en üst katta oturacağım canım...evet hava almayı engellediğini duymuştum.ilk başta biz alçı yaptırmamaya karar vermiştik.ama herkes alçılı ev çok güzel görünüyor.sıvalı duvar modası geçti dediler kafamız karıstı.acaba sadece duvarları yaptırsamda tavana yaptırmasam olurmuki güzel gözükürmü? zaten tavanlara kartonpiyer olacak.offff çok kararsız kaldım şimdi
aynen tatlım.. alcı olmas sadece tavana yaptır.. tugla ördür.. secerken izole sistemi iyi olanı seç ısı izolesi iyi olsun sıcak soguk geçirgenliği az... ytong kullanabilirsiniz.. piyasa arastırması yapın.. gerçi anlastıgın taseron size yardımcı olacaktır tatlım
bizim önceki evimizde şöle bişey yaptırmıştık tam adı nedir sağlıklımıdır bilmiyorum ama alçı düşünüyorsan ustalara bir sorarsın.bizim duvarlarımız duvar kağıdıyla kaplı idi.zamanla yıprandığı ve annem tekrar duvar kağıdı yaptırmak istemediği için duvara incecik yani 1 milim bile değil belki alçı çekmiştik üzerine boya yapınca oldukça hoş olmuştu sen normal sıva sevmiyorsan bir seçenek olabilir.
maşallah iyi günlerde oturmayı nasip etsin allah.
hayırlı olsun cnm. güle güle otur inş. mutlu huzurlu... bitinmiş halini de beklioruz...
eve alçı yaptırmamaya karar verdik eşimle, normal duvar ve üzerine silinebilir saten boya yaptıracagız.alçı yorumlarını okudum hep sorun çıkmış. mutlupınarcım senin söylediğinide bir ustalara danışayım.nasıl bir alçı şekliymiş bögreneyim.bana yardımcı olduğun için teşekkür ederim
eviniz hayırlı olsunnn.. bir şey sormak istiyorum nerede acaba eviniz ve ne kadara aldınız. çok güzelmişşş drısı başıma
çok güzel ve çok ucuzzzz sğlıkl oturunnn
biz de evimizi yeni aldık cnm. bizim de yaza teslim olucak inş. ben eve girdikten sonra düşünüyorum eşya almayı. ben de kararsızdım köşe mi alsam koltuk takımı mı diye ama senin fotolardan köşe takımlarından 2.si çok hoşuma gitti. yani benm kararsız kalma sebebim temizlikti. şimdiki koltuk takımın yere yakın olanlardan altını temizlemek zor oluo. köşe takımları da genelde yere yakın modeller. ondan korkuodum ama 2. fotodaki köşe takımını çok beğendim ben. bana sorarsan köşe takımı al derim. salonun benmki gibi çok büyük değil. koltuk takımı alırsan salon çok kalabalık görünücek. köşe takımı daha sade göründüğü için benim daha hoşuma gidiyor. daha kullanışlı geliyor. gerçi ben alana kadar bakalım daha neler çıkıcak. her sene farklı şeyler çıkarıyorlar.
seninde evin hayırlı olsun.sağlıkla oturman dileğiyle.
bende eve girince alacagım evin eşyasını.ama şimdiden bazi mobilyalarda fikir edinmek istiyorum.oturma odamın spor olmasını istiyorum.salon takımım klasik biraz.inş.istediğim gibi bir oda yapaırım
saol cnm. ben de spor istiorum. biraz da modern bişiler yani. ben daha mobilya olayına bakmadım. evde istediğim değişiklikle ilgilendim şimdiye kadar. baktın mı bilmiorum bnm çizimlere. inşaatın kabası bitsin ben istediğim mobilyaları da çizip, nasıl durduğuna bakmayı düşünüyorum inş. mobilyalarda ben evlenirken aldığım mobilyaları çok severek almamıştım. evim küçüktü yataklı felan olsun dedim. bi de masraf olmasıın fazla diye ucuzundan aldım ama inş kendi evime geçince artık istediğim gibi olsun istiyorm herşeyi. Rabbim herkese en iyilerini nasip etsin hayırlısıyla...
hayırlı olsun.huzurla oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?