görüntü gerçekten etkileyici ,güle güle bitsinde otrn inş..
çok teşekkür ederim canım.eşimle bu ev ile ilgili yaptığımız hayallerin başında geliyor pazar kahvaltısıDaha plan halındeyken bıle guzel , ozellıkle en ust kat olması daha bır gusel o genıs balkonu yeter dusunuyorum da soyle mis gibi bir pazar sabahı kahvaltı ıyı gıder o balkonda :))
Allah huzurla oturmanızı nasip etsin .
kesinlikle köşe takımı almalısın.Odan ne kadar geniş olcak bilemiyorum ama köşe takımları evi daha derli toplu gösteriyor gibi geliyor bana her zaman.Ama odan çok büyük olacaksa köşe takımında odan boş kalmış edası verebilir.Böyle durumda ölçülere göre özel yaptırmak yada tek koltuklarla süslemek iyi olabilir.Bir de oturma odan koltuk takımı ise sıkılmaman açısından köşe takımı daha iyi olur gibi.Köşe takımları çok güzel.hepsini çok beğendim.
temizlik açısından 2. olan.Kullanışlılık açısından en sondaki.Köşe takımları olan evlerin temizliği oldukça zor bunuda göz önünde bulundur bence
Eki Görüntüle 136650
acaba diyorum bunun gibi iki tane koltuk alayım yukarıdaki koltuklardan yani su şekilde yerleştireyim karşısına tv ünitesi
Eki Görüntüle 136661
diğer duvarada koltuk yerine bambuyla şekil vereyim diyorum rahat bir ortam yaratmaya çalışıyorum.inş.beceririm.bambuda su şekilde
Eki Görüntüle 136654
Eki Görüntüle 136655
Eki Görüntüle 136656
Eki Görüntüle 136658
sizce güzel olrmu arkadaşlar
bana çok güzel olmaz gibi geldi sanki birde tek koltuk olacağı için oturma alanında sıkışıklık olcak gibi evde 4 kişi olsanız hepiniz aynı koltuğa oturmak zorunda kalcaksınız.
ozaman yorum yaparak zaman harcamayın....burada onlarla ilgilenen pek çok arkadas var onlara bari saygısızlık yapmayın...böyle bir resim neden konur anlamam kı... hanımlar inşaat sektörüne mı atılacak..
oofff offf yurdum kadınları....
böyle bir resim neden konur anlamam kı... hanımlar inşaat sektörüne mı atılacak..
oofff offf yurdum kadınları....
çok teşekkür ederim.canım ben mimarım ve aynı zamanda ege seramikte çalışıyoum seramik tasarlıyorum yaniii3d max te çizilmiş evin tasarımı ve modellemesi eğer seramiklerin ege seamikten seçersen tasarımında ana yardımcı olabilirim...ayrca gle güle otur canım
kızlar acil yarım...mutfagımın duvarlarına fayansmı yaptırayım yoksa fayans olmasınmı.bugunfayanscıya haber vermem gerekiyor da....
artık muttfaklara fayans yapılmıyor sadece tezgah arası yapsan yeter duvarları da boyarsın canım
vallahi arkadalar bu ev bitinceye kadar başınızı baya bir agrıtacagım sanırım
arkadaslar ben oturma odama köşe koltuk istiyorum.istediğim köşe takımlarının resimlerini sizinle paylaşmak istiyorum sizce hangisi daha güzel.bana fikir verirseniz çok sevinirim .
mondinin bu köşe koltuk takımınımı alayım yoksa:
Eki Görüntüle 180496
Eki Görüntüle 180497
bambi köşe koltuk takımınımı alayım
Eki Görüntüle 180502
Eki Görüntüle 180504
:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?