- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi maviboncukcum
kahvemi içtim oğlumun uyanmasını bekliyorum sonra biraz dısarı cıkıp yürücem hem biraz işlerim var sonra ev süpür yemek yap derken falan derken akşam olur gene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiboşummm günaydın tatlım kız senin adın nee benimki pınar...(aklıma geldi birden)
nasılsın bakem ben süperim gene valla maşallah kilo verdikçe mutlu oluyorum kızzz senin kilonuda merak ediyom ben çatlıcam burda sende tık yok yaa ne meraksızmışsın sen...taş olsa çatlardı valla...
şimdi gidem bi kahve içeyim sen kahvaltı yapıyon galiba afiyet olsun tatlım...
gunaydın tatlım...kahvaltıyı yaptım 8,30 da..yeri gelmişken menuyu vereyım
üç adet etı form
üç çeri domates
bır dılım beyaz peynır
sekersız çay
ıyıyım bende hayatım ne olsun haftanın son gunu işte bıtıcek inşallah :)) valla bende meraktan kuduruyorum ama tartılmıyorum..zaten baskulum evde yok..evlenırken anneme bırakmıştım..oda rejımdeydı..gecen uğradığım zaman dedıler bı çık bakalım ne kdr verdın yokk dedım olmaz beklıces.. :)) onlarda meraktaa..hayatım gecen sana özelden yazayım dedım isim konusu felan başka bır kaç birşey hani belkı burda soylemek ıstemessın dıye adını felan..ben yenı uye olduğum için yeterli mesaj sayım yokmuş özelden yazabılmek için..yoksa adını merak edıyordum yanı o kadar meraksız değilim kızz :)) firdes ismim pınarcım çokk memnunum senı tanıdığıma..
gunaydın tatlım...kahvaltıyı yaptım 8,30 da..yeri gelmişken menuyu vereyım
üç adet etı form
üç çeri domates
bır dılım beyaz peynır
sekersız çay
ıyıyım bende hayatım ne olsun haftanın son gunu işte bıtıcek inşallah :)) valla bende meraktan kuduruyorum ama tartılmıyorum..zaten baskulum evde yok..evlenırken anneme bırakmıştım..oda rejımdeydı..gecen uğradığım zaman dedıler bı çık bakalım ne kdr verdın yokk dedım olmaz beklıces.. :)) onlarda meraktaa..hayatım gecen sana özelden yazayım dedım isim konusu felan başka bır kaç birşey hani belkı burda soylemek ıstemessın dıye adını felan..ben yenı uye olduğum için yeterli mesaj sayım yokmuş özelden yazabılmek için..yoksa adını merak edıyordum yanı o kadar meraksız değilim kızz :)) firdes ismim pınarcım çokk memnunum senı tanıdığıma..
anladım canım iyi sabırlısın valla... ben haftada bi hatta gün asırı bile tartılıyorum bazen dayanamaz oldum.. neyse tatlım ben çarsıya cıkıyorum oğlum hazırlandı beni bekliyo hadi diye sonra görürşüz gene öptüm tatlım...
bu arada bende seni tanıdıgıma cok memnunum canım bnim cok tatlısın samimi bi insansın...
ohhh afiyet olsun bitanem...bır kase mercimek çorbası
üç adet fırında köfte
üç kaşık pilav
bır bardak ayran
afıyet olsun banaa...
canım bende bikaç gün giremem nete malum misafirlerim olacak ama aklımda burda kalacak valla özlücem seni... Neyse canım ben yokum diye diyeti bırakma sakın dönünce bakacam ne yediğine... Ben birazcık ipin ucunu kaçırabilirim ama dönünce kaldıgım yerden tam gaz devam... Hadi canım kendine iyi bak öpüyorum seni...15 adet yeşil erik
17,00 de bır salatalık yedim..
18,00 de bir elma yiyeceğim..
