cok ilginç denemek lazım biri bişi sölüyorsa vardır bi bildiği... ben soğuk su içiyorum arada cok sıcak burası yanıyo insan... strese bağlı da olabilir tabi bikaç gün yoktum ya sinirinden çatladın demi

aynennn bılıyosun ama yınede sensız bırakıyosun...löp löp yedın mamalarıda aldın kıloları hiç demedınkı arkadaşım orda aç açına çalışıor ben yıyorum barı en azından bı gıreyımde ıkı laf edeyım keyfı yerıne gelsın...ahh ahhhh :44: :))
ne diyon kızzz anlamadım vallaa... ama yapmışın galiba mahzen güzelce anlatmış saolsun....
aminnnn nazar değmesin arkadasımı cok seviyorum... fibocum beni sevdiğinden öle yapıyo alınmak gücenmek küsmek yok bizde...ben zaten 2-3 yere girip cıkıyorum ama en cok vaktim burda geçiyo...
günaydın bitanemmm valla benim ağzımda geçti menün güzel senin masallah... bende şimdi 2 çilek yedim üstüne büyük fincan sade kahve içiyorum.... tartım da yok delircem valla meraaktan yaa sen iyi dayanmışsın kızz....benim tartım annemde bakalım ne zaman gidersem oraya ancak o zaman tartılırım artık...