• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık bebegimin kafa şekli böyle bir durum yasayan var mi

15 bin lira.
Hayır ameliyat değil sadece, kafası yamuk gelişen bebekler var onlara kullanılıyor.
TV de
Bende cok arastirdim. O yuzden doktorun ne diyeceğine bağlı eger duzelme olmaz derse insaAllah öyle bişey demez. Kask tedavisini düşünürüm. Ya sanırım ben cok abartiyorum ilk çocuğum dogumdan sonra cok sıkıntı yaşadım ilk aylar bebeğimle ilgilenemedim zaten vicdan azabi cekiyorum boyle de olunca icim icimi yiyor.

Bende cok arastirdim. O yuzden doktorun ne diyeceğine bağlı eger duzelme olmaz derse insaAllah öyle bişey demez. Kask tedavisini düşünürüm. Ya sanırım ben cok abartiyorum ilk çocuğum dogumdan sonra cok sıkıntı yaşadım ilk aylar bebeğimle ilgilenemedim zaten vicdan azabi cekiyorum boyle de olunca icim icimi yiyor.
Yanlış anlamayın ama size kafa kaskı yapan merkez olursa sizi yolmak için yapar.
Gene de para sizin tabi ki yaptırın isterseniz.

Yanlış anlamayın ama size kafa kaskı yapan merkez olursa sizi yolmak için yapar.
Gene de para sizin tabi ki yaptırın isterseniz.
Yok anlamadim farkindayim zaten. Tek isteğim çocuğum için çare bulmak. Cok şükür sağlıklı evladim sadece basinda hafif düzlük var ben cok abartiyordum ama daha o kadar takmamaya çalışıyorum herşey olacagina varir ben dikkat ederim de. O kadar zorluk çeken anne babalar var evladi hasta olan utandım kendimden bu kadar buyutuyorum diye. Rabbim hasta olan tüm yavrularimiza şafi ismi hürmetine şifa versib insaAllah 🤲🤲🤲

Merhaba 6 aylık oğlum var. Sürekli sol tarafına yatmaktan kafasının şekli bozuldu biraz. Sağlık ocagindakiler diger tarafına yatir dediler. 4 aylıktı o zaman. Dikkat ettim ama düzelme olmadi. Doktora götürdüm diğer tarafına yatir duzelir dedi. Ama ben duzelmez diye çok tedirginim. Resmen vicdan azabı çekiyorum. Çocuğumun kafasını yamulttum diye. Desteklerinize ihtiyacım var. Böyle durum yasayan var mi.
Benimde kızım da vardı dedikleri gibi yaptım düzeldi ama yıne çok hafif var. Saçları olduğu için dışardan belli olmuyor. Bebekken Benimde öyleymis şuan yamukluk yok. 1 yaşına kadar düzelir sonra düzelmez dediklerini için korkumuzdan sürekli ters tarafa yatırdık.

Benimde kızım da vardı dedikleri gibi yaptım düzeldi ama yıne çok hafif var. Saçları olduğu için dışardan belli olmuyor. Bebekken Benimde öyleymis şuan yamukluk yok. 1 yaşına kadar düzelir sonra düzelmez dediklerini için korkumuzdan sürekli ters tarafa yatırdık.
Kaç aylıkken farkedip bunu yaptınız acaba Bi de alnında yamukluk var mıydı

Bende hep ters tarafa yatırdım ama yine kendisi döndü. Var şuan ama az zaten bizimkininde saçlarından belli olmuyor. Bende akışına bıraktım daha😊

Merhaba 6 aylık oğlum var. Sürekli sol tarafına yatmaktan kafasının şekli bozuldu biraz. Sağlık ocagindakiler diger tarafına yatir dediler. 4 aylıktı o zaman. Dikkat ettim ama düzelme olmadi. Doktora götürdüm diğer tarafına yatir duzelir dedi. Ama ben duzelmez diye çok tedirginim. Resmen vicdan azabı çekiyorum. Çocuğumun kafasını yamulttum diye. Desteklerinize ihtiyacım var. Böyle durum yasayan var mi.
Bebek ışığa dönüyor yatarken, ne tarafa yatırdığınız kadar Işık gelen açı da önemli. Düzelir daha küçük.

Merhaba bebeğinizin kafası düzeldi mi acaba şu an kask tedavisi düşünüyorum bebeğim için ama bi ümit düzelir mi diye beklesem mi çok kararsızım lütfen cevap lütfenn 🙏

Back
X