6 aylık bebeğim 2gündür devamlı kusuyor yardım

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
688
6aylık kızım 2 gündür ne yediyse kustu her mamadan 5 dakika sonra çıkarıyo ne varsa çok korkuyorum bişey olucak diye fışkırarak kusuyor bide lütfen bilgisi olan yardım etsin yarın çocuk doktorunamı çıkarsam acaba ya arkadaşlar kızım devamlı kusuyor 2 gündür böyle napıcam biri bana yardım etsin korkuyorum birde daha şimdi uyandı ve yine bütün yediklerini kustu yaa bide tek başınayım lütfen napıcam korkuyorum bişey olucak diye

Son düzenleme:
6aylık kızım 2 gündür ne yediyse kustu her mamadan 5 dakika sonra çıkarıyo ne varsa çok korkuyorum bişey olucak diye fışkırarak kusuyor bide lütfen bilgisi olan yardım etsin yarın çocuk doktorunamı çıkarsam acaba ya arkadaşlar kızım devamlı kusuyor 2 gündür böyle napıcam biri bana yardım etsin korkuyorum birde daha şimdi uyandı ve yine bütün yediklerini kustu yaa bide tek başınayım lütfen napıcam korkuyorum bişey olucak diye

rotavirüs olabilir.. Bence dr. Götür hemen...

midesini üşütmüş olabilir yada mikrobiktir. böyle zamanlarda yoğurt çorbası bol naneli yağsız çok iyi geliyor, birde su ihtiyacını gidermek için sık sık ama çok az miktarda su içirmek gerek. yani yudum yudum gibi içirilecek. yoksa içilen suda aynen kusuluyor.

çok teşekkür ederim bugün biraz daha ii hiç kusmadı yoğurt veridiğini duymuş eşim ver dedi ama hazır yoğurt vermek istemediğim için bugün kendim yaptım birazdan uyanınca vericem saĞLIK OCAĞINDA EBEYE SORMUŞTUM MİDESİNİ ÜŞÜTMÜŞTÜR dedi getir doktor baksın dedi yarın gidicez teşekkür ederim

yalnız değilsin canım. benim kızımda 3 aylık falandı fışkırarark kusuyordu. bende çok korkmuştum hemen hastaneye acile götüğrdük. sadece gaz birikmiş midesinde. sebebi buymuş yani. korkmana gerek yok yani

Back
X