6 ayda 53 kilo şaka gibi:)

kahvemi içtim oğlumun uyanmasını bekliyorum sonra biraz dısarı cıkıp yürücem hem biraz işlerim var sonra ev süpür yemek yap derken falan derken akşam olur gene

fiboşummm günaydın tatlım kız senin adın nee benimki pınar...(aklıma geldi birden)
nasılsın bakem ben süperim gene valla maşallah kilo verdikçe mutlu oluyorum kızzz senin kilonuda merak ediyom ben çatlıcam burda sende tık yok yaa ne meraksızmışsın sen...taş olsa çatlardı valla...
şimdi gidem bi kahve içeyim sen kahvaltı yapıyon galiba afiyet olsun tatlım...

gunaydın tatlım...kahvaltıyı yaptım 8,30 da..yeri gelmişken menuyu vereyım

üç adet etı form
üç çeri domates
bır dılım beyaz peynır
sekersız çay

ıyıyım bende hayatım ne olsun haftanın son gunu işte bıtıcek inşallah :)) valla bende meraktan kuduruyorum ama tartılmıyorum..zaten baskulum evde yok..evlenırken anneme bırakmıştım..oda rejımdeydı..gecen uğradığım zaman dedıler bı çık bakalım ne kdr verdın yokk dedım olmaz beklıces.. :)) onlarda meraktaa..hayatım gecen sana özelden yazayım dedım isim konusu felan başka bır kaç birşey hani belkı burda soylemek ıstemessın dıye adını felan..ben yenı uye olduğum için yeterli mesaj sayım yokmuş özelden yazabılmek için..yoksa adını merak edıyordum yanı o kadar meraksız değilim kızz :)) firdes ismim pınarcım çokk memnunum senı tanıdığıma..

üç adet etı form
üç çeri domates
bır dılım beyaz peynır
sekersız çay

ıyıyım bende hayatım ne olsun haftanın son gunu işte bıtıcek inşallah :)) valla bende meraktan kuduruyorum ama tartılmıyorum..zaten baskulum evde yok..evlenırken anneme bırakmıştım..oda rejımdeydı..gecen uğradığım zaman dedıler bı çık bakalım ne kdr verdın yokk dedım olmaz beklıces.. :)) onlarda meraktaa..hayatım gecen sana özelden yazayım dedım isim konusu felan başka bır kaç birşey hani belkı burda soylemek ıstemessın dıye adını felan..ben yenı uye olduğum için yeterli mesaj sayım yokmuş özelden yazabılmek için..yoksa adını merak edıyordum yanı o kadar meraksız değilim kızz :)) firdes ismim pınarcım çokk memnunum senı tanıdığıma..

anladım canım iyi sabırlısın valla... ben haftada bi hatta gün asırı bile tartılıyorum bazen dayanamaz oldum.. neyse tatlım ben çarsıya cıkıyorum oğlum hazırlandı beni bekliyo hadi diye sonra görürşüz gene öptüm tatlım...

üç adet etı form
üç çeri domates
bır dılım beyaz peynır
sekersız çay

bu arada bende seni tanıdıgıma cok memnunum canım bnim cok tatlısın samimi bi insansın...

anladım canım iyi sabırlısın valla... ben haftada bi hatta gün asırı bile tartılıyorum bazen dayanamaz oldum.. neyse tatlım ben çarsıya cıkıyorum oğlum hazırlandı beni bekliyo hadi diye sonra görürşüz gene öptüm tatlım...

kız sen memnun olmadın heralde :))) allah ıyılığını...sordun soyledım tık yok..aceleden unuttun sanırım birşey yazmayı..ıyı hadi beklemesın kuzu..opuyor teyzesı..ıyı gezişmeler..

15 adet yeşil erik

17,00 de bır salatalık yedim..

18,00 de bir elma yiyeceğim..

pınarcım hafta sonu netım yok artık pazartesi yazarım..öpüuyorum..

bır kase mercimek çorbası
üç adet fırında köfte
üç kaşık pilav
bır bardak ayran

afıyet olsun banaa...
ohhh afiyet olsun bitanem...
15 adet yeşil erik

17,00 de bır salatalık yedim..

