim Filiz Akın arkadaş çevresinden. Herkesin imrendigi bi hayat yaşamış görmüş geçirmiş. Arkadaş çevresi onun gibi değil daha mütevazi. Aslında akıllı eğlenceli kadındır bi yandan dersin ne süper kadın. Ama bi yanda kendini beğenmişligi bencilliği herşeyi mahveder. Öyle iste. Ben de dertliyim gece gece kafanızı şisirdimKeşke insanlara yemek yapmaktan,temizlikten,annelikten önce sadecee iyi insan olmayı öğreten bi okul olsaydı. Dini falan da katmıyorum işin için. Sadece iyilik. Bu kdr basit. Kendi canına kanına karşı bile kindar ve bencil oluyor insanlarımız. Başkasına karşı nasıl iyi olsun.
Sen de benim gibi dolusun anlatsak kitap olur bizim kv lerdençok canım sıkkın da ondan ... kv meselesinden . anlatacak çok şwy var da zaman yetmez neyse
Yoo estağfurullah. Bazen bunları okumak iyi geliyor.Öğretmekle de olmuyor aslında insanin içinde olacak. Çok iyi bir ailede büyümüş yurtdışında üniversite okumuş. Yaşıtları doğdukları yerden çıkmazken o okyanus aşırı ülkeler gezmiş. Arkadaşları tanınmış yazarlar gazeteciler filan hep. Hatta şu kadar diyim Filiz Akın arkadaş çevresinden. Herkesin imrendigi bi hayat yaşamış görmüş geçirmiş. Arkadaş çevresi onun gibi değil daha mütevazi. Aslında akıllı eğlenceli kadındır bi yandan dersin ne süper kadın. Ama bi yanda kendini beğenmişligi bencilliği herşeyi mahveder. Öyle iste. Ben de dertliyim gece gece kafanızı şisirdim![]()
Yürekten Aminnn diyorum. Elbette insanlar yaşadıkları olaylar, başlarından gecenler, acılar sıkıntılar en çok da çocukluk travmalariyla şekilleniyor. Ama Rabbim herkese farkındalık bilincini versin. Hem kendisinin hem çevresinin farkında olursa insan iyi bir anne iyi bir eş iyi bir evlat olur ancak.Yoo estağfurullah. Bazen bunları okumak iyi geliyor.
Nasıl anne olunmaz nasıl bencil olunmaz sorularına az da olsa cvp bu olaylar.
Bizim içimizden merhameti almasın Rabbim. Herkese karşı. Bize de düzgün evlat yetiştirmeyi nasip etsin
Anneniz özeniyorsa şartları zorlayın madem. Ama ben anne istemiyorum nolur anla beni derdim:)annem özeniyor nasıl kırmadan içim rahat edecek aslında itiraf edeyım sırf annem özeniyor diye