6.ayda rahim kasılmaları??

angie_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
93
20
Kızlar dün 2.düzey 4 boyutlu ultrasona girdim doktor aşırı derecede rahim kasılmaların var diyip bana gösterdi öleki kasılmalardan dolayı rahim daralıomus bebeğe az yer kalıyo magnezyum eksikliğindendir içmiyormusun dedi hergün kullanıyorum o zaman yapısal dedi aranızda böyle bişi yaşayan varmı acaba işin kötüsü bu kasılmaları hissediyorum kasıklarıma elektrik vermişler gibi oluyor yardım lütfen:KK43: erken doğuma sebep olurmuki acaba:KK17:

valla lanetlimiyim neyim forumda ne zaman konu açsam kimse yazmıyor bana:KK43:

bendede olmuştu 3litre su içtim çok hareket etmedim yani yorulmadım geçti kasılmalar sende öyle yapabilirsin

bende günde 3.5lt su içiyorum bütün gün de uzanıyorum.. ama sürekli kasılmalarım oluyor doktor da hareketsizlikten dir dedi bilemedim valla

canim benim 22 haftamdan beri sık olmasada kasilmalarim hep var magnezyum kullaniyorum erken dogum olmaz inşallah korkma aklindan cikar

canim benim 22 haftamdan beri sık olmasada kasilmalarim hep var magnezyum kullaniyorum erken dogum olmaz inşallah korkma aklindan cikar
inşallah canım amin sağ salim alırız bebişlerimizi bu korku hergün her saniye aklımda:KK43: magnezyum olarak ne kullanıyorsun acaba

magnorm kullaniyorum sabah akşam.bide elevit ondada magnezyum var
ben günde bi tane içiorum başka bir marka benimki doktora gittiğimde günde 2 olurmu diye sorayım çünkü magnezyum cok yararlı ben eleviti bıraktım imom die bir hap var onu içiorum saol canım cvbın için

ben günde bi tane içiorum başka bir marka benimki doktora gittiğimde günde 2 olurmu diye sorayım çünkü magnezyum cok yararlı ben eleviti bıraktım imom die bir hap var onu içiorum saol canım cvbın için
ama bi tane az kalir canim en az 2 olmali cok yararli evetbeni cokrahatlatti .ne demek sormak istedoğin bişey olursa sor cevaplamaya çalişirim tabi bilgim varsa

ama bi tane az kalir canim en az 2 olmali cok yararli evetbeni cokrahatlatti .ne demek sormak istedoğin bişey olursa sor cevaplamaya çalişirim tabi bilgim varsa
Ben doktorumdan hiç memnun değilim zaten en yakın zamanda değiştiricem Allah razı olsun canım. Senden

X