18,00 de bir elma yiyeceğim..

Pınarcım hafta sonu netım yok artık pazartesi yazarım..öpüuyorum..
canım bende bikaç gün giremem nete malum misafirlerim olacak ama aklımda burda kalacak valla özlücem seni... Neyse canım ben yokum diye diyeti bırakma sakın dönünce bakacam ne yediğine... Ben birazcık ipin ucunu kaçırabilirim ama dönünce kaldıgım yerden tam gaz devam... Hadi canım kendine iyi bak öpüyorum seni...

kızlar bikaç gün ben yokum özlücem sizi... hepinizi öpüyorum...

meraba canım..bende yenı okuyorum..malum pazartesi işteyım..inşallah fazla kaçırmazsın misafirlerle beraber ipin ucunu..verdıklerını almasan bari..cumartesi pazar bende dikkat ettım bozmadım bı tabak makarna dışında :)) eşim illaa ye yee çok zorladı köri soslu tavuklu ohh valla dayanamadım yedim ama gunduz..akşamda cezalıydım tabı hiç bişey yemedım yeşil erık dışında.. :) bende senı özlicem beklıyorum

sabah 08,30 / bır fincan çay dört tane eti form bır dilim yağlı beyaz peynır
ara öğün 10,30/ semizotu salatası bır kase
öğlen 12,30 / bir kase çorba bır tabak yemek (işyerınde ne çıkarsa)
ara öğün 15,30 / bir kase cacık veya on-onbeş adet yeşil erık(canım hangisini isterse yıyeceğim)
akşam 18,00 / bir elma
eve gidincede yeşillik salatası yapacağım..saat 21,00 gibi bir saat spora ineceğim..spordan sonrada bır şişe sade soda ile günü bıtıreceğim..

diyetıme 20 mayısta başladım..20 hazıranda ilk kez tartılacağım..umarım ıyı bır netıce alırız arada kaçamaklar olsada..sabırla devam...

ne zamandır uğramamışım, bir bakıyım napıyorlar dedim yine kaynatmışınız maşallah ama hepsini okuyamadım üzgünüm :(

amin hayırlısı ise versın tabi..8 aylık olucak işte evlılığım..valla bende ılk ay hamıle kaldım fakat herşeyde bır hayır var ıkı aylıkken kaybettım bebeği..yoksa şimdi hazıran sonunda doğuruyordum :)) çocuk dahi olsa sen her zaman kendı mutluluğunu sağlığını düşünmelisin canım..sen olmasan ne kocan olurdu nede çocuk..ne yaptın dıyet işini merak edıyorum senın sistemı..nasıl gidiyor..
allah mesut etsin canım, sen bana bakma.. evlilikten çok yakınırım ama şaka maka 10 yıl geçti, belki oğlum olmasa başka bahanelerim olurdu, insanoğlu işte her zaman şikayet edecek bişeyler buluyor :)
bu arada ben tam 1 haftadır karatay yapıyorum, bugün itibariyle 1.5 kg verdim. Bel ağrım nedeniyle çok spor yapamasam da 3-4 gün yürüdüm. menülerimi görseniz maşallah sizin yediğinizin 2-3 katı yiyorum.. zaten sizin gibi 1 hafta yapabilsem ertesi hafta kıtlıktan çıkmış gibi yerim heralde... :) maşallah siz çok iradelisiniz, allah daim etsin..

canım o zamn da zaten istediğin kjiloya ineceksin ve sonra da dikkat etcen artık yada bi diyetisyene gidip korumaya alcan kilonu ma sen gene bildiğini yap tatlım sen bünyeni benden daha iyi bilirsin sonucta..

