- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 683
- 39
- Konu Sahibi maviboncukcum
Erkek metabolizması ve kadın metabolizması çok farklı. Sen de 17 kg vermişsin ki bu hiç de az değil. Verilen her 1 kilonun bile önemi büyük :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek metabolizması ve kadın metabolizması çok farklı. Sen de 17 kg vermişsin ki bu hiç de az değil. Verilen her 1 kilonun bile önemi büyük :))
ben diyetisyen ne dediyse ne liste verdiyse dışına çıkmadım ve düzenli spor yaptım ama ayran detoksunu denicem
günlük menümü paylaşayım hemenn
sabah 6:30 kalktım ve 1 domates 2 zeytin yarım salatalık biraz peynir 1 beşibiyerde çay
öğle 2 kase kısır yanında 1 brd kolacok sıcaktı içim yandı içtim buz gibi dayanamadım yaa
akşam yok
sonra biraz kiraz çilek ve kuruyemiş
8 brd su az içtim bugün suyumu... 1 beşibiyerde 1 sade kahve 2 şekersiz cay
bugün nedense pek iyi değildim yaa yarın kaldığım yerden devam hatta ceza bana öğle yemeği yemicem![]()
slm bitanem senden başka yoldasım yok burda başka yerlerden de devam ediyorum buraya da bakıyorum... senin menüde cok güzelmiş ama ben ara öğün yapmıyorum eger cok acıkırsam salatalık yiyorum sadece gerçi su ara pek evde değildim o yüzden arada kaçamaklarım oldu ama bundan sonra dikkat edeceğim canım vakit nakittir... sürem kısaldı yaz geldi ve eşim bebek istiyo bende zayıflamadan hamilelik istemiyorum...ben hergün mutlaka giriyorum buraya senin de desteğini ve günlük yediklerini yazmanı isterim tabi şimdi kaç kilosun tatlım boyun kaç... çarsıdan geldim kafam yerinde değil vallaaselam canım..bakıyorum ıyı gıdıyor senın..bende pazartesi itibarıyle başladım canım diyete ve spora..zorlanmıyorumda ıyı gıdıyor..bende menumu verıyım çünkü hiç aç kalınmıyor..
sabah kalkınca direk ıkı bardak ılık su..(07,00 işe gıtmek için mecbur:)
08,30 da kahvalt üç tane etı form yanında beyaz peynır sekersız çay
10,30 da ara bı kase semiz otu salatası yoğurtla tabi.bunu yemezsem bır havuc yıyorum
12,30 da öğle bı kase çorba bır tabak yeşillik salatası bı tabak herhangi bır çeşit yemek(işyerınde ne olursa artık :)
14,30 de ara bir salatalık..
16,00 da ara olmazsa mavi yeşil formların limonlusundan üç tane ve bı fıncan sekersız çay
18,00 de bir elma
19,00 da evımde oluyorum artık.bır tabak sebze yemeği yedıkten sonra bır saatlık bı yuruyus yapıyorum.
gün boyunca 2 lt den fazla su tüketıyorum fakat ılık.
spordan sonrada mutlaka bır sade soda önerıyorum..
bakalım henuz ıkı gun oldu ne kadar zamanda ne kadar kılo vereceğim..yazalım bırbırımıze..sanırım ıkımız yapıyoruz sadece dıyet :)) görüşürüz bıtanem..
slm bitanem senden başka yoldasım yok burda başka yerlerden de devam ediyorum buraya da bakıyorum... senin menüde cok güzelmiş ama ben ara öğün yapmıyorum eger cok acıkırsam salatalık yiyorum sadece gerçi su ara pek evde değildim o yüzden arada kaçamaklarım oldu ama bundan sonra dikkat edeceğim canım vakit nakittir... sürem kısaldı yaz geldi ve eşim bebek istiyo bende zayıflamadan hamilelik istemiyorum...ben hergün mutlaka giriyorum buraya senin de desteğini ve günlük yediklerini yazmanı isterim tabi şimdi kaç kilosun tatlım boyun kaç... çarsıdan geldim kafam yerinde değil vallaa
sorma canım yaa şimdi aklıma geldi demiştin doğru özür dilerim tatlım yaa ben aydınlıyım bugün buranın büyük salı pazarı var oraya gittim gezmeye ama oğlum durmadı yok çişim var yok uykum geldi geri döndük artık... canım diyettaşım benim yoldaşım kankimdıyete ve yazmaya bırbırımıze destek olmaya devam ettıkce yeteriz bırbırımıze ne yapalım :) bızden başka herkez zayıf galıba kız :))
benımde eşle ılgılı aynı sorun var işte gerçi bende ıstıyorum fakat dediğin gibi kılo sıkıntı..bılgılerımı bı kaç mesaj oncesınde yazmıştım hatun :)) carşı sıcak anlaşılan bırazda rejım kafa gıdıyor doğru..olsun onemlı değil..82 kıloyum 1,67 boyum canım.
nerenın çarşısı bu...yarışmaya nerden katılıyorsun :))
söylemeyı unuttum..haftada bir gun ödül günü olarak uygulayacağım ve o gun sabah kahvaltısında suya kırılmış bır yumurta veya haşlama olarak ve yanında bır domates..akşam spordan sonrada yarım kase kadar dondurma..
günlük dıyette yatmadan once bır kase kadar çörek otlu yoğurt nasıl olur acaba canım bır fıkrın varmı ..
kayınvalıdemde başlamış yoğurtla çörekotuna 66 dan sonra coştu bizimki :))
sorma canım yaa şimdi aklıma geldi demiştin doğru özür dilerim tatlım yaa ben aydınlıyım bugün buranın büyük salı pazarı var oraya gittim gezmeye ama oğlum durmadı yok çişim var yok uykum geldi geri döndük artık... canım diyettaşım benim yoldaşım kankim
ohhh yap tabi bende öle yapmıştım birgün izin günümdü hala da öle.. ben çörekotunu pek bilmiyorum canım ya ne desem yalan olur yani... bi nette arastır bakalım kaynanan da maşallahı var desene![]()
bakıyım doğru dıyorsun hayatım...sanada yazarım ayrıntılarını..aydın..bı sene tatıl dönüşü uğramıştık aydın otogarında arkadaşı bırakmıştık..o kadarcık bılıyorum yanı..güzel sizin orası valla ben istanbuldayım..berbat yer..ama bızımde salı pazarı var meşhurdur kadıkoyde :))
hıı kayınvalıdemı sorma :))
çörekotu yemeklerden yarım saat önce yiğneyerek bı bardak suyla yenılebılıyormuş.iştah kapama ve zayıflatma özelliği kanıtylanmış.sitede oyle yazıyor..yaklaşık 200 adet kdr dıyor..bır çay kaşığı yeterli bence.
fibocum canım kankim benim...sen nerelisin kendini biraz anlatsana kızz merak ettim valla... bu arada tek şişko biz değilim tatlım yaa bütün hatunların sorunu bu senin boyun gene uzunmuş benimki 1.55 ufak tefek bişiyim yani hele bide 55 kilo falan olsam cocuk gibi olcam
hayatım annem düzceli babam oflu..kocam çorumlu..istanbulda oturuyoruz..muhasebciyim ben.çalışıyorum..çocuğum yok.ıkı aylık bır gebelık kayıbım oldu ondan snr birşey yok işte..evet boyum olduğu için kımse ınanmıyor 82 olduğuma ama tartılar yanılmıyor :)) 60 felan olabılsem fevkaledenın fevkınde olacak inşallah :)