Pınarcım hafta sonu netım yok artık pazartesi yazarım..öpüuyorum..
kızlar bikaç gün ben yokum özlücem sizi... hepinizi öpüyorum...
allah mesut etsin canım, sen bana bakma.. evlilikten çok yakınırım ama şaka maka 10 yıl geçti, belki oğlum olmasa başka bahanelerim olurdu, insanoğlu işte her zaman şikayet edecek bişeyler buluyor :)amin hayırlısı ise versın tabi..8 aylık olucak işte evlılığım..valla bende ılk ay hamıle kaldım fakat herşeyde bır hayır var ıkı aylıkken kaybettım bebeği..yoksa şimdi hazıran sonunda doğuruyordum :)) çocuk dahi olsa sen her zaman kendı mutluluğunu sağlığını düşünmelisin canım..sen olmasan ne kocan olurdu nede çocuk..ne yaptın dıyet işini merak edıyorum senın sistemı..nasıl gidiyor..
canım o zamn da zaten istediğin kjiloya ineceksin ve sonra da dikkat etcen artık yada bi diyetisyene gidip korumaya alcan kilonu ma sen gene bildiğini yap tatlım sen bünyeni benden daha iyi bilirsin sonucta..
Ne güzel istikrarla kilo veriliyor bu topikte..:)
Eylül'den sonra darısı başıma inşallah..
slm kızlar, allah muhabbetinizi artırsın, çok iyi kaynaşmışsınız, yazmadan geçemedim.. Ben daha yeniyim belki o yüzden sizin diyet bana ağır geldi. Yumurtayı ödül gününüzde yediğinizi okuyunca şok oldum resmen, zeytini yemiyonuz kalorisi çok diye, ben sizin gibi yapsam açlıktan ölürüm heralde :))) ama şöyle 10-15 kilo verdikten sonra belki size uymaya çalışabilirim... Şimdilik benden bu kadar, kolay gelsin size..
slm canım,biraz geç kaldım kusura bakmagunaydın canım...
valla senıde tebrık edıyorum ıyı gıdıyor demekkı karatay..vaktın olursa detaylı bılgısını verırmısın ne yer ne ıcersın ::)
ben henuz ne kdr verdım bılemıyorum dıyete mayıs 20 de başladım hazıran 20 sını beklıyorum tartılmak için..arada kaçamaklarımız oluyor elbette maksat kendımızıde çok bunlatmadan bişeyler yapabılmek..ınşallah sende bızde ıstedıgımız forma ulaşırız..karatayın detayını beklıyorum canım çok sağol..
canımmmm kızz özledim seni yaa bende senle 20 hazirana kadar beklicem canım o gün beraber tartılırızsabah 08,30 / bır fincan çay dört tane eti form bır dilim yağlı beyaz peynır
ara öğün 10,30/ semizotu salatası bır kase
öğlen 12,30 / bir kase çorba bır tabak yemek (işyerınde ne çıkarsa)
ara öğün 15,30 / bir kase cacık veya on-onbeş adet yeşil erık(canım hangisini isterse yıyeceğim)
akşam 18,00 / bir elma
eve gidincede yeşillik salatası yapacağım..saat 21,00 gibi bir saat spora ineceğim..spordan sonrada bır şişe sade soda ile günü bıtıreceğim..
diyetıme 20 mayısta başladım..20 hazıranda ilk kez tartılacağım..umarım ıyı bır netıce alırız arada kaçamaklar olsada..sabırla devam...
bendeeeeeeeeee özledim bendeeeeeeesabah menum 08,30 bır adet poça sekersız cay ( çok sıcaktı dayanamadım yedım)
ara öğün yemıcem bugun poçadan dolayı cezalıyım..
öğlen 12,30 bır kase çorba bır kase cacık
ara 14,30 gibi 5-10 tane yeşil erık
ara 16,00 gibi mavi yeşil formun lımonlusunu yıyorum 5-6 tane
akşam 18,00 gibi bir elma yıyeceğim..
eve geçtiğimde salata olabılır yapmaya üşenmessem..havada yağmurlu şuan eğer açarsa akşam spora ıneceğim..
herkese bol kılo vermeler...
pınarcığımıda özledım...bıran önce gelse bari..
sabah menum 1 poça bır cay...gün içinde de aperatıf çorba vs..ile gecıştırırm..karnım kötü canımda birşey ıstemıyor..
rahatsızım regl dönemım..ıkıncı bebek denemesıde başarız çıktı..
dün gece başka topiğe uğramış pınar arkadaşım ama bıze uğramamış darıldım bugun yazmıcam keyıfsızım..
kolay gelsın..