canım ben sıkı diyetlere gelemiyorum pek, ama yavaş yavaş sporla verebiliyorum :) ama Karatay hakkında ne düşünürsünüz bilmiyorum da ben daha önce yaptığım diyetlerde aç gezerdim ve olağanüstü çaba harcardım yememek için (sizden çok yediğim halde) ama 1 haftadır hiç acıkmadım, maşallah hep toktum ve aç kalmadan hafifledim. Diyeceksiniz ki 1.5 kilo ne kadar hafifletir ki seni ama inanın hissettiğim hafiflik çook daha fazla, sanırım bu beslenme şekli dinç ve enerjik olmamı sağladı.. karatay tam benlikmiş, çok güzel gidiyor umarım hep böyle gider :)

neyse şekerler kendinize iyi bakın, görüşmek üzere.. ya sizde bana gelin benim sağlıklı yaşam günlüğüme beklerim her zaman :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sam-gunlugu-uzun-keyifli-yolda-82den-60a.html

sabah menum 08,30 bır adet poça sekersız cay ( çok sıcaktı dayanamadım yedım)
ara öğün yemıcem bugun poçadan dolayı cezalıyım..

öğlen 12,30 bır kase çorba bır kase cacık

ara 14,30 gibi 5-10 tane yeşil erık

ara 16,00 gibi mavi yeşil formun lımonlusunu yıyorum 5-6 tane

akşam 18,00 gibi bir elma yıyeceğim..

eve geçtiğimde salata olabılır yapmaya üşenmessem..havada yağmurlu şuan eğer açarsa akşam spora ıneceğim..

herkese bol kılo vermeler...

pınarcığımıda özledım... :16: bıran önce gelse bari..

slm kızlar, allah muhabbetinizi artırsın, çok iyi kaynaşmışsınız, yazmadan geçemedim.. Ben daha yeniyim belki o yüzden sizin diyet bana ağır geldi. Yumurtayı ödül gününüzde yediğinizi okuyunca şok oldum resmen, zeytini yemiyonuz kalorisi çok diye, ben sizin gibi yapsam açlıktan ölürüm heralde :))) ama şöyle 10-15 kilo verdikten sonra belki size uymaya çalışabilirim... Şimdilik benden bu kadar, kolay gelsin size..

gunaydın canım...

valla senıde tebrık edıyorum ıyı gıdıyor demekkı karatay..vaktın olursa detaylı bılgısını verırmısın ne yer ne ıcersın ::)

ben henuz ne kdr verdım bılemıyorum dıyete mayıs 20 de başladım hazıran 20 sını beklıyorum tartılmak için..arada kaçamaklarımız oluyor elbette maksat kendımızıde çok bunlatmadan bişeyler yapabılmek..ınşallah sende bızde ıstedıgımız forma ulaşırız..karatayın detayını beklıyorum canım çok sağol..

sabah menum 1 poça bır cay...gün içinde de aperatıf çorba vs..ile gecıştırırm..karnım kötü canımda birşey ıstemıyor..

rahatsızım regl dönemım..ıkıncı bebek denemesıde başarız çıktı..

dün gece başka topiğe uğramış pınar arkadaşım ama bıze uğramamış darıldım bugun yazmıcam keyıfsızım..

kolay gelsın..

gunaydın canım...

valla senıde tebrık edıyorum ıyı gıdıyor demekkı karatay..vaktın olursa detaylı bılgısını verırmısın ne yer ne ıcersın ::)

ben henuz ne kdr verdım bılemıyorum dıyete mayıs 20 de başladım hazıran 20 sını beklıyorum tartılmak için..arada kaçamaklarımız oluyor elbette maksat kendımızıde çok bunlatmadan bişeyler yapabılmek..ınşallah sende bızde ıstedıgımız forma ulaşırız..karatayın detayını beklıyorum canım çok sağol..
slm canım,biraz geç kaldım kusura bakma

