Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ucu ödem diyor doktor moralim bozuk ya değilse ya geçmezseBurnun son halini alması bir yıl diye biliyorum ben
2 ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum burun zamanla değişmiyor.ameliyatta iyi yapıldıysa iyi kötü yapıldıysa kötü kalıyor.zamanla mucize olamaz .Kızlar lütfen bu süreci yaşayıp geçirmiş kimse yok mu 6.ay sonrası bir şehir efsanesi mi ? Lütfen ne kadar zor bir süreç olduğunu psikolojik olarak yıprattığını biliyorsunuz cevaplayacak olanlara şimdiden teşekkür ederim
size özelden mesaj atsam fotoğraf2 ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum burun zamanla değişmiyor.ameliyatta iyi yapıldıysa iyi kötü yapıldıysa kötü kalıyor.zamanla mucize olamaz .
Burnun oturması yaklaşık 1 sene, ilk zamanlar burnumda sorun yoktu sonra ucu düştü yanlardan çöktü 1 sene sonra bu belli oldu maalesef.
Özelden konuşalım mı![]()
ameliyat sırasında çekilen fotoğrafa benzer mi oluyor ? çok farklı görüntüler de çıkabilir mi ? Şu an ben 21 gün oldu burun ucu ödemli onun dışında şişliğim yok değişir mi ?2 ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum burun zamanla değişmiyor.ameliyatta iyi yapıldıysa iyi kötü yapıldıysa kötü kalıyor.zamanla mucize olamaz .
Başarılı bir ameliyattan sonra burun güzel kalır içiniz rahat olsun.21 günde şişliğin olmaması mümkün değil 1 -1,5 yil da ancak geçiyor.ameliyat sırasında çekilen fotoğrafa benzer mi oluyor ? çok farklı görüntüler de çıkabilir mi ? Şu an ben 21 gün oldu burun ucu ödemli onun dışında şişliğim yok değişir mi ?
inanın benim 1.5 yıl sonunda degistiKızlar lütfen bu süreci yaşayıp geçirmiş kimse yok mu 6.ay sonrası bir şehir efsanesi mi ? Lütfen ne kadar zor bir süreç olduğunu psikolojik olarak yıprattığını biliyorsunuz cevaplayacak olanlara şimdiden teşekkür ederim
Ayy inş konu açtım bakar mısn ay ay ve son hali diye dün açtım canıminanın benim 1.5 yıl sonunda degisti
Bu yorumunu beni çok üzdü konumda fotoğraflarım var bi bakanilir misiniz size zahmet düzelir mi acaba sizce2 ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum burun zamanla değişmiyor.ameliyatta iyi yapıldıysa iyi kötü yapıldıysa kötü kalıyor.zamanla mucize olamaz .