6.aydan sonra değişti diyen yok mu?

black1111

🦋
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
505
160
103
İstanbul
Kızlar lütfen bu süreci yaşayıp geçirmiş kimse yok mu 6.ay sonrası bir şehir efsanesi mi ? Lütfen ne kadar zor bir süreç olduğunu psikolojik olarak yıprattığını biliyorsunuz cevaplayacak olanlara şimdiden teşekkür ederim

2 ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum burun zamanla değişmiyor.ameliyatta iyi yapıldıysa iyi kötü yapıldıysa kötü kalıyor.zamanla mucize olamaz .

Bende ayni fikirdeyim ödem 3 4 aya bitiyor varsada çok az milimlik farkedilmiyor bile indiği en azından benim öyle oldu burnum ameliyatta iyi yapıldıysa iyi yoksa sonradan büyük değişimler olmuyor inş çok kötü değildir sizi üzen sorun

Burnun oturması yaklaşık 1 sene, ilk zamanlar burnumda sorun yoktu sonra ucu düştü yanlardan çöktü 1 sene sonra bu belli oldu maalesef.

2 ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum burun zamanla değişmiyor.ameliyatta iyi yapıldıysa iyi kötü yapıldıysa kötü kalıyor.zamanla mucize olamaz .
ameliyat sırasında çekilen fotoğrafa benzer mi oluyor ? çok farklı görüntüler de çıkabilir mi ? Şu an ben 21 gün oldu burun ucu ödemli onun dışında şişliğim yok değişir mi ?

ameliyat sırasında çekilen fotoğrafa benzer mi oluyor ? çok farklı görüntüler de çıkabilir mi ? Şu an ben 21 gün oldu burun ucu ödemli onun dışında şişliğim yok değişir mi ?
Başarılı bir ameliyattan sonra burun güzel kalır içiniz rahat olsun.21 günde şişliğin olmaması mümkün değil 1 -1,5 yil da ancak geçiyor.

Bu yorumunu beni çok üzdü konumda fotoğraflarım var bi bakanilir misiniz size zahmet düzelir mi acaba sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…