karatay özetleyecek olursam;
1-Klasik diyetlerdeki gibi az az sık sık yeyip kalori hesabı yapmıyosun..
2-doğru besinleri doyana kadar yiyerek, aç kalmadan kilo veriyosun
3-Un, şeker,meyve yemiyosun( bazı meyvelere izin var kısıtlı da olsa erik gibi ama bunları aralarda değil kahvaltıda yiyosun
3-kuru meyve kahvaltıda yiyebiliyosun.
4-her türlü, rafine edilmiş,raf ömrü uzun, fabrikasyon ürünü gıda yemiyosun
5. herşeyin doğalını yiyosun, köy tavuğu,köy yumurtası,köy tereyağı,köy yoğurdu gibi.. herşeyin hazırı yasak.. diyet ürünler hepten yasak
6-yağ kısıtlaması yok ama sağlıklı yağlar kullanıyosun sadece.. tereyağı,kuyrukyağı, zeytinyağı,bi de fındık yağı istediğin kadar yiyebilirsin kısıtlamadan..
7-sebzelerden patatesin glisemik indeksi çok yüksek o yüzden yenmiyor. bezelye çok önerilmiyor. onun dışındaki sebzelerden yiyebiliyosun..
8-pirinç yerine bulguraz izin var öğle yemeğinde 3-4 kaşık
9- her türlü ekmek yemek yok, kepekliydi, tambuğdaydı vs. o şekilde satılan ekmeklerin renklendirici ile yapıldığını, doğal bile rafine edildiği için(parçalandığı için) yenmemesi gerek. ekmek yerine tam buğday öneriyor. hani anadolu da diş bulguru yapılır ya o buğday, yani buğdayın en doğal halini yemeyi öneriyor. buğday işlendikçe, glisemik indeksi yükseliyor ve sağlığız için tehlikeli hale geliyor.
10-protein ağırlıklı besleniyosun, sağlıklı yağları raht tüketiyosun ama karbonhidrat ve glisemik indeksi yüksek gıdalar yemiyosun..

aslında diyet değil yaşam tarzı diyelim, ömür boyu bu şekilde beslenmek gerektiğini söylüyor.

yediklerime gelince
hergün 2 yumurta,( istersem haşlanmış, istersem sağlıklı yağlarla, sebzeyle falan çeşitlendirdiğim omlet çeşitleri)
istediğin türden peynir (kibrit kutusu büyüklüğü falan yok,istediğin kadar ama bana genelde kk yetiyor ama sınrlama yok)
10-15 e kadar zeytin (tuzsuz olmak şartıyla)
1 çay bardagı ceviz(ekmek yerine ama bana 2-3 ceviz yetiyor
domates,salatalık vs. istediği kadar yiyorum
ve gün boyu acayip tok tutuyor,öğleye falan acıkmıyorum aslında ama yemek saati mecburen yiyorum.ileride 2 öğüne indirmeyi düşünüyorum..
yemekte karataya uyumlu ne varsa yiyorum.. sebze et tavuk.. pilav makarna tatlı yok..akşama da aynı şekilde doyana kadar et, tavuk, sebze yiyorum
hergün 2,5 lt su
30 dk yürüyüş yada başka spor

diğer diyetlerdeki gibi aç gezmiyosun, sevdiğin yemekleri sevdiğin tadıyla, doyana kadar yiyosun.. geçen mesela dövmeli yoğurt çorbası yaptım. o kadar lezzetli oldu ki anlatamam, yoğurt çorbasını bulgurlu yaptığım olmuştu ama dövmeli hiç yapmamıştım, tereyağlı, naneli valla süperdi ve doyurucu idi.

bide öğünler arası en az dört-5 saat olması gerek, yani arada hiçbişey yememen gerek. Yemekten 4 saat kadar sonra vücutta leptin denen bir hormon salgılanıyor ve sürede vücut ara öğünleri depo yağları yakarak kullanıyor.. zaten sen bunun yarısı bir kahvaltı et gün boyu acıkmazsın, çünkü çok az yiyorsun bana göre.. yani düşün ben zaten sizden çok yiyen biri olarak, aynı miktarda hatta daha fazla yiyerek kilo verdim.. siz çok daha güzel verirsiniz.. ekmek ve karbonhidrat yemediğin gerçekten acıkmıyosun, bunu denersen göreceksin emin ol..

karatay popüler olalı 2 yıl oldu ve benim 2 yıldır bu diyetle ilgilenmememin nedeni ekmeğe düşkün olmam ve bırakamayağımı sanmamdı, meğer ne büyük hata yapmışım, 2 yıl önce başlamış olsaydım çok daha farklı olurdum.. neyse nihayet bu diyete başlamış olmamda oldukça önemli... bir de grubumuz orda paylaşımlar yapılıyor okumanı tavsiye ederim..
ben şiddetle tavsiye ediyorum sen de bir incele aklına yatarsa başla hemen.. kolay gelsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

kızlar öncelikle sunu söleyim hepinizi cok özledim valla aklım hep sizdeydi ama bi girmek nasip olmadı bi görseydiniz coluk couk kalabalıktık yani... ama dün gece gitti misafirlerim ve ben yarın sabah tekrar diyete başlıyorum 1 haftada tam 3 kilo almışım cok üzücü ama sorun değil en azından uzun süredir diyetteydim ve sıkılmıştım diyetten simdi 1 haftalık ara verdim ve gözümü doyurdum iyice yarın bomba gibi başlıcam gene ve bende fibocumla 20 hazirana kadar tartılmak için beklicem bakalım o zamana kadar kaç kilo olcam tartımı anneme bıarktım geldim:9:

sabah 08,30 / bır fincan çay dört tane eti form bır dilim yağlı beyaz peynır
ara öğün 10,30/ semizotu salatası bır kase
öğlen 12,30 / bir kase çorba bır tabak yemek (işyerınde ne çıkarsa)
ara öğün 15,30 / bir kase cacık veya on-onbeş adet yeşil erık(canım hangisini isterse yıyeceğim)
akşam 18,00 / bir elma
eve gidincede yeşillik salatası yapacağım..saat 21,00 gibi bir saat spora ineceğim..spordan sonrada bır şişe sade soda ile günü bıtıreceğim..

diyetıme 20 mayısta başladım..20 hazıranda ilk kez tartılacağım..umarım ıyı bır netıce alırız arada kaçamaklar olsada..sabırla devam...
canımmmm kızz özledim seni yaa bende senle 20 hazirana kadar beklicem canım o gün beraber tartılırız
sabah menum 08,30 bır adet poça sekersız cay ( çok sıcaktı dayanamadım yedım)
ara öğün yemıcem bugun poçadan dolayı cezalıyım..

öğlen 12,30 bır kase çorba bır kase cacık

ara 14,30 gibi 5-10 tane yeşil erık

ara 16,00 gibi mavi yeşil formun lımonlusunu yıyorum 5-6 tane

akşam 18,00 gibi bir elma yıyeceğim..

eve geçtiğimde salata olabılır yapmaya üşenmessem..havada yağmurlu şuan eğer açarsa akşam spora ıneceğim..

herkese bol kılo vermeler...

pınarcığımıda özledım... :16: bıran önce gelse bari..
bendeeeeeeeeee özledim bendeeeeeee
sabah menum 1 poça bır cay...gün içinde de aperatıf çorba vs..ile gecıştırırm..karnım kötü canımda birşey ıstemıyor..

rahatsızım regl dönemım..ıkıncı bebek denemesıde başarız çıktı..

dün gece başka topiğe uğramış pınar arkadaşım ama bıze uğramamış darıldım bugun yazmıcam keyıfsızım..

kolay gelsın..

canım benim bebek için hayırlısı olsun boşver olur elbet daha 8 aylık evlisin galiba acele etme akışına bırak... ayrıca dün gece baska topiğe ugradı demişsin ama inanki girmedim gülüm yaa son giriş tarihim 1 haziran 23.36 sayfamda öle yazıyodu giriş yapınca.... ben nete girsem hiç uğramam mı buraya kızzz aşk olsun...üzüldüm bak şimdi

Back
X